Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitt is git

Nierozumiem takich kobiet !

Polecane posty

Gość fitt is git

narzeka na samotność, wie że jest gruba i przez to jest sama i co robi ? Wpieprza słodycze !!! Jak nie chcesz być sama to na diete a nie jeszcze to sobie utrudniasz ! Czyli nie zalezy czy na kims skoro troche glukozy jest wazniejsze !

Gość wow rox
stary chodzi o to ze i tak za wszystko ma byc facet winny, za to ze jest gruba, za to ze je teraz slodycze, a jakby miala faceta to by nie jadla ( gowno prawda)..Z takimi sie nie dyskutuje tylko omija..

Gość po co tak się rozdrabniać
Hmmmm wytłumacz mi coś. Znam sporo dziewczyn, o których można powiedzieć wszystko poza tym, że są grube - a i tak nie mają facetów, sie frustrują, złorzeczą płci męskiej etc. Więc chyba upraszczasz sprawę

Gość no a potem mowi
ze nikt jej nie chce bo jest gruba

Gość Olcia----
Ja jestem inna całkiem Wszyscy mi mówią że jestem strasznie szczupła(nawet za bardzo- podobno) mimo wszystko kiedy sama zauważne że przytyłam nawet jeśli to nawet nie kilogram za wszelką cenę musze schudnąć Mój facet powiedział mi ze jestem śliczna i mam idealną figure ale i tak mu nie wierze :)

Gość dobre sobie
Olcia, jesteś boska, wzruszyłaś mnie :O

Gość Olcia----
wiem eh:) taka jestem i już ...:)

Gość fitt is git
ale ogolnie panuje taka propaganda by usprtawiedliwiac grubych....to alkoholikow tez bedzie zalowac ? Skoro jedzenie rzadzi czyims zyciem to musi byc naprawde plytki...

Gość elle24
Jaki ty idiota jesteś.Czasem tak jest,że ktos ucieka w alkohol,jedzenie bądź niejedzenie bądź narkotyki, bo sobie nie daje rady z pewnymi rzeczami i to wcale nie oznacza że jest płytki tylko ze potrzebuje pomocy specjalisty:-)

Gość o raaany
a ja mam nadwagę i mam faceta i co ?

fitt is git - a czemu akurat ciebie temat grubości tak zafascynował , co? Bo dla mnie to jest rozdymanie balonika

Gość fitt is git
skoro ucieka w uzywki to jest plytki...czlowiek jak chce to z wszystkim da sobie rade...

Gość elle24
Jak chcesz tak walczyć z nadwagą to może zostań dietetykiem:-)Masz chyba powołanie.

Gość fitt is git
bo posty na tym forum i ogolnie ta trwajaca kampania mnie denerwuje juz..usprawiedliwianie wszystkiego..

fitt is git - ile masz lat i jakiej jesteś płci?

hej, ale na forum jest też dużo postów w rodzaju - jestem brzydki/a nikt mnie nie chce to niesprawiedliwe. Dlaczego one cię nie zainteresowły, tylko te związane z problemem tuszy? Musi być jakiś głębszy powod wg mnie..

Gość fitt is git
bo czy mamy wpływ na wygląd nosa ? odstające uszy ? , wystające kości policzkowe, wzrost itd ? nie...a waga...tylko zalezy od nas ! Inny przyklad ludzie walcza z tradzikiem, pija herbatki ziolowe, stosuja diety plus drogie leki a efekty zerowe...wiec patrzcie jak malo wam do szczescia bvrakuje...ograniczyc jedzenie

Gość fitt is git
Jestem facetem i interesują mnie wszelkie patologie bo podatki idą na leczenie ludzi chorych na wlasne zyczenie....a teraz powiedz ciezko choremu dziecku ze musi umrzec bo NFZ nie ma na jego leki bo wszystko poszlo na bypassy dla grubych ludzi...

a dlaczego nie odpowiedziałeś mi na pytanie o Twój wiek?

Gość fitt is git
24

Gość fitt is git
Ta makijaz, wlosy...a faceci co maja zrobic ? Kochana zla przemiana materii nie powoduje ze jedzac 1000kcal bedziesz tyc.... W Polsce co 3 dziecko jest niedożywione i widok osoby grubej RAZI

dzięki za odpowiedz :) Wiesz co powiem ci szczerze, że ni w ząb nie mogę zrozumieć twojego problemu. Ja w swoim życiu bywałam już: przeraźliwie chuda (efekt nerwicy szkolnej) okrąglutka ale bynajmniej nie kliniczne, w normie (np. teraz) I wiesz co? Nie widzę większego związku między moją wagą a tym jak układało mi się życie w tych różnych okresach. Znam szczupłe wiecznie narzekające laski, znam wiecznie narzekające grube, znam zadowolone z źycia tłuścioszki i superhappy chudzielce. Więc chyba problem leży zupełnie gdzie indziej jednak...

Gość Allllama
Jeśli kto jest grubszy nie znaczy, ze nie jest fit. Czy taka Liszowska np. jest niesprawna ? Albo taka Cichopek. Co druga ma podobną figure, a faceci mówią im, że są grube. Wiem, bo sama miałam takich kolegów :o

Gość nie wiem jak wy ale ja widzę
troche racji w tym jest jak są grube i narzekają to po co potem wpierdzielaja na potęgę

Gość ona34...
..złe nawyki żywieniowe większość z nas wynosi z domu, niestety polska kuchnia tuczy, i stąd tyle otyłych ludzi...albo chorych dziewczyn...

bo to wyższa matematyka i nie każdy mózg jest w stanie to pojąć:P:P

do autora-->a ja nierozumiem facetow ktorzy sa strasznie szczupli a na dodatek biali jak sciana i chodza po plazy w kapielowkach ,nie pomysla nawet ze taki widok moze tylko obrzydzic dziewczynie pobyt nad wodą.wiec zeby nie straszyc ludzi faceci powinni chodzic na silownie i prezentowac muskularna sylwetke a nie pożal sie Boze kosci i osci a niewspomne juz o walakch tluszczu od piwa :) wiec zamiast dogryzac kobietom ze maja tu i owdzie troche wiecej lepiej wescie sie za sibie i zacznijcie dbac o swoje cialo :)

Gość Ju...
Chudziutcy mężczyźni są przecudowni, bez dwóch zdań.:P Mniam, mrrrr... Ale defacto każdy jest taki, jaki chce być (jeżeli chodzi o wagę, oczywiście). Bo schudnąć można zawsze, przytyć też - najważniejsze, aby dobrze czuć się we własnym ciele. A nie patrzeć na innych i dostosowywać się do głupawych obowiązujących w danym momencie kanonów. A gusta są różne - jedni wolą szczupłych, inni - bardziej przy kości.:)

zgadzam sie z Toba kazdy ma swoj indywidualny gust i jesli ktos nie lubi np puszystych to niech nie lubi ,nikt nie kazde mu wiazac sie z taka osoba ani nawet patrzec na nia ale to nie daje jemu przyzwolenia do tego zeby kogos obrazac.Autorze czy zakladajac ten temat pomyslales choc troszke?Jesli tak to chyba bys doszedl do wniosku ze pisanie takich rzeczy na forum moze komus zrobic krzywde.Kadza kobieta jest przewrazliwiona na punkcie swojej wagi a takie slowa moga zranic ,nie mowiac juz o tym ze moze tak sie zdolowac ze popasc w bulimie albo anoreksje.Niektorzy moga pomyslec ze przesadzam ale nie wydaje mi sie zebym to robila ,mam kolezanke ktora leczy sie na anoreksje ,a kto do tego sie przyczynil?Jakis glupi ch*j ktory powiedzial zeby przestala żreć bo jak idzie to w szkole kafelki odpadaja.Dziewczyna tak sie zdolowala ze przestala jesc ,a co dalej bylo mozna sie domyslic.