Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert_lat18

Czy pójscie na studniowkę samemu jest obciachem i nie wypada?

Polecane posty

Gość Robert_lat18

Nie mam z kim iść na studniowkę, ale mógłbym iść sam. tylko czy będę się dobrze czuł? prosze o dpowiedź

Gość ***love***
Lepiej iść z kimś, bo przynajmniej jest z kim tańczyć, bawić się, a tak samemu to będzie nudno

W sumie to wiesz... Jak wszyscy idą z kimś, to możesz kogoś zabrać, ale jak nie tylko Ty idziesz sam, to czemu nie?

Wydaje mi się że będziesz się źle czuł. Ale masz jeszcze trochę czasu poszukaj sobie kogoś możesz iśc ze swoją koleżanką a nie dziewczyną. Ale twój wybór. Sama osobiście bym się strasznie źle czuła

Możesz też zabrać jakąś kuzynkę. Nie musi to być od razu Twoja osobista prywatna dziołcha ;).

Gość kiełbasa krakowska
ja mogę z Tob ą pójść:D

ja sie z Wami nie zgadzam(z love i ze spiaca krolewna min). duzo osob z mojej klasy nie mialo z kim isc na zabawe i na sile szukali sibie partnerow. poszli z bratem kolezanki, a to chlopak ich kolezanki kogos im zalatwil itp. na osoby ktore szly sami patrzyli sie z politowaniem:O i co sie okazalo? ze w ogole nie potrafili bawic sie ze swoimi partnerami! albo siedzieli albo tanczyli z kims innym. takze jak masz kolezanke z ktora wiesz ze bedziesz sie dobrze bawil to zapros ja a jak nie to lepiej idz sam. idac samemu nie znaczy ze nie bedziesz z nikim tanczyl. bo na takiej imprezie kazdy bawi sie z kazdym:) przynajmniej u mnie tak bylo. ale masz jeszcze duzo czasu i moze poznasz kogos interesujacego. i tego Ci zycze:). uff ale sie rozpisalam!

Gość po 20 ytce
ja byłam sama i świetnie się bawiłam(większość osób z mojej klasy byla sama) a ze studniówki już wyszłam z kimś;)

Ja na studniówce byłam z moim chłopakiem, ale z nim to wytańczyłam się dopiero nad ranem. Moja klasowa paczka bawiła się cały czas \"w kólku\" i każdy tańczył sam, więc jeśli ktoś byłby sam to też by się wybawił super, bo naprawdę każdy bawił się z każdym. A mój kolega zaprosił koleżankę koleżanki i nawet ze sobą nie rozmawiali... Więc jak masz zgraną klasę lub chociaż fajną paczkę znajomych w klasie to nie widzę problemu, a już na pewno to nie obciach. I tak jak już ktoś napisał, najgorsze jest szukanie na siłę, a możesz zaprosić jakąś naprawdę dobrą koleżankę, z którą na pewno się pobawisz.

Gość kaczka po pekińsku
ja bym z tobą poszła, ale jestem trochę za stara:) Możesz iść sam, żaden to obciach, chociaż może lepiej zabrać ze sobą koleżankę, siostrę, kuzynkę, bo pewnie i tak płacisz za 2 osoby więc po co ma się miejsce zmarnować. Albo zaproś jakąś dziewczynę z 1 klasy albo z 3 gimnazjum, one wszystkie marzą,żeby pójść na studniówkę i wszystko im jedno z kim.