Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perla z lamusa

faceci, czy sa wsrod was tacy, ktorym zalezalo..

Polecane posty

Gość zawalczyc mozna
co to moze znaczyc-moze to znaczyc, ze nie po prostu jakby co to on jest-gdybys miala na nirgho ochote:P dzialaj dzialaj.....bo oni sa slepi i glusdi:D

teorie jest bledna: czekam na przyplyw odwagi zawalczyc mozna: sugerujesz ze to pozegnanie mialo jednak bardziej pozytywne zabarwienia tak?:P ale co ja mu powiem hehe:P

Gość no eee jak sie jest milym eee
ale o co chodzi bo w zasadzie to nic nie pomoze nawet "techniki podrywu" jesli druga osoba do nas nic nie czuje. A jesli tak to bez owijania w bawelne najlepiej mowic co sie czuje.

Gość zawalczyc mozna
papa, odezwe sie wieczorkiem -do tego czasu bedziesz juz miala 1000 pomyslow

a ja mam jeszcze takie pytanie do panów;) czy kobiety na prawde nie potrafia az tak bardzo pokazac ze im zalezy na kims? ee gg chyba odpada i sms tez bo to takie jakbym sie bala, a list to romantyczny nie;)

kitikat: :) Rozumiem doskonale bo tez tak mam z GG i sms, a ten list to extra pomysl i do tego wlasnie romanczytnie jak napisalas. Raczej nie potrafia pokazac, nie mowia co czuja, ze fajnie spedzila dzien z ta osoba, ze bardzo ja lubi, nawet takie proste rzeczy przychodza z trudem, a czasem nawet przez to mowia \"glupoty\".

To że miło spędza się czas to może bym umiał powiedzieć ale to że bardzo lubię to za dużo takich rzeczy się nie mówi

Czy jak powie się dziewczynie że ładnie wygląda w tym ubraniu to będzie to już jakoś minimalnie subtelnie powiedzenie w stylu -Ty ładnie wyglądasz- Ja wiem że każde słowo wylatuje z ust ale też nie można przesadzić i mówić wszystko wprost. To jak to jest ?

powiem Ci szczerze ze dla mnie to bylby komplement, jednak nie odebralam bym tego drugiego znaczenia, ale wiesz kazda z nas jest inna;)

To nawet dobrze. Mówienie komuś że ładnie wygląda to jest takie sobie. Powiesz komuś że ładnie wygląda to co taka osoba sobie pomyśli. Co on chce ode mnie. Żarty sobie stroi czy się zauroczył. A jak się powie że ładnie w czymś wygląda to widzi że zakup był udany i też jest miło

nie no na pewno nic dziwnego bym sobie nie pomyślala, ale pewnie piwersze co by mi przyszlo na mysl to ze fajnie teraz wygladam a nie ze prawisz mi komplement bo Ci sie podobam;) zawsze milo to uslyszec;)

Gość No ale jesli druga osoba
cos czuje to bardziej w strone tego ze sie druga osobe lubi, ze jest fajna, czy ma kogos (tu nawet nie musi darzyc uczuciami zeby zrozumiec o co chodzi) i takie tam temu podobne, powinno byc zauwarzalne, ale jak wiemy w przypadku kobiety jakiekolwiek dzialania, moga byc marne. Ostatnio uslyszalem, tzn napisala mi na meila ze ona jest kobieta i jej nie przystalo wykazywac inicjatywe. Mimo ze postep miedzy nami jest bardzo duzy.

Relentless: on dla mnie powiedzial ze jestem piekna a i tak ja nie odebralam tego na zasadzie\"o moj boze on na mnie leci\" tylko jako komplement. Kitikat: wymyslilas cos w koncu co zrobisz?:-P

Relentless: on dla mnie powiedzial ze jestem piekna a i tak ja nie odebralam tego na zasadzie\"o moj boze on na mnie leci\" tylko jako komplement. Kitikat: wymyslilas cos w koncu co zrobisz?:-P

perla z lamusa: nie wymyslilam, jak na razie tak jak wczesniej pisalam:P czekam na przypływ odwagi;) a u Ciebie jak, masz juz jakis sposob?

kitikat: ja pomyslalam zeby wyjsc tak ze wszystkimi znajomymi i jego zapytac czy pojdzie- tak jakby nigdy nic:-P no co ja zrobie- tak wprost nie potrafie:-/