Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość play good

Wiecznie sami a maja po dwadziescia pare lat

Polecane posty

Gość play good

jak sie czujecie ......? Bo ja jak trendowaty... zero doswiadczenia z kobietami, zero wyjsc...pojecia o zyciu....Teraz idzie zima chyba najgorszy okres dla samotnych...

Gość gardenia*
Zima najgorszą porą roku dla samotnych? Uważam, że właśnie najlepsza, bo nie zakochane pary nie szwendają się po skwerach i parkach obłapiając się nawzajem i kłując w oczy samotnych. Trędowato czuję się...czasem.

Gość play good
No dobra ale przychodzisz do domu zmarznieta , o 16 juz ciemno i co robisz? Ja bym chcial siedziec u dziewczyny, pic kakao, i ogladac w sobote film na dvd lezac wtuleni...latem jest tyle zajec ze nie mysli sie o samotnosci...

Gość ja bym chciał siedzieć
u dziewczyny, pukać ją w kakao, oglądać w sobotę film na dvd z ręką w stulei...

Gardenia---->:D:D to nie siedx sam w domu, tylko się z niego rusz.Jesień i zima to doskonały okres na kino, bo nie szkoda ładnej pogody marnowac:)

Gość liliaaaa
play good: to czemu sie nie postarasz zeby tak bylo?

Gość faojowoww
kino to prawda je'aime le cinema:P

Gość play good
ogolnie jestem mily dla kobiet i chyba mnie lubia...staram sie je zapraszac na randki itd ale chec tylko z mojej strony....sa to rozne dziewczyny, zadne modelki, zwykle studentki ( samotne) wiec musze byc naprawde beznadziejny ze zadnej nie pasuje...

Gość nietykalna
źle się czujemy :)

Gość gay plut
oralnie jestem miły dla kobiet i chyba to lubią.... staram się je namówić na loda itd ale chęć tylko z mojej strony... są to rozjechane dziewczyny, żadne dziewice, zwykłe qrwiska (przydrożne) więcy chyba muszę być naprawdę beznadziejny, że żadnej nie pasuje...

Gość dziewczyna212
=> play good dont worry, trafi swoj na swego :) skoro juz sie otworzyles to tylko kwestja czasu

Gość Ej Ty wyżej
A jak sądzisz dlaczego tak jest? Nie ma koło Ciebie jakiejś wyjątkowej dziewczyny?

Gość dziewczyna121
=> gay plut ssij wory, trafi swój na swego skoro już się rozkraczyłeś to tylko kfestia czasu

Tak to jest. Można by powiedzieć Chcesz koniecznie mieć dziewczynę ?? Są takie u których byś miał szansę Ale jeżeli one mi się nie podobają to co zrobić ? Moja poprzeczka względem dziewczyny jest bardzo wysoko

Gość play good
sa fajne dziewczyny ale jestem dla nich niewidoczny.... nie mam cery super, nosze okulary...wiec chyba pozostaje sie przyzwyczaic...

Gość Ej Ty wyżej
A co z Twoją cerą jest nie tak?

Gość nietykalna
wiele dziewczyn uważa że okulary są sexy :) wiec nie stawiaj siebie na przegranej pozycji :)

Gość moja poprzeczka
wobec faceta też jest umieszczona wysoko no, sory, ale z byle ćwokiem to już się umawiałam

Gość play good
tradzik..... lecze bez rezultatow....nie jest tragedia z tym bo nie mam bulw czy cos w tym stylu ale widac ze cera nie jest gladka.... Myslalem moze o fotce ale nie mam nawet jakiegos zdjecia ktore by mozna bylo tam wstawic..

Gość nietykalna
sama musisz sie zakochać, oby ze wzajemnością :) bo jesli nie to lepiej nie kochać

Gość play good
ale juz powoli jestem zmeczony tymi probami...jeszcze jak wize mojego przyjaciela...( przystojny) ...on nic robic nie musi dziewczyny same sie prosza o spotkanie, same mu do lozka wchodza ( o tym to ja nawet nie marze )...on czuje ze zyje...a na mnie to zadna nawet nie spojrzy....czlowiek w takich chwilach uswiadamia sobie jak wazna jest uroda w zyciu.......

Zawsze to lepiej niż być wiecznie sam po trzydziestce. A mi już tylko paru lat brakuje

Gość Jesien_zima
mam 27 lat i już nie angaszuje sie w zadne zwiazki jestem atrakcyjna kobieta nie ma problemw z nawiązywaniem kontaktow niestety spotykam samych nieodpowiedznich facetow najgorsze jest to ,ze czuje potrzebe aby założyc rodzinę miec dzieci takie życie!!!!