Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wow rox

Dlaczego kobiety chcą facetów jakimi my nie chcemy być ?

Polecane posty

Gość wow rox

My was akceptujemy takie jakie jesteście...wy ciągle wybrzydzacie...

Gość zawstydzona1
co masz na myśli, że czego oczekujemy?

Gość wy nas akceptujecie wtedy
kiedy wygladamy jak z okladek magazynow, kiedy mamy wydepilowane, opalone cialka o rozmiarze gora 38, najnowsze odcienie pasemek we wlosach i super ciuchy podkreslajace nasze figurki ....

Gość bum bum
nie pierdziel

Gość rox a czy ty
wiesz jaki chcesz być

Gość on chce byśmy go
na siłę nie zmieniali, byśmy pozwalali mu miec kumpli i swoje idiotyczne barbarzyńskie nawyki

Gość asdfg
w sumie.... jak trafisz na swoją, te najwazniejsza, to sie zmienisz bez bolu i nawet nie poczujesz :P oczekiwania pozostałych nie musza byc spełnione!

Gość cdacacadc
"jak trafisz na swoją, te najwazniejsza, to sie zmienisz bez bolu i nawet nie poczujesz" :S mam mieszane uczucia odnośnie powyższego zdania bo jest w nim ukryte założenie że facet MA się zmienić a niby po co???? ja od mojego nie oczekuję żadnych zmian (w praktyce nosi co chce, wygląda jak chce, wychodzi do kolegów kiedy chce, pije piwo (ile mu się podoba), nie zamyka kibla i rzuca skarpetki na podłogę itd itp...) ale też i nie wybrałam sobie takiego który się nie nadaje do codziennego współżycia

wow rox po pierwsze, to takich metrosexualnych chłopaczków o jakich napisales to lubią \"szalone i zwariowane 18 latki\" piszące \"niO ciO móJ tOffAnnY\"... po drugie, to co Cie to obchodzi czego chcą kobiety? one same nie wiedzą czego chcą, albo raczej chcą tego, czego akurat nie mają... będziesz sobie przygotowywał stylistyke pod dyktando kobiet???