Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YZA23

DO MNIE NAPISZ

Polecane posty

Nika 🌼 ale Twoja Agusia jest śliczna :D jutro jak pojedziemy na zakupy postaram się już kupić nocnik. Faktycznie bede go sadzac od razu po wstaniu, bo wtedy przeważnie robi kupke. Wiadomo, że im później się zacznie, tym trudniej (przynajmniej mi się tak wydaje), ale mówisz, że chłopców trudniej... zobnaczymy, mam nadzieje, ze nie będzie z tym wielkiego problemu :) ja czytałam, ze chłopcom często zdaza się nasiusiać na podłoge podczas siedzenia na nocniczku. Ja przyjęcia urodzinowego też duzego nie robie. Będzie tylko tort i kawa, a z gości tylko dziadkowie :)

no u mnie też bylismy tylko my , chrzestni i dziadkowie no i tort z jedną świeczką - za bardzo nie wiedziała co ma z nia zrobic ale podobała jej się jak sie świeciła yza 🌼- a ty jak się czujesz nic sie nie odzywasz? jak twoja zgaga? podobniez omaga tez słodkie mleko - chociaz ja wolałam migdały bo za mlekiem nie przepadam gochasia a co u was jak maluszek🌼 ? masz jakies fotki? funky mama - czemu nie zaglądasz?

Ja własnie po ibiadku jestem tylko pozmywać musze Agnieszka spi pewnie zaraz wstanie bo zasneła o 14 tojuz prawie 2 godz to i tak cód że jeszcze nie wstała ona w dzien to spi jak mysz pod miotłą

witam dzisiaj szaro buro i.... u mnie brzydka pogoda pada mrzawka nawet nie ma jak wyjśc Agnieszką na spacer bo zmoknie brrrrrrr jak pomyślę że tak będzie coraz częściej to mnie trzęsie

hej hej🌼 wczoraj prawie cały dzień przeleżałam bo boli mnie zajebiście lewy bok,a dokładniej od biodra do kolana.Woglue sie przekręcić nie mogę bo wyję z bólu. A co do zgagi to jest czaem mniejsza czasem większa:(:( mleka nie cierpię,a ta zgaga to pewnie przez sok pomarańczowy,bo nie mogę sobie odmówić:):):):):):):):) ale ja durna jestem:):):) i jestem teraz na etapie oglądania bajek(król lew.bambi.alladyn i takie tam:):):):):):):):):):) koleżanka ma 3 tyg,córcie Monisię i dzisiaj na skypie mi napisała że mała jej spała w nocy 6 godzin....to chyba dużo? a i jeszcze napisała że zaczyna gaworzyć,ale coś mi sie wierzyć nie chce......3 tyg.dziecko!!!!! no chyba że to mały Ainstein:) a tak poza tym to już chce dzidziusia:):):):):):):):):):):):):):):) bo jak czytam że wasze juz takie duże i madre i nocniczki kupujecie:):):):):):) to ja bym chociaz chciała grzechotkę:):):):):) Buziaczki dla was wszystkich:)

Hejka wlasnie pisze z malym na reku bo ma oczy jak 5 zloty.Wczoraj bylismy u lekarza tak dla kontroli maly przytyl 910g ponoc to super.Moj maly przespal najwiecej 4,5 godziny.co do nocnika do ja dla chrzesnicy kupilam ten z fisher prica ktory gra i mozna pozniej go wykorzytac jako nakladke na muszle.Mala chetnie na nim siedzi co robienia do niego to nie wiem ale spytam:-)

mam pytanie w ktorym miesiacu chrzciliscie swoje dziecko?ja tak sie zastanawiam czy czekac do swiat?

GOCHASIA:) Ja będę chrzciła na poprawinach po weselu,więc maluszek będzie miał około.8 miesięcy. a wcześniej nie chce bo jak mielibyśmy zapraszać \"tylko\"chrzestnych i rodziców to ne bardzo,bo chrzestnym ma być mój brat. i jego zaproszę a pozostałego rodzeństwa nie...no i Sławek ma siostrę i brata debila,a chrzestną będzie jego siostra cioteczna....takie mamy jak narazie plany:) i zebrało by sie jakieś 20 kilka osób:) dlatego poczekamy. a mam znajomą która ma 4 letnią córke i jeszcze jej nie ochrzciła......inna znowu dzień przed komunia zaprowadziła dzieciaka do kościoła.... więc jak poczekasz do świąt to nic sie nie stanie:):):):):):):):):):):)

Ja ostatnio liczylam ile osob na chrzciny zaprosic to wyszlo mi 24osoby i to najblizsza rodzina (moj maz ma 4braci) jak dobrze pojdzie i zrobimy ogrzewanie w nowym domu to zrobimy tam chrzciny.Na razie mamy juz zrobiony dach i wstawione okna. http://www.dobredomy.pl/?id_project=76 tak bedzie wygladal moj dom;-)

cześć wszystkim ja chrzciłam Agnieszkę jak miała 5 miesięcy bo czekalam aż jej troche kolka przejdzie bo cały czas się darła gochasia - my to chyba telepatia bo ja tez ten dom oglądałam i mam na ten wzór - nie identycznie ale bardzo podobnie i w tej kolorystyce

HEJ HEJ:):):) gochasia:) piękny dom,naprawdę...:):) mam do was dziewczyny kilka pytań: 1.pracujecie czy narazie tylko z dzieciaczkami w domu jesteście?Jeśli tak to jak długo zamierzacie,a jeśli juz nie to w jakim czasie po narodzinach dzidziusiów poszłyście do pracy? 2.jak to jest u was z antykoncepcją? ....a o reszcie zapomniałam:):):):) jak sobie przypomnę do napisze:):):):

gochasia 🌼 super chatka :) marze o takim domku.... :D Yza 🌼 jak dzisiaj samopoczucie? 1. ja jestem teraz na wychowawczym i będę na płatnym wychowawczym jeszcze przez dwa lata. Chcę jak najdłużej być z Emilem, później wyśle go do przedszkola i wroce do pracy. Prace mam zapewniona i to calkiem niezla. 2. stosuje tabletki antykoncepcyjne od pierwszej miesiaczki po porodzie. Biore yasmin. mały poszedł spać, moj M w szkole, a mi tak nie chce sie sprzatac.... nic mi sie nie chce... mam zdjecia ze slubu, ale niestety nie mam na plycie, tylko takie wywolane, a szkoda, bo chetnie bym Wam pokazała :D U nas świeci słoneczko i jest zimno, ale ogólnie jest ładnie :) Wczoraj byliśmy na zakupach, kupiliśmy wszystko na zime dla małego i spacerówke parasolke baby design driver. http://www.allegro.pl/item251900322_baby_dreams_design_rider_ze_spiworkiem_i_folia.html

a samopoczucie do d.... to chyba przez pogodę. i ja to z tabletkami nie wyrobie bo juz sklerozę mam:):):):):):) chyba cosik innego mi gin będzie musiała zapisać

a spacerówkę kupiliście w tym kolorze co na fotce? my sie musimy za fotelikiem-nosidełkiem rozejrzeć:)

nudzi mi się Sławek śpi po pracy,ale chociaż jest tutaj o jakby pojechał na granice to by go inie był:):):)no no logiczne a poza tym jakieś choróbsko mnie chyba bierze niestety,kicham i smarkam. teraz taka pogoda sie zrobiła że normalnie bububububub:)

Yza ja tez sie potwornie nudze, a mam tyle do zrobienia.... :) wole sie obijac :D teraz to taka pogoda na choroby, niestety... brałaś jakieś witaminki, żeby sie nierozkręciła choroba?

to juz moja 3 choroba w tym roku:( pierwszy raz to było chyba w 2 może 3 tyg.ciąż,potem w 5 miesiącu i brałam leki dla dzieci bo mi lekarz przepisał. i jak do poniedziałku mi nie minie to ide do lekarza bo nie chce na własną ręke brać żadnych tabletek-boję się o maluszka...

cześć mamuski u nas teź zimno od rana - świeci słońce ale taki morźny wiatr że aż przeszywa ja od rana robię pranie juz chyba z 3 automat, sprzątanie obiad urwanie głowy jeszcze chciałam zajrzec do siotry bo dawno się nie widziałysmy a mieszka 60 km ode mie to dosyć kawałek nie wiem kiedy sie wyrobię Agnieszka własnie wstala i chyba sie nie wyspała bo marudzi okropnie ja teraz siedzę w domu - chciałabym iść do pracy po nowym roku Agnieszka skończy 2 latka to będę ja dawała do mojej mamy bo jest na emeryturze nie wiem czy znajdę coś konkretnego bo tam gdzie pracowałam przed ciażą nie ma po co wracać - firma padła działalnośc gosp. mojego męża jest na mnie bo jak pracowałam to nie płaciliśmy całego ZUS-u tylko zdrowotne tak że myslałam żeby ja tylko o cos rosrzeżyć i otworzyc coś własnego tylko jeszcze nie mam pomysłu co to ma być

Yza 🌼 wracaj szybciutko do zdrowia :)\\ Gochasia 🌼 Funky mama 🌼 co u Was? Nika 🌼 jaka macie działalność? pomysł zawsze się jakis znajdzie :)

hej hej:) mnie dzisiaj w domciu od południa nie było i dlatego dopiero teraz zaglądam... Sławcio wynosił meble z teściem z pokoju a ja nadzorowałam prackę:):):):):) a teraz to juz tylko śpiuchnać:):):) papatki

witam w bardzo morźny poranek u nas był taki przymrozrk że mój mąż nie wjechał samochodem do garazu i musiał skrobac szyby brrrrrr no yza nadzór na mężczyznami to podstawa wiem jak u nas był remont to trzymałam reke na pulsie ale lepiej sie juz czujesz - dzidzius pewnie niedługo będzie chciał wyjśc zobaczyś swiat :-)) ja dzisiaj zaplanowałam szycie firanek bo w tamtym tyg była u mnie kuzynka pojechałysmy na kiermasz i nakupiłyśmy troche - bo były w kazyjnej cenie i dzisiaj będę jade do mamy na ma maszyne i bedę coś płodziła - zobaczymy co mi wyjdzie

hej hej:) Nika:) masz rację:)facetów samych nie można zostawić jak cios robią:) ja ostatnio w Praktiker widziałam swietne firany i zasłony:kolorowe były,ale cieniutkie. bardzo mi się podobały,a Sławcio jak to Sławcio:ładne:):):) no i dzidziuś już niedługo na świat będzie chciał wyjść:) już się doczekać nie możemy.... u mni też mroźno dzisiaj ale to juz taki urok,połowa października w końcu...jeszcze trochę i wszystkich świętych i zanim się obejrzymy to Boże narodzenie będzie.....a w między czasie urodzę mam nadzieje:):)

no tak czas leci i niedługo święta ciekawe jak Agnieszka zareaguje na choinke w tamtym roku jeszcze sama nie chodziła to ja tylko zaniosłam popatrzyła podotykała ale sama nie poszła a w tym roku to juz sama poleci - zobaczymy co będzie no i na snieg napewno też inaczej będzie patrzeć bo takie dziecko to chyba nie pamięta co było w tamtym roku - to bedzie dla niej nowość

no na pewno to będzie nowość:) taka powtórka z rozrywki,al;e na prezenty to sie na pewno ucieszy bardzo:):) a śnieg to dopóki nie wpadnie w zaspę i nie okaże się zimny to chyba też będzie oki:)

oj ale pusto.... nie będzie mnie przez kilka dni bo do szpitala idę........ mój dzidzius w 32 tygodniu ciąży waży 2520 g............i wychodzi na 34,5 tyg..... a pozatym cukier jest bardzo zły............. :(:(:( byliśmy dzisiaj na usg 3/4 d ale mały nie pokazał buziaczka tylko siusiaczka.............. naprawde buziaczki dla was dziewczynki i dla waszych pociech od cioci Izy:):):) papatki