Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość typowa kobieta

Czy niezależność daje szczęście???

Polecane posty

Gość typowa kobieta

pracowalam w polsce w biurze,zarobki male,brak szansy na awans wyjechalam wykonuje prace ponizej kwalifikacji,czasami nawet sprzatam ale mam ochote porobic jakies kursy itd pytanie me brzmi dlaczego czuje sie lepiej? wykonuje prace ponizej moich kwalifikacji,ale zarabiam robie oplaty i zyje.jestem niezalezna czy to mozliwe ze wlasnie taka niezaleznosc daje szczescie i nie wazne co sie w zyciu robi???

Gość uui9
mówi się że szczeście to stan wolności od cierpienia a cierpieć można na przykład z braku perspektyw, zaspokojenia swoich potrzeb materialnych i duchowych itd itp

Gość Pomoc domowa potrzebna
To wszystko jest dobre jak sie jest mlodym Pozniej pieniądze przestaja cieszyć i co sobie powiesz na storosc jak juz nie będziesz miała siły sprzątać?

Gość typowa kobieta
no właśnie otóz pieniadze daja to ze np.zaczynam myslec jaki kurs doksztalcajacy wybrac, moze jakies studia przyjechalam bez znajomosci jezyka dlatego tak pracuje,ale jezyk coraz lepiej wiec trzeba bedzie to zmienic.

Gość asiorekkkkk
Jestem studentką w czasie wakacji pojechałam do pracy jako sprzątaczka.I powiem wam szczerze,że wole zarabiać grosze niż do końca życia pracować poniżej swoich kwalifikacji jak i ambicji.Nie wiem co będe robić po studiach, ale wiem teraz przynajmnej jedno,że pieniądze niezawsze szczęście dają.

Gość zgadzam sie z tym
jak odczujesz brak kasy,albo bedziesz jej potrzebowala a pracy miec nie bedziesz to wtedy zaplaczesz uwierz mi kasa daje niezaleznosc,niezaleznosc jesli nie szczescie to swiety spokoj

Gość tehfhe

niezaleznosc nie istnieje, yduoci!

przecież ona chlernie zalezy od pieniedzy, rpacodawcy

czyszczenie kibli skoro swit i po nocach, na telefon -co to za niezalezność?!