Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asertywny koleś

Podziękowałem dziewczynie bo od niej śmierdziało

Polecane posty

Gość asertywny koleś

a konkretnie z jej piczy - no i nie było seksu , powiedziałem jej że nie spełnia kryteriów i mogłaby bardziej zadbac o higiene :) czuje sie teraz dowartościowany a nie jak kundel który leci na pierwsza lepszą sucz :D musze to częściej stosować bo laski uwazają chyba że faceci nie maja zanych wymagań więc trzeba je uswiadamiać

Gość krówka ciągutka
to z kim ty sie zadajesz...

Gość asertywny koleś
laska jest studentką ,zawsze dobrze ubrana i dość inteligentna , uroda 7/10 :D ale od niej smierdziało więc bye

Gość ale bujasz młody leszczu
:P Na swe młode oczy cipki jeszcze nie widziałes a piszesz tu,że odmówiłes...hahahaha:D:D:D

Gość krówka ciągutka
na moje to była twoja pierwsza kobieta, albo gumowa lalka

Niestety czasami ładna dziewczyna a nie dba o higienę...brudna szyja,paznokcie,tyłek...rzeczywistość czasem jest okrutna

Gość poczułeś to jak chciałeś
zrobić jej minetę, czy ogólnie od niej pachniało makrelą na kilka metrów?

Gość martynka234
no nie, to chyba jakas prowokacja :D A jesli nie, to nie dziwie sie, ze zerwales z tą dziewczyną.

Gość Cudowwnnnnaa panna
Ale ty jestes glupiiii. Cipka kazdej kobiety ma jakis zapach, ktory zaczyna sie budowac ok. 4 godzin po podmyciu jej, naturalna flora bakteryjna w zetknieciu z powietrzem nabiera takiego wlasnie rybiego zapachu. I to wlasnie swiadczy o zdrowej cipce a nie chorej , bo gdy smierdzi kwasem chlebowym to jest chora. JA ci powiem, ze jestes GLUPCEM bo ten zapach jest b. podniecajacy , ja sama go wachajac sie masturbuje, a moj chlopak codziennnie rano tez ja zawsze lubi wachac i to go podnieca. To jest naturalne, przeciez ten zapach jest po to zeby podniecac a nie odrzucac, cos z toba jest nie tak kochany, moze ty jestes GEJEM Albo pedofilem???ZA kilkaset lat wlasnie gdy bedziemy juz na wpol robotami to nasze cipki przestana"Smierdziec", porastac wlosami, i wogole bedziemy wygladac jak gumowe lalki. Nie potrafisz docenic co masz GLupcze.

Gość dajcie juz spokój ludzie
no popieram przedmówczynię ...

Gość oho czyli mała porażka
i znowu pozostaje zaspokoić wał z kołdry, faaaaaaaaaaak

Gość hehehehehehehe
matylda!! piszesz z wlanego doswiadczenia?? wracaj szybko do lubelaka. otworzyl kolejne juz dzisiaj winko. :D:D:D:D:D

Gość brawo dla autora
nie nalezy bracwszystkiego co pod dzide wpadnie ... potem sie paszczurom wydaje ze wszystko wszedzie im wolno :o i zachowuja sie jak ksiezniczki fiuta w koncu mamy jednego i na smietniku go zaden z nas nie znalazl by go w pierwsza lepsza dziure pchac ....

Gość banan XXL
a dziewczyną była Irenka ?