Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 noi i nie wiem

rasa pieska

Polecane posty

Go艣膰 noi i nie wiem

hej.... mam w zamiarze kupno pieska chodzi mi o rase srednia lagodna i z sympatyczna mordka jaka rase polecicie :)?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nefalin
to zalezy jakie masz warunki w domu ... ja poleci艂a bym wycieczke do schroniska , ja mam taka mordk臋 w domu . bokser ma 3 lata a jest u mnie od 1,5 roku . jego poprzedni w艂a艣ciciel testowa艂 na nim wytrzyma艂o艣膰 styla z 艂opaty . masakra@!!!!morda jest 艣liczna , bardzo spokojna karna i bardzo wierna !!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja wiem tyle ze
wlasnie we偶 psiaka ze schorniska, taki ebdzie cie kochal najbardziej na swiecie, serce ci odda w koncu do drugi pies w schornisku ma bardzo ci臋偶k膮 przeszlosc i tylko czeka na domek :( www.schronisko.prv.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noi i nie wiem
Mysla艂am o tym ale raz weszlam kiedys i musialam wyjsc serce mi peka i chybabym je wszystkie wziela :((

Udost臋pnij ten post

wszystkich nie mozesz wziac ale za to jednemu poprawisz zycie, dasz milosc pomysl o tym, schronisko to najlepsze wyjscie dostaniesz napewno od psiaka mnostwo milosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysle ze.....
wlasnie ale lepiej zabrac takiego biedaka ze schroniska ni偶 kupic nowego, bo taki kupiony psiak za spor膮 sume przewa偶nie trafia w dobre r臋ce, a biedne kundelki s膮 wyrzucane jak si臋 znudza :( prosze cie zastanow sie nad tym, naprawde piesek ze schroniska odda ci ca艂膮 swoj膮 milosc, przeciez wiesz jak one tam maj膮..jakie sa smutne i nieszcz臋艣liwe, niekochane :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysle ze.....
na tej stronie www.schornisko.prv.pl mozna ogl膮dac pieski przez internet a nawet adoptowa膰 jednego wirtualnie :( powiedz skad jestes?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noi i nie wiem
z Gda艅ska wiem ze takie piesunie sa najwierniejsze ehhh biedulki pomysle nad tym napewno jeszcze raz wiecie co az mi sie tak fajnie zrobilo ze sa tacy ludzie jak wy ze mysla o losie piesk贸w dzieki wam za to :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nefalin
teraz schroniska s膮 przepe艂nione po sezonie urlopowym ... do wyboru do koloru ! Ja te偶 si臋 na pocz膮tku ba艂am , bo bokser to w miar臋 du偶y pies i by艂 doros艂y , wiadomo ,偶e wszystkich nie uratujesz i nie przygarniesz ale chocia偶 temu jednemu !!! Ludzie to bestie !!!gdyby zwierz臋ta wierzy艂y w Boga to zapewne cz艂owiek by艂by w ich wierzeniach diab艂em !

Udost臋pnij ten post

mam nadzieje ze Cie przekonalysmy i wezmiesz jakiegos ze schorniska, no kochamy psiaki bardzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noi i nie wiem
napewno powaznie sie nad tym zastanowie jeszcze raz dzieki ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mysle ze.....
poszukaj w Gda艅sku napewno jest kilka schronisk, najlepiej zadzwon wcze艣niej. gdybym cofnela czas wzielabym psiaka ze schroniska, obecnie mam dwie suczki. jed膮 starsz膮 - chlopak kupil( musial kupic!) w centrum Katowic, facet sprzedawa艂 male psy na srodku ulicy , stal w 30 stopniowym upale, pieski nie mialy wody ani jedzenia, strasznie si臋 meczyly wiec moj chlopak kupil jednego od tego starego gnoja, inna para wziela takze jednego szczeniaka, ale to bylo straszne :( powiedzial, ze nie mial serca i musial zabrac choc jednego psa od tego 艂ajdaka :( teraz juz suczka ma 3,5 roku jest kochana i za nic w swiecie bym jej nie odda艂a. a moja druga suczka zosta艂a zabrana z r膮k starego pryka, kt贸ry chcia艂 j膮 utopic w stawie :( facet j膮 topi艂, do tej pory dziekuje Bogu, ze tamt臋dy przechodzilam wtedy! pogonilam gnoja, a sunie zabralam do domu i jest do dzis z nami, teraz ma 2 miesi膮ce i cudownie si臋 dogaduja z t膮 starsza "mam膮". wiem jak okrutni potrafi膮 by膰 ludzie dlatego wzielabym psa ze schroniska, przynajmniej jednej istocie ulepszyc zycia w tym popieporzoym i okrutnym 艣wiecie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nefalin
nie tylko tam s膮 kundelki , s膮 tam te偶 inne nawet psy rasowe( nawet czasami maj膮 rodow贸d ) je偶eli si臋 zdecydujesz to prosz臋 przemy艣l te偶 dok艂adnie jaki to ma by膰 piesek . je偶eli mieszkasz np w bloku na 10 tym pi臋trze nie mo偶e by膰 du偶y , bo taki pies musi mie膰 wybieg . Nie mo偶e te偶 bardzo ha艂asowa膰 , zw艂aszcza je偶eli ma si臋 upierdliwych s膮siad贸w .Prywatnie odradzam Haski ,malamuta , bo to 艂obuzy i s膮 ma艂o karne . Taki pies jest oczywi艣cie do u艂o偶enia , ale to trudne , zw艂aszcza je偶eli kto艣 nie ma podej艣cia i nie jest stanowczy , wtedy pies potrafi zdominowa膰 w艂a艣ciciela .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nefalin
wyobra偶acie sobie ze jaki艣 gn贸j zostawi艂 psa w lesie ze skr臋powanymi wszystkimi 4 艂apami ta艣m膮 klej膮c膮 ( tak srebrn膮 termiczn膮 ), malo tego ten kutas zaklei mu pyszczek , zeby nie wy艂 , i nie zdo艂a艂 przegry艣膰 ta艣my i nie uwolni艂 si臋. Swiadomie skaza艂 tego psa nie tylko na 艣mier膰 g艂odow膮 ale i z pragnienia , a o dzikich zwierzakach i r贸偶nego rodzaju insektach ju偶 nie wspomn臋 . Jakim trzeba by膰 kutasem , 偶eby co艣 takiego zrobi膰 ,.... ;( jak tak mo偶na i to stworzeniu kt贸re jak przys艂owie m贸wi 偶e jest najwierniejszym kompanem i przyjacielem ?

Udost臋pnij ten post