Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lodowka123

pocenie sie ANTIDRAL

Polecane posty

Gość lodowka123

Mam pytanie co tych osob ktore stosuja badz juz stosowaly ANTIDRAL. Czy ten preparat jest tylko dla kobiet, czy faceci tez moga go stosowac? Jestem facetem i nie gole sie pod pachami czy moge stosowac ten specyfik, czy powinenem ogolic sie w tych miejscach zeby lepiej zadzialalo? Czy depilacja pach zmniejsza ich potliwość? Z gory dziejuje za odpowiedz.

Gość pati203
owszem golene się pod pachami zmniejsza trochę ich potliwosc, w tych czasach nie powinno Ciebie to nawet krępować gdyż czesto mężczyźni to robią.. antidral jest takze dla meżczyzn

Golenie nie zmniejsza potliwości, no bo jak? Co najwyżej powoduje, że pot nie ma się gdzie osadzać, więc nie śmierdzi tak bardzo, ale od tego, żeby nie śmierdzieć jest woda i mydło + dezodorant. Przed zastosowaniem antidralu należy się nie golić przez 48 h, bo piecze, jak diabli. Antidral to lek dla wszystkich, nie tylko dla kobiet:)

Gość nidjcvdsc
Antidral używam od kilku dni - zmienił moje życie. Polecam go wszystkim. Obojętnie czy panom czy Paniom. Działa rewelacyjnie. Mnie nie piecze, tylko lekko swędzi. Jestem sucha :D :D :D