Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna siebie ciężarówka

Czy kręci was sex z ciężarną??

Polecane posty

Czarne Asisko1313 - z czym masz taki problem?owszem,nie chcę mieć dziecka,ale czy powinno Cie to interesować i skłaniac do durnych komentarzy? Poza tym nie musi mi cieknać ślina na widok czerwonego opuchniętego sromu i nie musi mi się to podobać.

Gość maciek3
a jest jakaś chętna ciężaroweczka?

kocyk obecnie żadnych problemów nie mam i żyję wyjątkowo bezproblemowo. :D ale jak chcesz się bić to zapraszam- dziś o północy na gołe klaty. a ten opuchnięty, czerwony srom to faktycznie obleśna sprawa- szkoda tylko że tak samo prawdziwa jak królewna śnieżka i jej zboczone krasnoludki. :D

Czarne Asisko Ja się z Tobą zgadzam,że jeśli kobieta dba o siebie,to jest ok. Ja jestem niziutka,więc w ciąży brzuszek \"szedł mi do przodu\" zatem w 9 m-cu był ogromny :P Jednakgdy stałam tyłem,nie widać było,że jestem w ciąży.Piersi też mi się nie rozlazły,nie dostałam ogromnych sutków,co jedynie tylko ściemnialy trochę :) Po ciaży nie mam żadnych rozstępów i wróciłam d swojej figury :)

Czarne Asisko1313 - przestań brac to osobiście i traktować jakbym Cię obrażała.Narządy płciowe kobiet w ciaży,i wewnętrzne i zewnętrzne,robią się po prostu przekrwione.To taki sam fakt jak to,że jestem szatynką,więc nie mogę zrozumieć co tak namiętnie zaprzeczasz jakbym conajmniej zwyzywała Cie od dziwki :o

Kocyk a seks uprawiasz? no bo w czasie seksu wargi sromowe, łechtaczka też staja się przekrwione, więc współczuje za Twój ukochany musi na to patrzeć :O i widzę że strasznie jesteś zadziorne dziewuszysko, co by się nie napisało to atak- ja tak miałam w gimnazjum, tzw.\" bunt przeciw światu\" , ale mi na szczęście przeszło :P a co do tego że to \"taki sam fakt, jak to że jesteś szatynką\" - no może i jesteś, a ja jestem blondynką, ale mogę Cię zapewnić że te opuchnięte, czerwone i rozlazłe wargi sromowe i piersi kobiet dotyczą może 30% populacji i to w 9 miesiącu, pod koniec :D no chyba że byłaś już w ciąży 5 razy, oglądałaś sromy wszystkich ciotek i kuzynek w ciąży i każda tak miała- może to być rodzinne :) więc nie wkładaj każdego do jednego wora i wyobraź sobie, że mogło mnie to urazić, jak i inne kobiety w ciąży i choć zwisa mi to to MOGŁAM się poczuć lekko urażona (tak jakby ktoś napisał, że wszystkie szatynki mają włosy łonowe do kolan, na piersiach i plecach- pewno Ci to zwisa bo tak nie jest, ale mogłabyś sie wkurzyć) panimajesz?

Gość a i owszem
kręci

Gość mnie krenci

Gość daras
kręci - zapraszam chętne panie-gg5869767

Gość misiek33_33
ciężarne kobiety sa cudowne , od zawsze szukam ciężarnej chetnej na spotkanie , na pieszczoty i pocalunki. Bardzo tego pragne niesety ciężko takową znaleść. jeżeli się zgodziecie zapraszam , napiszczecie emaila umowimy spotkanie

Gość znalazłam ciekawy temat
ciekawa jestem co myslą o ciężarnych panowie obecni dzisiaj na forum !

Gość KazikS_44
Ciężarne sa super mają większe brodawki bardziej rozlane ciemniejsze. Super widac spod białek koszulki bez stanika wary takie uwydatnione possać miło kraglejsze nie tylko na brzuszku. no pełny rozkwit. a karmiace mamy to odlot. http://www.pregnantwishes.net/wm2113/Pregnant-pussy/index.html

a karmiące mamy dlaczego?

Gość KazikS_44
wtedy piersi są pełne ciężkie brodawy nabrzmiałe nawet wystarczy czasem smyrnąc albo cos powiedzieć itryska z nich mleczko a jak sie tak ściśnie lekko to wspaniałe strumyczki lecą.

Gość KazikS_44
znalazłam... a podoba ci się ta z obrazka?

nie wiem czy mi się podoba bo mam takie zboczeństwa zablokowane w pracy przez informatyków :)

Mi się kobiety w ciąży podobają. Szczególnie jak to moje dzieło :D Mleko w czasie ciąży? - dokształćcie się trochę. Mleko pojawia się dopiero po porodzie. Opuchnięta cipka- chwilę (nie wiem ile dokładnie- dzień? 3 dni?) przed porodem każda taką ma. To część przygotowania organizmu do porodu.

Gość Tatusiek pl
Ciężarne są super. Moja koleżanka z pracy poczuła sie dopiero wolna jak zaszła . Sama prowokowała sytuacje z czego skorzystałem ja i wielu moich kolegów. Bez stresu i do końca

Gość KazikS_44
mówię karmiące a nie ciężarne zresztą też leci siara w ciąży

Kazik ma rację, w ciąży moze pojawić się siara, juz tak koło 4-5 miesiąca

Może i może. Moja nie miała. No i jakby nie patrzeć to to nie mleko :P

Jacy faceci na forum są drobiazgowi, a twierdzicie że to kobiety czepiają się szczegółów ! :) dalej sie upieram że Kazik ma rację ...

Gość kkrryyssttyynnaa
Oceńcie mnie www.sexrura.pl/video/43112/ciezarna-nimfomanka-brana-na-dwa-baty