Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała23_

seks analny? warto?

Polecane posty

Gość dziewczyny...
...faktycznie, opanowałyście topic :) po dwukrotnej nieudanej próbie wczoraj sie udało :) podczytywałam Was sobie i zastosowałam się do rad i było ok.Na początku trochę bolało ale potem już nieźle...:)

Gość dziewczyny...
to nie mała23_ :) inna, niekoniecznie mała :) mąz w siódmym niebie :) a i ja całkiem zadowolona :) na razie po wizyie w toalecie troszkę pobolewa ale jak przejdzie to zamierzamy powtórzyć :) Było...inaczej ale na prawde przyjemnie. Wystarczyło się rozluźnić :)

Witajcie! O kurcze.... chyba pojde do piekla, ze namowilam was na takie BEZECENSTWA...

Sylwuś, tak jak wczesniej napisalam MALA 23 to chyba niezla prowokatorka :D

:) dziewczyny --->nie mała ale fajnie ze napisalas i ze to było mile przezycie.. Lelula ----> a wiec znalazłas moje imie :P tez chcialabym poznac twoje...jesli masz ochote mozesz skrobnac na maila... czy do grzechu? eee tam...przeciez to musi byc przemyslana,osobista decyzja a ty tylko pomoglas,swoim doswiadczeniem,poradami...takie sa najcenniejsze bo prosto z zycia :)

do DZIEWCZYNY :)- polecam myc pupę samą letnia wodą, albo ewentualnie mydełkiem dla dzieci :) Kilka dni i znow bedziesz mogła szalec... a jak mąż?? :D

Gość dziewczyny...
...Lelula, zabiore małemu mydełko ;) "chyba pojde do piekla, ze namowilam was na takie BEZECENSTWA.."-eee, wcale nie namawiałaś tylko napisałas co i jak i za to dziękuję zabieralismy się za to dwa razy ale za każdym razem nie wyszło :( a teraz bez problemu mąz zadowolony bo bardzo chciał spróbować i okazalo się że było warto. Był bardzo delikatny, może az za bardzo i musiałam go trochę osmielać :) teraz będziemy mieć przerwe bo lecę do Polski na 3 tygodnie ale jak wróce to poszalejemy pozdrowienia 😘

ciesze sie ze moglam pomoc...pochwal sie nam pierwszym analnym orgazmem :D milego, bezpiecznego lotu zycze!!

Gość buła
wrto, to świetna sprawa! strasznie podniecajace

Gość hrhr
"radze przed cała imprezka zrobic kupe i sie umyc ja nigdy nie stosowalam lewatywy. Zreszta teraz tak jakos naturalnie nam ten sex wychodzi wiec czasem sie wogole przed pojsciem do lozka nie wypróżniam, ale kazda z nas przeciez czuje, czy jest tam w srodku pelna, czy nie ( jeju, nie umiem tego opisac)" - noo... kiedyś przeczytałam powyższy fragment teksu i wpadłam w kompleksy bo mi się zdarzyły niespodzianki, no ale potem czytałam dalej no i widzę że jednak nie tylko mi wiecie co... ja NIE WIEM jak nieprzyjemnym wypadkom zapobiec, robię płukanki i takie tam ale nie daje to stuprocentowej pewności :(

dowod przyjemnosci bardzo jestes przyjemny a film mnie przerazil.... ja nie wiem, ale dla mnie anal nie jest wulgarny. Na zalaczonym obrazku widac ze jednak jest... przykre

Gość Slavko
warto jak cholera

Gość gość
chetnie z kims sie spotkam bo uwielbiam anal okolice slaska Bytom moj numer 734 488 134