Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

perla z lamusa: mysle ze dobry pomysl ale hmmm bym radzila dodac cos jeszcze odwaznego:P tylko ze jeszcze nie wiem co;) ale sie wymysli

kitikat : a jeli chodzi o ciebie (bo u ciebie z tego co pojelam sytuacja jest zgola inna bo nie znacie sie tak dlugo i od razu byla inna relacja) to ja proponuje bardziej bezposrednio czyli np napisac czy zadzwonic do niego i umowic sie gdzies- i jesli na to nie bedzie reflektowal to wtedy mozesz sobie go odpuscic z czystym sumieniem bo przynajmniej sprobowalas:-) a ja jak uda sie go spotkac to moze powiem mu wprost co i jak - przynajmniej oszczedze sobie zastanawiania sie przez nastepny miesiac:-P

perla z lamusa: no no to odwazny krok bardzo bys zrobila;) powiem Ci ze chyba bym az takiej odwagi nie miala ale coz ponoc \'kto walczy ten wygrywa\' i jedno Ci powiem co na pewno dziala - pozytywne myslenie i juz;) a ja juz proponowalam ale nie ial czasu ale jak tu wczesniej panowie pisali mogl sie wystraszyc czy cus ze go tak odrzucilam wiec najlepeij bedzie jak go spotkam przypadkiem i wtedy zapytam;P ale musze zeby miec spokój:P a teraz uciekam na you can dane:P bede pozniej;)

niebieski77 : chyba bym sie zalamala zeby on to zobaczyl, ale na szczescie nie moze wiedziec ze to ja, a wiem ze zna to forum :-P nie chcialabym zeby jakis facet wiedzial ze tak go przezywam - co to to nie:-)

Czemu? Przynajmnie pisałaś to szczrze, ja bym to docenił bardziej niż najbardziej romantyczny list. niebieski77

niebieski77 : masz racje, pisalam szczerze ale ty tez pewnie bys docenil wtedy gdybys odwzajemnial te uczucia - a gdyby nie to moze byloby ci niezrecznie, no a ja nie wiem jak to jest naprawde z nim. Ps: ty natomiast wydajesz sie byc calkiem w porzadku facetem, wiecej takich:-)

Gość tak-samo
od 5 lat sie znamy, w sumie gg, smsy, czasem jakies piwo.. ale nic wiecej ! on sam, ja sama... ciagnie mnie do niego mocno, ale nie umiem powiedziec, dac znaku.. boje sie odrzucenia, obciachu... ehhhhhh stara a głupia, pozdrawiam.

Gość W_Sumie_Romantyk
To ciekawe, tylu samotnych...A mnie się wydawało, że właśnie dużo jest zajętych dziewczyn. Najczęściej ludzie nie dają sobie żadnych znaków, bo wydaje im się, że ta druga osoba, która wpadła w oko, jest zajęta

witam w nowym poranek:P perla z lamusa: kiedy chcesz podjac ten odwazny krok?

perla z lamusa: ja tez dzis nie poszlam do pracy bo chora jestem i myslalam ze sie wyspie a tu mi sie juz nie chcialo o 7:P a weekend juz za 2 dni wiec wiesz:P moze ja tez sie w sobie zbiore;)

kitikat: to tylko zdawaj pozniej koniecznie sprawozdanie jak poszlo:-) tak samo: moze tez zrob jakis krok, sprobowac nie zaszkodzi:-)

perla z lamusa: pewnie ze zdam o ile cos zrobie, narazie zebralam 10% odwagi:P jesli chodzi o Ciebie to tez czekam na wiesci, tak sobie mysle ze moze bys go zapytala ale musialoby to zabrzmiec tak pół zartem, pół serio czy nigdy nie myslal jaka bylibyście para w koncu tak dlugo sie znacie to praiwe jak dobre małżenstwo,:P

W_Sumie_Romantyk: masz racje, czesto przez to traci sie okazje na fajna znajomosc albo nawet cos wiecej, ludzie sie boja mówic o uczuciach i to jest tego efekt..

kitikat ; bo to bedzie jakos tak pol zartem pol serio, zobacze jak mi to wyjdzie ale tu mam o tyle dobrze ze my owszem sie znamy ale zebysmy jakimis przyjaciolmi wielkimi byli to bym nie powiedziala- po prostu sie znamy. Kiedys czesciej sie widzielismy ale przez ostatnie 2, 3 lata to czysto przypadkowe spotkania moze i raz na pol roku. Swoja droga jakie to dziwne ze ktos ci moze tak wlezc w glowe- ciekawe czy mnie ktos tak kiedys kochal przez pare lat:-P

perla z lamusa: mysle ze mogl ktos taki byc, a nuz radzil sie na kafe;) wiesz teraz widze ze wielu facetow jest na prawde niesmialych, 3m juz za Ciebie kciuki od dzis;)

\"Najczęściej ludzie nie dają sobie żadnych znaków, bo wydaje im się, że ta druga osoba, która wpadła w oko, jest zajęta\" A jakie to ma znaczenie, że jest zajęta???

witam...... niebieski77 bardzo cenie takich ludzi, jak Ty....mam takiego przyjaciela przez duze P. uwielbiam go :)

\"Kolejny wpis żeby wywołać głupią dyskusje \" nie głupią, tylko nie rozumiem dlaczego to ma dla kogos znaczenie? wiem, że Cie to Tomciu denerwuje, bo lubisz tak mysleć nie podejde do tej bo zajęta, do tamtej, bo zbyt ładna, do innej bo data jest zła :P a do czwartej też nie wiem co jej powiedziec... i juz masz wymowke by sypiać z kotem a nie z kobietą