Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rararra

wsciekła jestem na te grzyby i wogóle

Polecane posty

Gość rararra

znów mam jakąś pieprzoną infekcję, z rok czasu był spokój i znowu swędzenie,upławy itp, po wakacjach, od dżinsów nie wiem sama od czego. Dzwonie do lekarza a pani mi mówi że najwczesniej za miesiąc.... na prywatną wizyte niestety mnie nie stać, nie wiem corobić, ogólnie dostępne leki typu clotrimazolum mi szkodzą tzn. uczulenie; czosnek i jogurty kompletnie nie działalją.Macie jakis pomyysł?

Gość rararra
to co mam miesiac sie meczyc, czy jak to sobie wyobrazasz, pieniedzy nie mam,tone w dlugach a wizyta 100 zl

Gość megiii****
mam tez ten problem-ja wczoraj poszłam do apteki po globułki bo krem clotrimazolum nie pomaga ale niestety nie sprzedała mi i pojechalam do całodobowego laboratpriu po recepte, najczciej lekarz wypisał mi bez problemu bo myslalam ze nie wytrzymie-okropny śiwąd, pieczenie, aż bolało. Są w aptece jakies globułki propolis mozesz spróbowac-bez recepty ja ich osobiście nie miałam i wolałam podjecha do lekarza po cos juz sprawdzonego i dla mnie skutecznego ale skoro nie dasz rady załatwic receptu to kup jakieś globułki bez recepty-moze pomoga

Gość bułeczka z żółtym serem
jedz do najblizszego szpitala i zazadaj recepty

Gość jesli maz znajoma apteke to
umow sie z nimi ze doniesiesz recepte albo sprobuj w innej przychodni sie zarejestrowac

Gość rararra
kupilam masc , sprzedali mi bez recepty ale wiem ze ona mi pomogla kiedys, tylko ze najlepsze co mi pomoglo to byly takie globulki robione i tego bez recepty sie nie da, a nikt mi tego nie przepisze bo nie znam skladu, lekarz ma to wpisane w karte wiec wizyta gdziekolwiek indziej nie pomoze, licze na to ze masc cos da

Gość rararra
czy ja wrzeszczę?? no sory.....

No problem jest i to poważny. Słuchaj, weź zadzwoń do tej przychodni, tam oprócz lekarza ktoś chyba zajmuje się kartotekami? Poproś o tej skład, powiedz ze serio się kiepsko czujesz i chciałabyś skorzystać z możliwości przepisania tych globulek w szpitalu - taka możliwość istnieje. Kurcze, współczuję, do mojego lekarza na książeczkę to ja mogę zadzwonić we wtorek że chcę w środę i w środę idę...

Gość rararra
ale to nie było do ciebie...

Gość rararra
zazxdroszcze ill_ u mnie z lekarzami jest tragedia, no spróbuje z mascia a jak nie wyjdzie to pojde popytac

Jestem tak przyzwyczajona do wygody jeśli chodzi o lekarza, że jak czytam jakie dziewczyny mają problemy z dostaniem się do ginekologa, aż mnie ciarki po plecach przechodzą. Mój lekarz nawet pozdrawia mnie przez moją mamę i przypomina o kolejnej wizycie... więc tym bardziej współczuję!