Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem co zrobic

Napisac czy nie?

Polecane posty

Wiem ze mam "straszny problem". Tak sie zastanawiam. Kiedys ktos duzo dla mnei znaczył, potem nasze drogi sie rozeszly. Ja zalozylam rodzine on ma milion ciekawych pomyslow na zycie. Widzielismy sie pare miesiecy temu. Nie bylo to miłe. Ostatnio ciagle myśle. Za dużo chyba. Zastanawiam sie czy napisac maila.

a jakies argumenty?

napisz, a co Ci szkodzi:) przynajmniej nie będziesz myślała co u niego tylko będziesz wiedziała !!

ja doskonale wiem co u niego. Wytraczy wpisac jego nazwisko w google i samo wychodzi. Robi wszystko co możliwe i z tego co widzialam ostatnio jest mu dobrze! Tylko nie ejstem pewna czy mi jest dobrze!

Jak już pisałaś, wasze drogi się rozeszły. To wystarczający argument.

Gość Rasih Lipton
niby pytasz, ale i tak napiszesz to się czuje z Twoich postów... ale: nie pisz :classic_cool:

:( brzuch mnie boli. Mam raz na 2 miesiace takie zrywy ze nie spie po nocach tylko mysle co by bylo gdyby. za kilka dni mi przejdziea potem znów wróci. Nie wiem jak z tym walczyć.

Gość Cesarz Jósef
I amen. Babie się nudzi i widocznie jej za dobrze

Gość chacha
jak napisałas , Ty masz rodzine, a on tylko milion pomysłów na zycie. zasatnów sie co wazniejsze.

oj józef zebys wiedział. Dobrze mi. Mam fajnego chlopa superowe dziecko ale coś we mnie siedzi. Ktos. uuu boli :(

Gość nie pisz w zadnym wypaku

Gość Gang z Plutona
napisz do niego, umówcie się, prześpij się z nim kilkanaście razy a potem popadnij w deprę i napisz odpowiedni topik na uczuciowym pomożemy, jak zwykle :classic_cool:

Gość to wcale łatwe
Przeciez widzicie że ona chce napisać i tylko szuka kogoś kto by ją w tym utwierdził.

buu moze jestem dziwna. tak czasem patrze i sie zastanawiam jakby to było gdyby moje dziecko mialo brazowe oczy. Gdybym czekala z obiadem wlaśnie na niego. Wiem wiem powinnam sie leczyc. Raz na jakis czas ide do innego pokoju i rycze przez caly dzien i noc.

Gość ssssssssssssssssssssssssssssss
chcesz znim miec romasik i tyle

przespac sie z Nim?? Ja go traktuje jak istote pozaziemską. Moglam godzinami na niego patrzec i to mi wystarczało do szczescia. To chyba obsesja . dlaczego drogi sie rozeszly? Nigdy nie bylismy razem. Bylismy "przyjaciólmi" wszyscy twierdzili ze jestesmy niezdecydowani. Ja bylam zdecydowana on nie. Potem sie spotkalismy ale było już za późno na cokolwiek- bylam w ciazy.

Gość Gang z Plutona
no tak ale on nie jest istotą pozaziemską ma penisa, jak każdy Ziemianin i bardzo możliwe że będzie chciał go Tobie włożyć, jak już trochę pogruchacie ze sobą o starych, dobrych czasach

no właśnie o to chodzi że on , nie nie napisze ze ejst inny niz wszyscy bo sama w to nie wierze, ale jest raczej osobą z glebokim wnetrzem. aaa mozecie sie smiac sama wiem jak to zabrzmialo ale tak naprawde jest. Zreszta mój maz jest taki sam. lubie takich ludzi, ktozy nie mysla tylko o sexie.