Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d3

najwspanialszy znak zadiaku - Skorpionki - co u Was ??

Polecane posty

Gość strzeelam
teraz może się mścić

Gość K.P
Skoro zlamalas serce skorpionowi sa dwa wyjscia- albo ukluje Ciebie albo kogos z najblizszego otoczenia... Mamy to do siebie ze gdzies ten jad czasami ujscie musi znalesc. Ostatnio wszyscy na okolo dostaja za taka jedna dziewczyne... co zrobic. Przeciez nie bede wyzywal sie na kims na kim mi zalezy :)

Gość elle24
Ja jestem jeszcze, ale mam złamane serce i jestem zła;-P

Hej!:) Ja też jestem skorpionem i wiecie co z tym mszczeniem się to coś w tym jest:P rozstałam się kilka miesięcy temu z moim facetem (tzn. zostałam porzucona) i pomimo tego, że już się wyleczyłam z tego to mam ochotę na małą zemstę:P i całkiem nieświadomie mszczę się na nim:P bo my się rozstaliśmy generalnie z powodu, że On nie wiedział czego chce (byliśmy razem prawie 5 lat) i chyba w sumie do tej pory sam nie wie czego chce...a ponieważ żyjemy nawet w dość dobrych stosunkach teraz to jak On zaczyna ze mną flirtować to ja wcale go nie chamuje a wręcz przeciwnie bawię się nim hehehe chociaż dawno mam go gdzieś:d Jeśli chodzi o intuicjie to też pierwsza klasa-zawsze wyczuję czy warto z kimś kontynuować znajomość:P Skorpionki są najlepsze:P takie ciche wody hehehe

Gość strzeelam
to straszne moze mi kiedyś wybaczy

Też jestem skorpion i co do tego mszczenia macie całkowitą rację. Ogólnie jestem dobra dla ludzi i bardzo wrażiliwa, ale jak ktoś mnie ruszy to ma pojechane. I najlepsze jest to, że zemsta jest tylko moja. Ofiara się nawet się nie domyśla, a ja mam satysfakcję. :)

Gość sandra 11111
Klempa, zgadzam sie, zemsta jest tylko moja, a nikt sie nie domysla.)))

Ja też jestem skorpionikiem i to takim fajnym że urodzonym w Świeto Zmarłych :) pozdrawiam wszystkie skorpioniki... charakterki to my mamy:)