Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fooooootki

jestem niefotogeniczna

Polecane posty

Gość fooooootki

wlasnie ogladam fotki ale ja jestem neifotogeniczna;(robie takie miny i tak glupio wychodze;*((((((

ja robię tak debilne miny że wychodzę jak Down :) co zrobię, mam bogatą mimikę

Gość fooooootki
ale sie tym chyba nei przejmujesz nie?bo ja zaraz mam zly humor i juz mi sie wszytskiego odechciewa...mam tak zryta psychike:((((np jak widze jakies zdjecie na ktorym wyszlam jak nienormalna to przez tydzien chodze zdolowana!! nie przesadzam...doluje sie..ja nie chcem byc taka ze sie tak przejmuje przeciez to jest wlasciwie pierdola!!co innego jakbym dowiedziala sie ze mam np raka i umre za rok..moglabym sie przejac...ale jak takie cos mnie tak strasznie doluje;(((

Gość bergamotka z opuncją
zamieść fotkę to ocenimy:)

Gość fooooootki
nie jestem zwolenniczka dawania fotki w internecie a na akfaterii juz widzialam nie raz jak duzo osob sobie pojezdza nie chcem w tym uczestniczyc,po prostu dziele sie z wami tym co mnie przytlacza czasem i mam nadzieje ze napiszecie co o tym myslicie itd...

Gość sweeeeeeet
ja tez tak mam,wygladam zawsze gorzej na zdjeciach niz w rzeczywistosci,pociesz sie tym,ze niektorzy maja odwrotnie :D

Gość fooooootki
dobrze ze niektorzy tez tak maja;)najlepiej to nie nadstawiac sie do zdjec ale o to trudno bo co impreza to aparat a juz na imprezie po piwie itd to jeeezu;lepiej nie ogladac;/chcialabym zeby to po mnie splywalo ale zbyt sie takimi rzeczami przejmuje;/ale wlasciwie wole w rzeczywistosci fajnie wygladac a na fotkach nie niz odwrotnie..nie?

Gość fooooootki
jej takie wypowiedzi mnie podbudowuja;)przynajmniej na chwile