Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On 29 sam

Przystojny szuka kogoś bo sił już brak

Polecane posty

Gość zrozpaczona_ona_23
chyba szukasz ideału a taki ciężko znaleźć, a powiedz jakie to szydlo z wora wyszlo??czy twoja ukochana zranila Cie??

Ja bym raczej na portal randkowy wszedl na Twoim miejscu.... Ps jaki masz samochod :P

\"czy twoja ukochana zranila Cie??\" Tak... wpadła do domu i nakryła go ze swoją koleżanką, bezczelna... a mowila, że wroci 2 dni pozniej ze szkolenia - i jak tu wierzyć kobietom :P

zraniła zraniła - i okłamywała dość długo. A o portalu rankowym wiem jedno - to raczej witryna sklepowa gdzie sprzedaje sie towar a ja nie tego szukam. A co do swojej delikatności nie mam wątpliwości :)

Oho - facet, ktory twierdzi, że wygląd nie ma znaczenia??? Nalezy uciekać jak najszybciej :P

Gość sjsdfm.dm
patrzcie napisał przystojny i juz jakie zainteresowanie ,.........zadna nie widziała i wszystkie sie napaliły:P a moze to brzydal:P albo jakis zboczek

Gość zapomnial ddac ze preferuje
blondynki, najlepiej od 172 w góre, ale blond ma byc naturany :P

Gość zapomnial ddac ze preferuje
no tak:D o dobrym guście bedzie swiadczylo to, ze blond ma byc naturalny:D

Gość czy rozmiar XXL

Gość taka wlasnie jestem
a nawet mam jeszcze pare innych zalet, i tez dlugo szukalam milosci, bo faceci, ktorych poznawalam...wychodzilo z nich najgorsze .. a teraz jestem juz zajeta od pol roku:) wiec sie spozniles autorze. znajdziesz z pewnoscia swoja ksiezniczke:) pozdrawiam

oj dziewczyny widze ze rzeniosłyscie sie na wyzszy stopien znajomosci.maile....bo tak pusto sie tu zrobiło:P no i jak kolega chociaz wart grzechu??

Już jestem. Przepraszam Was, miałem problem z internetem, zaraz odbiorę pocztę. Co do moich preferencji - brak. Generalnie kobieta MUSI dbać o sieie. nie znoszę jak kobieta nie widz swojego piękna, zaniedbuje się. nie ważne czy blond czy kasztan, czy cokolwiek innego ... zadbana, oto moja kobieta. Generalnie nie lubię jak kobieta pali. To też zaniedbywanie siebie. Ranienie swojego pięknego ciała. Ja nie palę, dbam o siebie więc... chya mam prawo tegoż samego wymagać ;)

Gość awera
a moze ujawisz swoje zdjecie przystojniaku zebysmy wiedziały czy wart jestes grzechu:P

to widze ze kolega nie ma az tak wielkich wymagan wizualnych...a moze jakies .cechy osobowosci jakie powinna posiadac ta dziewczyna:P a jak masz na imie?.... i czy masz wyznaczony jakis przedział wiekowy dla dziewczyn

nie tutaj. To jak publiczny lincz. Jednym sie podoba innym nie, każdy ma swoje gusta, nie sądzę żebym został zlinczowany przez kobiety ale - po co mi glupie texty d zakompleksionych fagasów. foto- za - foto. only via e-mail

ZADBANA - kochana :) Szczera i uczciwa. nie znosze zdrady, nieuczciwości, romansów na boku i flirtów, niecierpie dwulicowości. Imie - przestań, nie tu. Przedział wiekowy - 19-35 Chyba duży prawda?

EHH BO WIESz ktos kiedys pisał ze taka licytacja na forum publicznym jest ciekawsza..walka bardziej zacięta :) ja juz jestem zdeyskwalifikowana na wejsciu_znowu pale:P sesja mnie wykańcza....znowu powróciłam i egzystuje jak student fatalne uczucie..juz tęsknie za swoim miejscem pracy-swoim monitorem,,,popołudniową kawą ..eh ale to nie ten temat:)

oj to pasuje mam 21lat...jeszcze sie mieszcze w przedziale:)..a co do cech to chyba takie posiadam.........wiesz chyba nikt nie toleruje zdrady.przynajmniej nikt normalny a zdjeciami sie moge wymienic...pod warunkiem ze mi pierwszy wyslesz:P

ooooo nie :) foto - potem. Co do zdrady - nikt nie toleruje tej która się wydała - straszna ale prawda. Czekam na foto...........

19-35.... co 29 latek moze robic z 19 latką, poza sexem? posluchac jej problemow z przygotowaniami do matury? czy moze ściągi pomoc robic?

po pierwsze 19-to latka jest zwykle po maturze po drugie - zależy jaka 19-to latka. różni ludzie - różny rozwój. Nie generalizuj, wiek to nie wszystko. A sex - to akurat sprawa następna... ale nie najwazniejsza.

19 latka moze byc dojrzala psychicznie.... JAK NA SWOJ WIEK... ale nie dla 30 letniego faceta... po drugie, jesli urodzila sie w drugiej polowie roku, to jest przed maturą...

... nie czepiajcie sie prosze... jak wam nie pasuje - podnieście wiek o 3 lata - ja tam nie wiedze problemu w wieku więc czemu wy widzicie?

ale wiesz..fakt lepiej zaimponowac czasem 19-nastolatce.i rozkochac ją w sobie .i bardzo łatwo niz zdobyć wymagającą juz zazwyczaj i wiedzącą czego chce oraz po rpzejsciach a napewno obserwcach-kobiete np 27 letnią. ale pomyśl-taka by Ci dała w dupe dopiero....jak nie teraz to za rok za trzy...jak zacznie dopiero swoje zycie-wuolni sie spod skrzydełek rodziców..i zacznie samkowac zycia