Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała23_

seks analny? warto?

Polecane posty

Hej! Lelula moze jeszcze tu zajrzysz :) oto moje pytanka :) 1.piszesz ze nie robisz lewatywy (ja tez:)) nigdy nie zdarzyla wam sie jakas \"wpadka\"? 2.czy uzywacie jakis zabawek :) 3.czy pobudzacie swoje pupy jezykiem,calujecie,wkładacie jezyczek do srodka?? 4.orgazm analny...ponoc istnieje ,trzeba sie go nauczyc...czy juz przezyłas cos takiego?

Gość sabi2
słuchaj aj probowalam ale mi sie nie podobalo wiem ze moj maz bardzo to lubi

Łoł :D ale elaborat...super :P witaski tak wogole 🖐️ no no ale mnie zaskoczyłas odpwoidziami..naprawde !! ech... napisze wiecej pozniej bo jestem przelotnie :) pozdrawiam Was,bo i facet widze niezły :) ksywka sie nie przejmuj bo np moj maz mowi na mnie Wibrujące Usta :D:D:D

:) jestem.. wiesz co do kleksa,mysle ze jak sie jest para,duze zaufanie(no musi byc jesli decydujemy sie na anal) to jakos mozna to przezyc chociaz napewno troszke dziwnie...na szczescie nie mialam tego typu zdarzenia i oby nie bylo !!! :) jakos nie moge przemoc sie do lewatywy...a Ty wogole probowałaś? zwykłym prysznicem jak sobie to ułatwic? teraz zabawki...hmmm czytałam o zelowych wibratorach analnych i marzyłby mi sie jakis :) własciwie to tylko uzywalismy żelu,paluszków i raz takie opakowanie po cygarze-fajna sprawa :) całowanie pupy jeszcze mnie krepuje,maz czesto próbuje,zacheca..ale moment i pasuje ,nie wiem czemu?!?! orgazm analny??rany...chcialabym to przezyc,moze bedzie mi kiedys dane :D:D ..proze jeszcze o jakies twoje przemyslenia odnosnie analu :) dzieki ze poswiecasz mi swoj czas 😘

to ja dziekuje Tobie, ze nareszcie moge z kims o tym pogadac bez rozowych policzkow i zgorszenia w oczach...;) ludzie czasem sa smieszni ;) z twoich linkow wchodzi mi tylko pierwszy, a te trzy \"najciekawsze\" sa zablokowane ;(...;(

Gość people aint no good
(()) Dziewczyny!!! Napiszę wam tylko szybciutko, że już jesteśmy po i było BOSKO! Podnieciliśmy się na maksa, wszystko odbyło się b.delikatnie, zaczęliśmy od paluszka w pupie, lubrykat, potem bez problemu wszedł penis, nie do samego końca oczywiście :) fantastyczne urozmaicenie pozdrawiam!!!

PEOPLE...he he super!!! ZADEN NICK, mnie nie wchodza linki z Twoimi propozycjami zabaweczek...;(

o kurde, ale lobuz z Ciebie...:D Ceny mnie przerazily..ja swojego czarnego przyjaciela zakupilam na allegro za niecale 30 a zabawy co nie miara...;) Co do lewatywy, ja nie robie, wiec nie wiem, jak to pokombinowac, raz mialam w szpitalu, ale srednie przezycie ;) PEOPLE chyba wyczerpana poszla spac, bo nic nie pisze :D

Mnie sie zdaje, ze tak...;) jest jeden rewelacyjny gosc z Wawy, zajmuje sie erotykami na allegro- rewelacyjne ceny, do tego PRZESYMPATYCZNY Polecam My ejstesmy bardzo zadowoleni, czekamy teraz na nowego dildo, bo tamten sie zepsul...Gosc bez problemu wymienil nam go na nowy... ;)

zaloz sobie konto, to trwa chwilke, w przyszlym tygodniu juz bedziesz mogla kupowac ja od kiedy mam konto, wszystko- poczawszy od kosmetykow skonczywszy na pierdolach kupuje tam. Taniej i wygodniej ostatnio kupilam komode ;D namiarow poszukam i wysle, ale radze, zaloguj sie ;)) a swojego skarba urobisz...Moj na poczatku sie nie zgadzal na Dilda, a teraz to prawie jego najlepszy kumpel :D

to normalne...zagrozony sie czuje..u mnie bylo to samo...jak zobaczy jaka to zabawa, to mu przejdzie :D

yyyyyy no nie wiem....ja kupilam sama i bez gadania...:D ale oczywiscie caly czas dawalam odczuc, ze i tak on jest najlepszy na swiecie...Ryzyk fizyk- to tylko trzy dyszki, najwyzej schowasz do szafy i tyle ;))

dziwnie mi sie do ciebie zwraca bez imienia, a czuje jakbysmy sie znaaaaly... ;)) uciekam spac, dzis byl wyjatkowo męczący dzien ;) Caluski, i bardzo mokrych snów zycze... :* papa