Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nana24

ROBILYSCIE REMONT MIESZKANIA W TRZECIM TRYMESTRZE CIĄŻY?

Polecane posty

Czy to nie za pozno? na co zwrócic uwage przy remoncie. odbieramy mieszkanie w listopadzie a termin mam na styczeń.

ja malowalam sciany wlasnorecznie :) trzy miesiace przed terminem. kupilismy mozliwie najbezpieczniejsza farbe i mialam na twarzy specjalna maske :D

U nas bylo ostatnio malowanie i meblowanie dwóch pokoi i to byl trzeci trymestr. Ja nic nie robilam - mąż to robił. Kobieta ciezarna moze dac sobie z tym spokoj :) - niech sie facet wykaże. Ja sie jeszcze narobię :P

Gość ja kupowałąm mieszkanie
w 9 miesiącu ciąży, latanie po notariuszach między wizytami u lekarzy, a do tego jeszcze końcówka sesji itp...... a tuż po porodzie robiliśmy remont i przeprowadzkę.... sama nie wiem jak dałam radę....

skorpionka masz racje. ale moj facet pracowal, a ja sie nudzilam i baaardzo chcialam pomalowac ta sciane, no tak sie uparlam ze nie mogl mi odmowic :P przywiozl mi tylko maseczke na twarz :D no i pozniej ewakuowalismy sie na cale dwa dni zebym nie musiala wdychac swiezej farby :)

Chyba na 1 m-c przed porodem malowałam własnoręcznie motyle, kwiaty. ptaki itp , farby to chyba była emalia i barwniki do tego , a ile było przy tym frajdy :D nie wiem co Ty zamierzasz robić , cyklinowania nie polecam. Życzę zdrówka .

Gość diunka
ja w kazdym trymestrze cos robilam. ojciec moj jak malowal olejna to jedynie unikalam przebywania w domu. nic mi nie bylo

a ja od jutra zaczynam remont:) oczywiscie głównym dowodzącym będzie mój chłopak, a ja będe mu niby pomagać:) fajnie:)

Ja robiłam remont w 7-mcu:o Najgorsze było to, ze ja miałam odpoczywać i jak najwięcej leżeć (zalecenie gina), a tu syf..kiła i mogiła:o Myślałam ze mnie trafi:o Nigdy więcej tak późno:o

Gość gość
na miesiąc przed porodem przeprowadzaliśmy sie do nowego domu i zdawaliśmy wynajmowane mieszkanie. Także oprocz wysprzątania, odmalowania mieszkania w domu miałam cały syf pobudowlany. Spieszylismy się z budową i przeprowadzką by zdążyc przed porodem, jeszcze miesiąc mieszkalismy na kartonach bo nie bylo wszystkich mebli. Takze urąbana bylam do samego porodu.