Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DamianZmc

Co Mam zrobić ??

Polecane posty

Gość DamianZmc

Chodziłem z dziewczyną przez prawie rok wydawało mi się ze było nam dobrze i na ostatnich wakacjach kiedy ona była na koloni napisała mi ze to koniec i ze zrywa zemną... :( To był dla mnie cios prosto w serce... :( Z początku myślałem ze ona po prostu podjęła pochopna decyzje i ze jeszcze do mnie wróci... Miałem wtedy jeszcze nadzieje ze bedziemy razem ale od tamtego czasu mineło juz kilka tygodni i nadal nic a ona mi teraz mowi ze chce zebyśmy byli kolegami.... :( :( :( Z tego co wiem to jak dotąd nikogo niema... Prosze o pomoc i rady... :( :( :(

Kolego ... poszukaj innej ;) jezeli dziewczyna ci mówi ze macie być kolagamie lub \"przyjaciółmi\" odpuść :)

Gość hsgster
jesteś wspaniałym mężczyzną, masz piękne imię, gdzieś tam na pewno czeka kobieta, która jest Ci przeznaczona, więc się nie martw, wszystko się ułoży :) ❤️

Gość DamianZmc
A ja Ja Nadal Kocham.... :( :( :( :( :( :(

Gość nic się nie stanie
skoro chce sie tylko kolegowac to znaczy że tam na kolonii poznała innego, czy to tak trudno zczaic ? skoro ona jezdzi na kolonie to zakąłdam że jesteście dzieciakami....jeszcze wiele związków przed Wami...

Gość ŻelkaD
BOZE GDZIE ONAMA OCZY:/ najpier tyle z Tobą chodzi a potem tak jakby nigdy nic cię żuca i pewnie dla jakiegoś frajera zapewne jakiegos Kena pewnei sobie mysli ze to jest to ze jest przystojny i wogule:/ ale taka przygoda się konczy szybko a ty nadal ja Kochasz i ona moze wie że wrazie W mogła by do ciebie wrucić !!!! niech ona się zastanowi co robi;/ bo miala fspanialego chlopaka a przez jedna glupia kolnie ktora trwala 2 tygodnie wszytsko sie zmienilo 2 tygodnie a nie caly rok to jest roznca;/ DLA TEGO NIE PRZEJMUJ SIĘ!!!!! I OLEJ JA!! MOZE ZNAJDZIESZ KOGOŚ LEOSZEGO KOGOŚ KTO BEDZIE CIE KOCHAL I SZANOWAŁ I NAWET zadna 2 osoba tego nie zniszczy:) powodzenia:D

Gość KasiaZmc
hmm to juz jest oczywiscie nie aktualne, pisze na inny temat.... Ty z nia chodziłeś a tak naprawde wcale Ci na niej nie zależało ( pisze to o terazniejszym czasie) ciągle robiłeś jej na złośc i w ogóle.... Wiesz przecież że ona Ciebie Bardzo Kocha a Ty ją na każdym kroku olewasz, wzbudzasz w niej zazdrości itp. Taki z Ciebie cwaniak, pomyśl że ta dziewczya teraz przez Ciebie będzie dłuugo, dłuuugo cierpiała!!!!!!! zanim zdecydujesz się na drugi związek i za nim znów kogoś zranisz to się dobrze zastanów, tak się składa że znam was bardzo dobrze..... :( Ja jestem w takiej samej sytuacji co ta dziewczyna!!!!!!! :( Ps. Moja wypowiedz nie odnosi się do Twojej prośby o pomoc z dnia 10.09.2007r pisze teraz o tym co się wydarzyło dzisiaj!!!!!

Gość KasiaZmc
Można jeżdzić na kolonie w różnym wieku, znam osoby które nawet w liceum jeżdzą i są bardzo spoko, nikt nie może mówić co do jakigo wieku jest dozwolone...Kolonia to fajna sprawa, ale to nie chodzi o żadne kolonie tylko o problemy dziewczyny i chłopkaka, a lat ma się tyle ile trzeba!!!!!!

Gość KasiaZmc
Ale jeżeli wszyscy przyczepili się tego wieku to oni mają 15 lat!!!!!! Są ze sobą od roku, dziewczyna kocha bardzo chłopaka a chłopak jej nie kocha, obecnie nie już ze soba nie są pomimo że wszyscy mówią "i tak ze sobą będziecie" nic na siłe jeżeli chłopak nie chce to pozostaje mu tylko - krzyżyk na droge ps: Dziewczyna będzie go zawsze kochała, znam ją bardzo dobrze więc wiem :)

Gość DamianZmc
... Hmmm.... Nom.... Są Wzloty i Upadki... Tylko ze ja Teraz tak Upadłem ze złamałem Nogę i Już Się cHYBA nIE pODNIOSE................... :(

Gość DamianZmc
,,Sweet Dreams'' - Masz jakieś Kompleksy ?

Gość KasiaZmc
A co chce ją pan panie doktorze wyleczyć????? ( do DamianZmc) Nie rozumiem takich egoistów i takich Damianów..... Może jakaś dobra rada dla mnie????? Muszę zostać feministką, drogie dziewczyny trzymajcie się z daleka od DamianaZmc!!!!!!! Dlaczego???? hmmm może dlatego żeby żyć dłużej, on i tak was nie doceni, możecie tylko liczyć na obojętnośc z jego strony....... :( Wiem bo znam tego człowieka, przynajmiej tak mi się wydawało...... :( Ide się zabić jak coś to wszystko przez DamianaZmc!!!!!

Gość KasiaZmc
Czy dziewczyna któa została zraniona do bólu przez chłopaka powinna szukac sobie innego żeby zapomnieć o tym co ją łaczyło z tym poprzednim czy powinna czekać aż ten chłopak się opamieta?????Czy powinnam sobie ułożyć życie z kimś innym kochając całkiem innego człowieka???? Wiele osób mi tak radzi......hmmmm.....ale tego i tak nie zrobie...ja już taka jestem...... poczekam aż ktoś się w moim życiu pojawi i wszystko się ułoży ale w głebi duszy licze że ktoś kogo obecnie kocham zmieni zdanie ( już i tak się przeliczyłam) wiem że zdania nie zmieni bo to jakiś uparty osioł, ide się kąpać :D

Gość DamianZmc
A ja Poczekam az mi ta dziewczyna powie dlaczego ze mną zerwała...... I dlaczego nie zrobiła tego wczesniej skoro on był tak bardzo zły..... I to troche dziwne ze najpierw dziewczyna zrywa z chłopakiem a pozniej mowi ze go jednak kocha... Nie wiem.... moze jestem Staroświecki ale wydaje mi sie ze jezeli sie kogos kocha to chce sie z nim byc... Dziwne to wszytsko troche...................

Gość DamianZmc
,,Czy dziewczyna któa została zraniona do bólu przez chłopaka powinna szukac sobie innego żeby zapomnieć o tym co ją łaczyło z tym poprzednim'' - śmiało... Zycze Wszystkim jak najlepiej... Po za Tym chciał bym to zobaczyć... było by mi łatwiej...

Gość DamianZmc
Ps. W Proszku... : ]

Gość KasiaZmc
Wiesz co nadal Ciebie Kocham i nie mam zamiaru szukać sobie chłopaka, po tym co dzisiaj od Ciebie usłyszałam i zobaczyłam wiem że Ty mnie nigdy nie kochałeś i zawsze miałeś mnie gdzieś......Nie ziemni się to że ja Ciebie Kocham, Ty tego też nie zmienisz.....Wolałeś wolnośc, ok ja zostałam sama, ale z czasem ból przejdzie a ja oswoje się z tym co mi zrobiłes, wierzyłam że mnie kochasz ale Ty mi pokazaleś jak wygląda Twoja miłośc, przepraszma że to mówie ale Ciebie Kocham i Ty sobie lataj za dziewczynami, chódz z nimi, rób co chcesz a ja pozostane wierna......

Gość DamianZmc
Ja Ciebie tez zawsze Kochałem.... i Ty dobrze o tym wiesz.... i to nie Ty zostałas sama tylko ja... bo to Ty podeszłas do mnie i mi wyjasniłas wszystko... Przykro mi było... ale moze naprawde nie jestem Ciebie wart... Przepraszam za wszystkie krzywdy... :( Kocham Cię...

Gość DamianZmc
Jakie dziewczyny ? Te dziewczyny nosza nazwe ,,Twaja zazdrość'' bo za nikim nie biegam......

Gość KasiaZmc
Jakie dziewczyny??? Najpierw w ogole mnie nie zauważasz tylko stoisz z Dianą w dość kontrowersyjnej sytuacji, potem całe przerwy z nimi spędzasz, a na końcu widze Cię z nimi jak całe przerwy z nimi przesuadujesz a ja??? co ja mam zrobić???? Zapytaj się Kasi lub Diany jak mi było przykro, wybiegła za szkołe i prawie płakałam tylko że dziewczyny mnie uspokoiły.....Nawet nie wiesz ile mam problemów, po pierwsze Ty po drugie ta przekopka po trzecie solówka.... :(

Gość DamianZmc
Posłuchaj mnie ostatni raz.... Ostatni... Mianowicie nie mieszaj sie w tą sprawe z kiszczakiem i z sandra bo nie warto, ich chce bic cała szkoła moze nie sandre ale kiszczak moze juz powoli wykupywać apteke..... Pewnie tego nie zrozumiesz ale posłuchaj mnie... Prosz... Ostatni Raz...

Gość KasiaZmc
Ile razy ja mam Cię prosić???? Ile razy ja mam Tobie to samo tłumaczyć??? W ogole Ciebie nie obchodzi moje zdanie :( ja już jestem psychicznie wyczerpana przez to wszystko :( ciekawe co zrobisz jak zobaczysz mnie poobijaną i poturbowaną, pewnie się zbrechtasz ale trudno i to przetrzymam :( jak zwykle jestem sama ale ok :( przy mnie są jeszcze moje kochane dziewczynki :( pomódl się za mnie, chociaż to zrób :(

Gość KasiaZmc
To nie ja się mieszam, dzisiaj całą przerwe Daniel ze mną na ten temat dyskutował, a solówka to nie chodzi o Sandry solówke, uwierz mi że nie tylko oni mają takie problemy :( nie wiesz w co się wpakowałam :( a pysia mi szkoda :( bo on to się o siebie nie martwi tylko o sandre :( jeżeli pysia pobije to sandry ma nie tknąć, jej ma włos z głowy nie spaść i to jutro mam zamiar wkodować Danielkowi :(

Gość DamianZmc
Przykro mi... ale ja juz nie stety nic nie moge zrobić... nie jestesmy juz razem... :(

Gość KasiaZmc
Masz racje nie jesteśmy już razem, wiem że Ty mi nie pomożesz, nawet gdybyśmy byli razem to byś mi nie pomógł, ale jest ktoś kto mi pomoże, ktoś kto mnie nie opuśći tak jak to zrobiłeś Ty ( swoim zachowaniem) nie potrzebnie w ogóle Ci to wszystko powiedziałam, po co mam Ci zawracać głowe drobnostkami, masz swoje problemy, ciesz się wolnością, jesteś wolnym strzelcem, jakie to uczucie????? ja nie znam takiego uczucia bo ja pozostane wierna...... Powodzenia Ci życze, zawsze byłeś i będziesz jakąś częścią mnie.. Nie chciałeś ze mną być, więc ja nie mam już nawet na co czekać i na co liczyć.... :( cześć

Gość DamianZmc
Zaraz Mi Pewnie Powiesz Ze To Ja Z Tobą Zerwałem........ Cześć...