Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

Gość zawalczyc mozna
dokladnie trzeba dac sygnal, ktory pozwoli mu odczytac, ze zaczelas patrzec na niego innaczej-to juz nie jest trudne-zawsze jak cos mozna skwitowac ze to tylko zart

Jako facet: moj drogi, nie czytales uwaznie:-P otoz wlasnie ja nigdy nie patrzylam na niego jak na kolege, znalismy sie owszem i dalej znamy na stopie tylko kolezenskiej ale poniewaz zawsze mialam slabość do niego to napewno musiało być trochę widoczne. Z mojej strony były powłóczyste spojrzenia,tyle ze nie zrobilam zadnego konkretnego kroku. A on nigdy nie zachowywal sie tak żebym mogla sobie cos pomyslec. Dopiero ostatnio jak sie spotkalismy przypadkiem w sumie to odczulam cos zupelnie innego, jakas zmianę. I o tym jest ten caly topik:-)

Gość kitika
jako facet: a co jesli fecet juz na drugim spotkaniu inaczej spojrzal na kobiete:P czy to nie za szybko hehe ;) perla z lamusa: to teraz nie masz wyjscia musisz mu dac jakis sygnal zeby chlopak zaczal cos podejrzewac ale zeby nie byl tego za pewny wiec wtedy na 100% spojrzy na Ciebie 'inaczej':)

kurcze nie dopislama literik i juz nie bylam pania kitikat ino kitka :P a powyzsza wiadomosc wiadomo ode mnie;)

kitikat : i to jest wlasnie caly problem- jak to zrobic zeby wiedzial a jednoczesnie nie spalic sie gdyby okazalo sie ze zle odczytalam jego zachowanie:-P polowa topikow tutaj jest w zasadzie o tym samym- duma, duma i jeszcze raz duma:-P pozdrawiam wszystkich:-)

Tak, wiem, ale wspominasz o dwóch rzeczach, które nie mają racjonalnych podstaw: po pierwsze mówisz, że Twoim zdaniem wcześniej Twoje zachowanie było widoczne i on MUSIAŁ odczuć je jako określony sygnał. Otóż, moja droga, NIE MUSIAŁ i pewnie nie odczuł - tylko Tobie się tak wydaje. Nie zakładaj za dużo na początek i nie wtłaczaj swoich opinii do jego głowy. po drugie: na koniec piszesz, że odczułaś nieco inny stosunek u niego podczas ostatniego spotkania. Moje pytanie: a może to tylko Twoja nadinterpretacja? Albo dasz mu wyraźny sygnał, albo się zakałapućkasz w sytuacjach typu: \"mnie się wydaje, on musiał, on powinien był, przecież ja na jego miejscu\" itd. itp. To tak nie działa.

perla z lamusa: trzeba pomyslec, jak mi cos przyjdzie do glowy to od razu Ci napisze;) jako facet: mam pytanie :P czy jesli facet dostanie kosza od razu zapomina o tej kobiecie czy ma ciagle do niej jakis sentyment?

Kitkat: jeśli mu zależało to nie zapomina. Sam znam takich, którzy już kilka lat żyją albo żyli niespełnionym uczuciem.

Jako facet: no wlasnie zachowywal sie jakby zalezalo, tylko nie pasuje mi ze juz sie z tym ujawnil na drugim spotkaniu, chyba ze faceci tak juz maja ze dzialaja szybko, choc ja pierwszy raz sie z takim spotkalam;)

Dla mnie to wszystko fatamorgana. Ja lubię proste rzeczy. Np teraz będę odkurzał i wiem że jak odkurzę to będzie czysto na dywanie

jako facet: otoz ja to wiem ale wlasnie o to chodzi w calej mojej rozterce ze nie wiem czy on widzial wczesniej ze jestem zainteresowana no i wlasnie czy ostatnio nie nadinterpretowalam faktow.to powiedz mi jaki to jest wyrazny sygnal dla faceta??

Gość teorie jest bledna
a milosc od pierwszego wejrzenia? jako ze nie czuje sie jakos atrakcyny ani ladny to przez zapamietalem 2 kobiety ktore patrzyly a wlasciwie obracaly glowa jak zadne inne.

teorie jest bledna: w sumie mozesz miec racje:P ale jakos nie wierze ze ja moglabym az takie uczucie wywolac;) Jako facet: ok, czekamy:P

Gość zawalczyc mozna
KITIKAT skup sie na tym co jest teraz, a nie zastanawiasz sie nad przeszlosciom, relacjom jakie byly miedzy Wami, daj sygnal i patrz w przyszlosć JAKO FACET-ciekawa jestem tylko czy Ci faceci, ktorzy ciagle pamietaja-spróbvowali cos zrobic, zy żyja marzeniami, czy do końca wiedzieli cxzego chca, czy też na koniec strzelili focha :P

Gość teorie jest bledna
tzn obracaly glowe i patrzyly na mnie jak zadne inne, a mi bylo glupio i odwracalem glowe. A mialy naprawde na co patrzec tzn jedna plan filmowy pod niemiecki film w moim miescie to cos niebywalego, a druga to raczej miala czym sie zajac bo to byl egzamin.

Gość teorie jest bledna
eh nie odwracalem glowy, tylko uciekalem wzrokiem :)

Gość zawalczyc mozna
i prosze nie karcic mnie za bledy-poranna kawa dopiero sie robi:P

Gość teorie jest bledna
zreszta juz ktos napisal to ze jesli ktos czuje sie jakos beznadziejnie nie znaczy ze druga osoba albo kazdy bedzie sie tak patrzyl. To samo sie tyczy tego ze tak szybko moze u niego wywolywac jakies uczucia.

zawalczyc mozna: no mam zamiar dac sygnal, ale to dopeiro jak sie spotkamy, tyle ze wiesz ta przeszlosc, chodzi mi o to czy to nie byla moja wina, to mnie gryzie ale mam nadzieje ze szansa nadal jest ;)

Gość zawalczyc mozna
powiem tak, wina nie lezy nigdy po stronie jednej osoby, bez przesady ...roxzne sa sytuacje, jezeli bedzie chcial czegos wiecej nie bedzie sie zastanawial i wnikal w to co bylo a swoja droga natura kobieca, ktora sklania do ciaglych analiz sytuacji kiedys nas zabije;)

zawalczyc mozna: czyli to ze teraz nie wykazuje niczego to co? a zgadzam sie ze kiedys was zabije bo wlasnie jesli chodzi o moj przypadek to nawet on mi powiedzial zebym tyle sie nie zastanawiala bo to co sie teraz dzieje ma tylko edno rozw i jest ono bardzo proste :P

Gość zawalczyc mozna
moze zglupial:D i tyle, sam sie pogubil=wiec do dziela, skoro juz wiesz co powinas zrobic:D faceci też sie boją

zawalczyc mozna: naprawde? :P ja mu jedno juz spotkanie proponowalam ale nie odmowil tylko co tam mial do zrobienia i po tym cisza:P choc znow rozmawialismy i nawet na pozegnanie napisal mi \'jak co to do zobaczenia\' podejrzane:P aa i wiesz od tego czasu juz minal miesiac, mam nadzieje ze za pozno nie edzie hhe;) normalnie wszyscy na tym topicu daja mi taka wiare ze hej;P

Gość teorie jest bledna
heh, bierz sie do roboty.

Gość zawalczyc mozna
jak co to dozobaczenia-no nie wytrszymam, sorki to niech spada, co teraz masz błagać o to, żeby chcial sie z Toba zobaczyc, albo chce zobaczyc jak dlugo wytrzymasz bez niego-chce Cie przetrzymac, albo po prostu ma to w dupie

Gość zawalczyc mozna
ale zadzialaj, bedziesz wiedziala i nie bedziesz sie meczyc

tzn od spotkania minal miesiac a od romozwy nie caly tydzien:P ale po co by to pisal normalnie by przeciez pa albo cos takie napisal, tak mi sie zdaje:P moze jak mu pokaze ze mi tez zalezalo i zalezy to z powrotem sie cos otworzy:P

Gość teorie jest bledna
ktos tu pisal o wyraznym sygnale dla faceta, heh, faceci nie widza sygnalow, zwlaszcza kiedy mysla ze druga osoba nic do nich nie czuje. kitikat: to na co czekasz :)