Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łowca Jeleni

Coś lżejszego - Wasze opinie o programie pt. Superniania

Polecane posty

jak w reklamie:i wszystko wraca do normy:p ...po wyjezdzie niani oczywiscie... takie jest moje zdanie...

Gość jejuuuuu ja tez mam dwóch
synów!!!!ale kto tych diabłów tak rozpuścił:O

Potwory w ludzkiej skórze.:( Najgorsze, że matka oduczy przekleństw, a one tego i tak nauczą się w szkole.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moim zdaniem program ok!czasami rady super niani przydaja mi się w życiu! Co do dzieci z tego programu to czasami zastanawiam się czy takie dzieci naprawdę istnieją czy to tylko na "uzytek" programu je wykreowano? A sama niania - uważam, że kobieta naprawdę zna się na rzeczy :) No, ale to tylko moje skromniutkie zdanie :)

Gość kluska serowa
dzieci mojego kuzyna (blizniaki) sa nie do wytrzymania. nie, nie klna i nie tluka rodzicow (dzieki bogu) ale nie ma szansy na okielznanie ich. sa wszedzie. lapia wszystko. nie sluchaja jak im sie mowi by czegos nie ruszaly. 10 min z nimi i mam dosyc na kilka miesiecy :(

Gość moniamonia
ja przypuszczam że po wyjeździe niani wszystko wraca do normy czyli dzieciaki są dalej robią to samo.nie wierze żeby przez parę dni dało się zmienić charakter i nawyki dziecka.

\"Najgorsze, że matka oduczy przekleństw, a one tego i tak nauczą się w szkole.\" Najgorsze jest to ze matka nie reagowala na te przekleństwa przed pojawieniem sie niani. A przekleństwa są wszędzie, nie tylko w szkole. Śmiesza mnie ludzie, którzy wszystko zwalają na szkołe bo to ICH dzieci a nie nauczycieli, no ale widać ze niektórzy o tym zapominają.

Gość i to coś daje
Te rady naprawdę Wam pomagają? Nie mam dzieci, ale moja siostra próbuje ujarzmić swojego syna z mizernym skutkiem. Odnosi go na tego karnego jeża nawet 50 razy, ale w końcu fizycznie nie daje rady i sobie odpuszcza.:(

Gość kasaklhkjkk
dajcie spokój... ten program świadczy tylko o tym że ludzie nie umieją sobie poradzić z wlasnymi dziećmi... "nowoczesne wychowanie" bez klapsa i krzyku się nie sprawdza... napewno nie w polsce... nie jesteśmy w ameryce...

Gość tragedyja*
wczoraj byl program w ktorym chlopak przeklinal i bil swoja matke! a super niania kazala jej na to odpowiedziec : i tak cie kochaam. no sory ale jak zdzielil bym takiego w dupe to od razu by sie oduczyl

Gość wlasnie wychowanie bez krzyku
i klapsow sie sprawdza. Ci rodzice przede wszytkim nie sa autorytetem dla swoich dzieci, nie potrafia sie z nimi bawic, sensownie im zaplanowac czasu, sa beznadziejni. Nigdy nie mialam problemow z dziecmi, ale tez traktowalam je powaznie, poswiecalam im czas. W naszym domu nikt nigdy nie podnosil glosu i nie wyobrazam sobie,zeby dzicko tak do mnie sie odezwalo , jak w niani, chyba skads wzięlo przyklad. Chyba bym umarla ze wstydu, majac takie dzieci, program potrzebny, ale ze tez rodzice nie krepuja sie pokazywac takiej dziczy? Chca zaistniec medialnie? Nie rozumiem ich. Wystarczy pomyslec, a chocby obejrzec pare poprzednich programow, po co sciagac nianie i TV? L Ci ludzie sa porabani z natury i dlatego maja takie potworne dzici.

Ale właśnie, że ta matka karała swoich synów klapsem. Sama powiedziała: \"wcześniej dałabym mu klapsa\" co oznacza, że stosowała tą metodę wychowawczą. I nawet to nie działało. Nie na każde dziecko bicie działa, a wręcz przeciwnie- wzmaga agresję.

Oglądałam wczorajszy odcinek. Zachowanie tych 3 chłopców momentami zakrawało już o patologię.. nie wydaje mi się, żeby po wyjeździe niani taki stan długo się utrzymał. Ci chłopcy mają już mocno od wielu lat zakorzeniony pewien określony styl zachowania i tego nie da się ot tak zmienić. Gdyby psychika człowieka była tak prosta, obalilibyśmy tym samych sens psychologii.

Gość to piekło na ziemi
Najłatwiej zwalić winę na rodziców. Samotna matka, trójka dzieci, w dodatku pewnie pracuje, kiedy ona ma się nimi zajmować? O czym ona zapomni, to szkoła poinformuje. Można przy dzieciach nie przeklinać, a oni w szkole i tak się tego nauczą. Można się przy dzieciach nie bić, ale zauważą u kolegów. Ja chyba bym się rozryczała gdyby moje dziecko nazwało mnie grubaską i brzydulą.

Gość Daletka
a jeden z chłopców powiedział do superniani: "ty nieumyty grubasie zayebany!" ciekawe czy superniani zrobiło się przykro po programie :classic_cool: może nawet zagląda tu dziś incognito na Diety?

Rady - jak najbardziej ok. Ale ta formuła programu do dupy, ile można oglądać ten sam scenariusz: jest źle, przyjeżdża niania, robi wszystkim dobrze, odjeżdża, potem jest coś źle, potem znowu niania wkracza do akcji i na końcu pokazują zajawkę \"po\" gdzie rodzinka w komplecie jeździ na rowerach albo robi coś super-hiper-fajnego i na zawsze na ziemi będzie pokój.

Gość gość
ZbcwjOSp4HBxixRd3lcz1xL9