Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Właścicielka Cocker Spanielka

Cocker Spaniel!!

Polecane posty

Gość Cocker Spaniel
bardzo fajne i mądre psy miałem suczkę ale to byla księzniczka nawet do jedzenia trzeba było ją poprosić:)

Gość do właścicielki
:( może nie tak bardzo daleko..

szkoda, że piesek :( Jakby byla suczka wzięla bym bez zastanowienia. A tak na marginesie pieska można \"przeslać\" pocztą Polską w specjalnej klatce. Nie pamiętam jaki jest koszt, ale na pewno do 100zl.

wiec jesli zalatwilabys przewoz to ja z chcecia sie z Toba umowie "do wlasnicielki"

ROSALINDA PACZEKO osobie która zaproponowała by mi przesłanie zwierzaka paczką , nie powierzyłabym nawet pluszaka .

do warszawy mam 233 km:(Troche jednak duzo aczkolwiek jakbys zdecydowala sie po niego przyjechac to czemu nie:)

Gość do właścicielki
Dzięki za zaufanie. :) Muszę porozmawiać z mężem, zaraz wróci z pracy, córka(dorosła) jest już bardzo za :) a syn jeszcze nie wie. Może namówiłabym męża na wycieczkę. mój spaniel był rudy, a Twój jaki jest?

rudy :)

Gość do właścicielki
:) juz doczytałam, przecież napisałaś na początku

tak tak:)ale dla pewnosci napisalam jeszcze raz:)

Gość przemyślcie to...
Mialam cocker spaniela przez 12 lat. Poza wlasnym mialam do czynienia z paroma innymi psami tej rasy. Wszystkie byly niezrownowazone psychicznie. Potrafiły sie przymilac i nagle upierdolic bez ostrzezenia. Moj czul respekt tylko przed moim ojcem (ja wowczas bylam nastolatka). Nie sluchał nikogo, chodzil swoimi drogami, strasznie duzo szczekał bez powodu. Nie mozna bylo go nigdzie zabrac, bo dostawal ataków szalu. W samochodzie musial jechac na srodkach odurzajacych, bo nie mozna bylo go opanowac. Podobno najgorsze wlasnie sa psy tej rasy w kolorze zlotym. Kiedys, gdy bylam dzieckiem, przechodzilam na polu namiotowym obok takiego psa i rzucil sie na mnie bez zadnego powodu czy ostrzezenia! Od tamtej pory utwierdzilam sie w przekonaniu, ze to porabana rasa. Watpie zeby powodem oddania psa byla alergia. Teraz kazdy sie tak tlumaczy zeby nie wyjsc na swinie. Podejrzewam, ze pani ma klopoty z psem i chce go wcisnac komus i pozbyc sie problemu. Abym nie byla goloslowna wklejam tu linka http://forum.dogs.pl/viewthread.php?tid=19439 niestety sama moglabym sie podpisac pod kilkoma z tych wypowiedzi :) Takze dobrze radze zastanowic sie nad braniem takiego psychola do domu...

Gość przemyślcie to...
Dodam ze teraz mam owczarka niemieckiego dlugowlosego i lepszego psa nie moglabym sobie wymarzyc. Niejeden czlowiek sie przy nim chowa..

Dlatego nie chce go przesylac "paczka" tylko zapraszam na ogledziny gdyz wiedzialam ze moga byc takie opinie jednakze zastrzegam ze pies nie jest agresywny i naprawde zal mi go wydawac:(:ONIESTETY ALE MUSZE!!

Gość a ja jestem innego zdania
Mialam juz trzy cocer spanielki, dzisiaj mam nastepnego i powiem,ze nigdy nie mialam zadnego problemu z ta rasa! Sa bardzo przyjacielskie i ukladaja sie bardzo szybko, moze zalezy to od wlasciciela, ale wierzcie mi to jest wspaniala rasa. Oczywiscie ,ze trzeba dbac o siersc i uszy! Moje byly. 1 zloty ,zyl 15 lat, potem czarne , ostatnie zyl krotko bo tylko 8 lat, zrozumie tylko ten kto pieska ma co znaczy jak piesek odchodzi!!!!!! Teraz mam juz 2 letnia czarna suczke i jest wspaniala!! Pozdrawiam.

Gość a ja jestem innego zdania
WLASCICIELKO! Jak juz musisz oddaj w dobre rece, czego Ci zycze!!

Dziekuje:) Mam taki zamiar:) Napewno nie oddam go byle komu:) I tez jestem zdania ze ta rasa jest super:) Ale takze wiem ze bywaja one klopotliwe gdyz kuzyn ma Cocker spaniela i jest wstretny ten ich to suczka i nigdy bym mojego z tym ich nie dopuscila bo jestem przeciwniczka rozmnazania takiego agresywnego gatunku!!