Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile tego kupic

ile mam kupic na poczatku dla dzidziusia ubranek ?

Polecane posty

Gość ile tego kupic

chodzi mi o body spiochy kaftaniki

w rozm 56 czyli najmiejszym kup jak najmniej rzeczy bo dziecko szybko z tego wyrosnie wiec polecam od razu kupic wiecej rzeczy w rozm 62, a ile masz tego kupic to zalezy do pory roku w ktorej bedziesz rodzic.

Gość ile tego kupic
ja bede rodzic w listopadzie

szczerze Ci powiem ze ja duzo takich malych ubranek dostalam po bratanicy dla mojego dzidziusia wiec wiele nie kupowalam. musisz miec przynajmniej po trzy rzeczy wszystkiego, body z dlugim rekawem bo listopad to prawie zima no i z krotkim tez sie przydadza, spiochow mialam duzo, bo czesto trzeba zmieniac takim maluchom, najlepiej takie na zapinki w kroku, przy zmianie pieluszki wygodne, a co do kaftanikow to tez trzeba miec pare sztuk, tylko zwracaj uawge zeby nie byly wiazane, najlepiej na zapinki, guziki tez nie sa polecane. a jakby czegos brakowalo to zawsze mozna kupic.

Gość mama radzi sobie sama
nie zapomnij cieplych skarpetek i czapeczek, bo juz sie chlodno robi.. i kilka cieplych swterkow :)

Gość mama radzi sobie sama
co do ilosci to zalezy od sytuacji finansowej, ale mysle, ze na kazdy dzien tyg jedno, czyli 7 szt bylo by najoptymalniej dla ciebie, bo inaczej trzeba czesciej prac po prostu, a szkoda wody i pradu..

ja kupiłam sporo, uzywanych wiec bylo tanio. Gdybym miala po 3 bodziaki i pajace to bym zwariowala i musiala prac codziennie każda pare bo albo sie ulało albo nie zdązyłam podlozyc siwezej pieluszki itd... Na każdy dzien tygodnia przynajmniej jedne i jeszcze ze 2 w zapasie ale to prawda ze te w rozmiarze 56 starczaja moze na 3 tyg wiec lepiej miec wiecej tych 62. To co moge Ci poradzic to wybieraj ubranka w takich kolorach zebys je mogla wszystkie razem wrzucic do pralki bo inaczej nie uzbierasz na \"oszczędne\" pranie. Dla dwóch par spiochów we wsiekle czerwonym kolorze nie bedziesz przeciez włączac pralki :)