Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mademoiselle24

Jest tu ktos ok 30 tc? Jak samopoczucie? jak brzuszek?

Polecane posty

Gość NIKI..
A CHCIALAM ZAPYTAC CZY JUZ WSZYSTKO AMCIE DLA DZIDZIUSIOW?? BO JA TAK :):)

Martusia ja przed ciążą ważyłam jakieś 56-57 kg przy 167 cm wzrostu...jestem szczupła ale nie chuda, ale nigdy się nie odchudzałam...taka już moja natura i mogę jeść co chcę...tzn. mogłam bo z wiekiem i w ogóle to bedzie pewnie trudniej i dbać o linię i sobie odmówić:D Goniu, nie martw się...u Ciebie to z pewnością cisza przed burzą:D ZObaczysz jak cię złapie na dniach:P U mnie już wszystko gotowe dla Małej...ciuszki poprane, dobrze że wykorzystałam słonce wtedy, bo teraz te ostatnie rzeczy schną 2 dni:/w łazience i kiszą się tylko, dobrze że zrobiłam to wcześniej:)jeszcze mi też zostało to co tobie Martulko, baldachimy, ręczniczki no i beciki:) Jak samopoczucie kobietki...odezwę się po weekendzie, bo dzis przyjezdzają moi rodzice na weekend, do niedzieli:)osstatni raz przed poroidem...buziaczki

Hej :) Witam sie o poranku :) U mnie dzis slonecznie i chyba przyjemnie za oknem, chociaz to juz dawno nie jest lato. Pomimo tego znowu zmeczona sie obudzilam, ja nie wiem co ze mna jest :( Goniu, ale ty pracowita kobitka jestes :) Przeslij kawalek ciasta przez druciki:) Dziasiaj tez zadnych oznak porodu? To jest cisza przed burza ;) Julenko migusiem idzie Wam ten remont widze :) Cukierkowa , ktory to juz tydzien u Ciebie? Wszystko juz przygotowane na narodzinki Zuzi? Martuka ja tez sie pruboje zabrac za pranie dla dzidzi, ale jakos mi to nie wychodzie. Chociaz ja mam jeszcze troche czasu, bo u mni to dopiero 32tc. Ale obiecalam sobie, ze miesiac przed bedzie wszystko gotowe, bo przeciez nigdy nic nie wiadomo. Pozdrowienia mamuski

Gość bunia23
Hej mamuski czy mogę do Was dołaczyć?? Jestem w 32 tygodniu Najprawdopodobniej bedziemy mieli coreczke..małą Zosie ;) Przed ciazą wazyłam 48 teraz juz 58,5 jestem niziutka troszkę smiesznie to wygląda ale kocham moj brzuszek a jest jego oj jest ;) Jesli chodzi o dolegliwości to najbardziej chyba dokuczają mi plecy i zeberka no coz mala ma coraz mniej miejsca;)

Gość hajotka
witajcie, jestem w 31 tc , mogę się przyłączyć? chciałabym pogadać.

jasne:) to wolny topic:):):) wchodzi kto chce a im nas więcej tym lepiej:) Ja dzis mam wolny weekend i bede leniuchowala na maxa- tzn., nie musze jechac do szkoly i bardzo sie ciesze :d Później się zamelduje, ide się ubrac bo jeszcze jestem w piżamce:)

Gość bunia23
U mnie tez ten weekend wypada wolny wiec leniuchowanie na maxa, ale to dopiero od teraz bo wlasnie wyszlam z garów ;)

Witam Kochane:) Ja dalej w dwupaku:( Pogoda ohydna, a ciuszki dalej nie poprane! No bo nie mam ich gdzie wysuszyć:( Tęsknie za tym moim małym Wojtusiem, chciałabym żeby już się urodził, ale jemu coś się nie spieszy. Chyba dotrwam do 23.10 - taki był mój pierwszy termin. Myślałam, że odchodzi mi czop, ale nie wiem czy to to - bo jest zauważalny tylko rano - mnóstwo śluzu o konsystencji śpików - ale przez dzień cisza. No zobaczymy:) Buziaki:*

Hej ja tylko na chwilke, bo mam malo czasu. Chcialam sie tylko zameldowac, ze u mnie wszystko ok. Goniu, a ja myslalam, ze Ty juz Wojtusia tulisz :) Ja kupilam dzisiaj dla malego do pokoju takie fajne naklejki z gumy na sciane z motywem kubusia puchatka no i spiworek. Witam wszystkie nowe kolezanki. Wybaczcie moze pozniej uda mi sie cos wiecej napisac. Pozdrawiam Kochane

Gość bunia23
Dziekujemy za przywitanie;) U mnie juz wszystko poprane i poprasowane lezy sobie ladnie poskladane w szafie...Zakupy tez robione kupione prawie wszystko oprocz grzechotek ;)Ale maz sie smieje zeby nie kupować wszystkiego bo co pozniej rodzinka bedzie przynosić na odwietki hihi :D Mamuski a skad jestescie???

Gość bunia23
Frania co do naklejek to tez takie zakupiłam...:) mysle ze ede wygladac super troszkę rozpogodzą kącik dzieciaczka:)

Gość do buni
a ty z kad jestes bunia?

Gość bunia23
Białystok a WY?

Gość do buni
ja anglia troszeczke daleko

Gość NIKI..
witaj bunia :):): ja tez jestem juz w 32tc...:):): i na kiedy masz termin?? a termin masz oznaczony z miesiaczki czy z usg??

Gość mussy23
Termin mam na 27 listopada ;)) Juz blizej niz dalej , tą date wskazuje usg ;)

Gość bunia23
Te mussy to tez bunia ;)

Gość NIKI..
jstes w 32tyg. tak jak ja i masz na 23listopada a ja na 8grudnia:( tyle ze ja mam obliczane z miesiaczki,a z usg to nie wiem bo mialam zar robionew 30tyg.i maluszek byl o tydzien starszy to mozliwe bym urodzila tak jak ty??na to wyglada ze bedziesz rodzic w 38tyg. a nie w 40

hej hej to znowu ja Mówię wam jaką wpadę zaliczyłam...zachciało mi się romantyzmu w 38 tygodniu ciąży Moi rodzice pojechali do znajomych, więc przygotowałam pachnącą kąpiel dla mnie i męża...ustawiłam w łazience kwiatki, świeczki zapachowe i dwa kieliszki - dla mężusia z winkiem a dal mnie z owocową herbatką o kolorze wina hehe. Podpięłam włosy tak jak mój Piotruś lubi, spryskałam się perfumami - no jak w harlekinie I tak się pluskaliśmy w wannie, trochę się pieściliśmy póki woda nie zziębła - no i wtedy w końcu wyszliśmy z tej wanny...oczywiście goli, bo po co brać ubrania do łazienki jak byliśmy sami w domu.Mężuś mój z Fredkiem na wierzchu wyparadował z łazienki po majtki, a ja wypuszczałam wodę z wanny. A tu bum - rodzice w kuchni! Piotrek czerwony jak burak, ja nie lepsza - ubrałam się szybko, posprzątałam te śmieszne gadżety z łazienki i wkurzona pytam mamę \"Czemu tak cicho siedzieli i nie dali znać , że już są\" a ona na to, że słyszała, że mamy romantyczną kąpiel , to nie chciała nam przeszkadzać, a znajomych nie było, więc wrócili wcześniej........ niby śmieszne teraz z perspektywy godzinki, ale wtedy to myślałam, że się spalę ze wstydu...................... a najgorsze, że mąż jest teraz na mnie zły jak ja bym to mogła przewidzieć

tak więc zazdroszczę wszystkim wam, które mieszkacie tylko z waszymi mężami/chłopakami/narzeczonymi....ja marzę o własnym kąciku, ale i tak będzie on w domu moich rodziców, tylko na piętrze - o własnym domku nie mamy na razie co marzyć...aaaa ja jestem z okolic Krakowa, dokładnie Wadowic. I dziewczyny - zaczerńcie sobie nicki, żeby się ktoś wredny pod was nie podszył!

a terminami się nie ma co sugerować - ja mam 3. Wg miesiączki na 23.10, wg pierwszego Usg na 17, a wg ostatniego na 12.....ciekawe najbliżej którego urodzę....dobra uciekam, bo pewnie już mnie tu wszystkie macie dość:)

Gość bunia23
Niki nie wiem od czego to zalezy i jak oni to obliczają U mnie usg pokazuje 27 listopad ;) Ciekawe jak to sie rozwikła w rzeczywistości Ja mam miec CC poniewaz istnieja przeciwskazania od porodu naturalnego:( Gonia niezla wpadka hehe w sumie mogło się skonczyć jeszcze bardziej krępująco :):) My tez mieszkamy z rodzicami..W domu rodzicow meza co prawda mamy swoje piętro i lazienke ale marzy nam sie własny domek ...echhh te marzenia

Gość bunia23
Gonia a jak zaczernić nick??????

Gość NIKI..
BUNIA A KIEDY OST.MIALAS OKRES?? JA 2MARCA

Goniu, ale wpadka:D to się uśmiałam jak to poczytałam:D:D:Dno ale w końcu przecież macie swoje lata:Da fakt faktem że jak się mieszka samemu to nie ma takich problemów:P Goniu, jak tam dzisiaj się czujesz??Własnie dlatego ja prałam wcześniej, bo teraz to wilgoć na dworze i nie ma jak prać...ale radzę ci wyprać już dziś i najwyżej bedzie schło dłużej, bo potem to się bedziesz martwiła w szpitalu że masz nie wyprane i w co ubierzesz dzidziusia:) Ja już 37 tydzień...w czwartek zaczynamy 38:)Jeszcze jakieś 24 dni i koniec:Dale to leci....:) Dzis i wczoraj czuje się jakoś tak słabo...piję własnie kawkę 3 w 1 może pomoże...też muszę dziś wstawić pranko do końca:) Jak tam remonty KObietki??u mnie już wszystko gotowe na przyjęćie małej...nawet pampersy już mam...brakuje tylko wody mineralnej dla mnie do szpitala no i spirytusu dla Małej...ale to już się kupi na dniach... Ja mam takie gwaizdki fluorescencyjne, świecą w ciemności...chcę je powiesić w pokoiku Małej...kupiłam je kiedyś w sklepie po 2 zł:D hihi wcale nie trzeba wydawać fortuny, wystarczą pomysł i chęci, prawda?? Goniu, a Ty na kiedy dokładnie masz termin?? Witam nowe Panie...proszę o imiona Wasze, terminy...co siedzi u Was w brzuszkach no i imiona dzieciaczków:)

Witam !!!! U mnie juz 36 tydzien i brzuch mnie pobolewa tak jak na okres macie tak moze ??? Jutro przychodzi polozna wiec zapytam czy to normalne czy moze juz zaczyna sie cos dziac w sumie termin mam na 7 listopada ale nigdy nic nie wiadomo Goniu ale usmialam sie przy tej Twojej wpadzie , my mieszkamy sami , ale pewnie rodzice rozumieja wasze potrzeby a poza tym tez kiedys byli mlodzi ;))) ;))) . Pomysl jak im musialo byc glupio ogladac twego mezusia nago :))):))) Mieszkam w Essen - ktos wczesniej pytal Ciuszki wszystkie mam ju poprane , wisza w szafie , wszystkie inne rzeczy tez mam juz nawet baldachimy pozakladane na lozeczko i kolyske. Juz bym chciala zeby bylo po wszystkim , zeby maly juz byl z nami , nie moge sie juz doczekac :))):))))