Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojoba26

W jakim czasie zużyc przygotowane mleko dla niemowlaka?

Polecane posty

Gość jojoba26

chodzi mi o mleko modyfikowane

Gość powinno byc napisane
na opakowaniu, z tego co pamietam nie powinno stac w temperaturze pokojowej dłużej niż pół godziny-godzina, a i resztki nie możnaprzechowywać w lodówce

Gość jojoba26
moje dziecko je powoli, więc to trwa około godziny, bo musze co jakis czas przerywac i czekac az jej sie odbije, to w tej sytuacji musze nowe zrobic?

e tam w szpitalu mój syn był dokarmiany i mleko zrobione o 17 położna powiedziała, że może zostać do następnego karmienia, które było o 20... tylko nie można go podgrzewać drugi raz

Gość Cyryl co za ohydne imie
dzieciak cie znienawidzi:O

Gość angieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mleczko trzeba zuzyc w ciągu godziny, mleko w szpitalu jest pasteryzowane dlatego jest robione na pare karmien ale jak dziecko zacznie je juz pić to tez trzeba zużyć w ciagu godziny, inaczej dziecko może sie zatruć

Gość trawczka
co w przypadku kiedy mleko jest przechowywane w torbie specjanej ktora trzyma temperature.Czy mleko tez jest wtedy wazne godz

Gość pierdu pierdu zaratz otruje
zatruc sama jestes zatruta ja zostatwialam mleczko w lodowce i podgrzewalam i jakus nic nie bylo mojemu dziecku, polozna sama mi tak polecila gdyz czesto zdarzalo sie ze wypilo tylko troszeczke i w sumie pol op wylewalabym do zlewu, nie wolno tylko przegrzewac mleczka bo zabija sie wszystkie skladniki odzywcze

Gość pierdu pierdu zaratz otruje
wiadomoby nie trzymac nie wiadomo jak dlugo ale te 3h ok mysle ze nic nie bedzie, bo np gdy jedziemy w podroz i pakujemy mleczko do termoopakowania to pzrezciez tez jest ono tam przez pare h i nie jest swierze zaraz zrobione

Gość buhahaha