Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

może być

idziecie głosować?

Polecane posty

Gość oczywiście że idę
zawsze chodzę i głosuję na jakąś mało znaną partię, żeby nie dawać głosów ani PO ani PiSowi ani innym durniom.

Gość ja tez ide
i tez glosuje na jakas malo znana partie, tam sa przynajmniej czesto pasjonaci....

Gość Cesarz Jósef
Idę głosować, bo to moje prawo. To ja mam decydować, kto ma mną rządzić. Oczywiście, nie zawsze się udaje, bo inni wolą innych. No, ale ...

Gość elej
A kiedy w koncu te wybory będą? Wiadomo? Ja zaglosowałabym chętnie, pierwszy raz w życiu szczerze mówiąc, ale do końca października za gramanicą będę :(

Gość Na PiS na pewno nie
zawiodlam się na nich, premier oklamuje wyborców, koalicja ktorą stworzyl to szczyt szczytów, ciągle mowi co innego, a co innego robi, po prostu kłamie, a kto mnie okłamal temu nie ufam :) Będę glosowac na PO

Gość no pewnie ze ide musialabym
na mozg upasc zeby nie isc i pozwolic wygrac pisowi pisowskim cholerom mowie stanowcze nie!:P

Gość jasne że idę

Gość BeznadziejnaOsobaJakOniSpiewaj
ale kiedy beda ? bo 18 mamdopiero w maju

oczywiście że idę, dla mnie to chore, żeby nie iść na wybory a później narzekać na to kto rządzi krajem. Takie osoby najbardziej narzekają :O poza tym jest to niejako niepisany obowiązek każdego obywatela, to nic nie kosztuje. Wszyscy chcieliby żeby władza była super a nawet dupy się z domu nie chce ruszyć :O (mówię o takich osobach, które mówią że nie idą "bo po co, przecież i tak ten głos nie zrobi wielkiej różnicy")