Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M0onisia

do mających tel. w plusie

Polecane posty

Gość M0onisia

kupiłam sobie nowy tel w plusie, a co za tym idzie też starter (poprzedni miałam w erze). na ulotce w starterze pisało, że dobę po wysłaniu smsa LUB odebranym połączeniu, dadzą mi resztę kasy ze starteru, czyli 15zł. ok, w pon. wysłałam smsa i nic. czekałam do piątku, wreszcie wkurzyłam się i poszłam do salonu plusa. facet z politowaniem oświadczył, że trzeba zadzwonić,a nie wysłać do kogoś smsa (a pisze to lub to, czy ja źle interpretuje słowo "lub"?). no ale nic, zadzwonil mi w salonie, bo chyba doszedl do wniosku, ze kompletny ciołek ze mnie. no ale prezylam tą zniewagę;) i czekalam, doba minela wczoraj po poludniu, a tu nic;) co mam zrobic? zadzwonic do punktu obsługi (zna ktos numer), a moze w weekend nie doładowują?O_o a ma ktoś SE? chodzi o to, ze jak wchodze w menu, klikam na ikonkę dzwonki, pojawia mi się napis łaczenie, a w koncu sie nie laczy, tylko pisze, ze wystapil bład... więc z czym to w koncu się łączy, z internetem? hmm, niemożliwe;)

Gość alealealee
Tam nie jest ikonka dzwonki,tylko Muzyka,i łączy wtedy z netem,żeby sobie ściągnąć coś...

Gość M0onisia
u mnie pisze na tej ikonce dzwonki;]