Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samanta_20

dziwne plamienie

Polecane posty

witam, dzisiaj jest mój 29 dc... od wczoraj mam niewielkie plamienia...dzisiaj też... dziwne... nie jest to @... co to moze być... a moze to oczatek @..? ale żeby juz2 dni trwało...? dziwne :/

radze Ci iść do ginekologa. ja tez miałam dziwne plamienie na początku ciąży i mogłam stracić dzidziusia, naszczęscie odpoczywałam dużo i przyjmowałam tabletki i wszystko się dobrze skończyło

testu nie robiłam... sama nie wiem czy to zblizajacy sie okres czy co innego... dziwne juz wczoraj załozyłam podpaske bo myslalam ze @ sie zaczyna a tu tylko niewielkie plamienie i dzisiaj jest tak samo...

jeśli się starałaś i doszło do zapłodnienia, mogło dojść takze do samoistnego poronienia. To wskazywałoby brak okresu, tylko lekkie plamienie.

moja kuzynka miała takie poronienie, ale może poprostu dostaniesz narmalnie miesiączkę. Pozdrawiam :D

ja miałam takie plamienie implantacyjne od początku ciąży do końca trzeciego miesiąca, ale nie pamiętam dokładnie w którym momencie się zaczęło, najlepiej poczekaj jeszcze kilka dni, jak nie będzie @ to idź do lekarza,

Gość do samanty
ja miałam takie dziwne plamienie ale było to parę dni przed spodziewanym okresem i było tylko jednorazowe.okresu nie dostałam i okazalo się że jestem w ciąży.a jest możliwość żebyś była w ciąży??

Gość do samanty
test byłby już wiarygodny.ja robiłam go w dzień przed spodziewanym okresem i wyszły 2 krechy choć druga była słabiutka

współzyłam stosujac stosunek przerywany- ale że mam nieregularne cykle to nie wiem czy były to płodne czy nie... choc wydawało mi sie że wtamtym czasie mogła byc owulacja...

a co do testu to... dzis jest 29 dc ... ostatni był 35 dniowy a jeszcze poprzedni 29 dni wiec sama nie iwem...

Gość do samanty
no to jeszcze w sumie masz czas:)ale skąd to plamienie??na twoim miejscu zrobiłabym test.mi okres tez się jeszcze nie spóźniał,rownież stosowałam ''najlepszą i niezawodną'' metodę czyli stosunek przerywany.ale miałam jakieś dziwne myśli i poszłam dla świetego spokoju do apteki po test.no a dziś moja dzisia ma już ponad pół roczku :)

viki 🌻 zrob sobie test, to juz 29 dc napewno juz wyjdzie :) ja akurat czasami mam takie brazowe plamienia przed okresem i potrafia trwac nawet 2 dni, tak samo czasami mam po okresie ale moja kolezanka takie plamienia miala w 6 tyg ciazy i nic sie nie stalo :) ma juz synka przy sobie :) pozdrawiam

Gość do samanty
podobno gdy zarodek się zagnieżdża to może pojawić się własnie takie niewielkie plamienie.no i u mnie chyba te plamienie było właśnie tym spowodowane

dzieki wam dziewczyny za wypowiedzi, jak do jutra nie dostane okresu to zrobie test... moze to wlasnie poczatek okresu...

witajcie, dalej nic plamienie jakby mniejsze przy tym wszystkim pobolewa mnie czasami brzuch... jzu sama nie wiem :/

u mnie byly plamienia tydzien przed miesiaczka przez jeden dzien. potem 3 dni po terminie miesiaczki zaczely sie na dobre. poszlam do lekarza-wykryli ciaze. czasami kobiety maja plamienia w ciazy. ale ja mialam ostry klujacy bol!!

pozatym to tak od paru dni poprostu na nic nie mam siły, nic mi sie nie chce... śpie długo w dzien leże... dziwne... a dzisiaj to juz wogole mnie dopadło

Gość ja obstawiam ciaze
ciesz sie:D

Gość do samanty
senność była moim pierwszym objawem ciąży,wtedy gdy jeszcze jej nawet nie podejrzewałam,mogłam spać spać spać i spać i dalej byłam śpiąca.no ale może być też z innych przyczyn nigdy nie wiadomo:)