Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pee-cee

dobry sok z aloesu?

Polecane posty

Gość pee-cee

zastanawiam się jak prawidłowo wygląda sok z aloesu (chodzi mi o gotowe). ten firmy Laboratoria Natury bez dodatków jest jasny, ma bardzo ładny zapach i smak (takie jakby kwiatowe). ten firmy Pro Natura tzw. prosto z farmy jest znacznie ciemniejszy i przez dodatki kwaśny. czy oznacza to, że pierwszy jest lepszy, ponieważ drugi się utlenia, czy różnica kolorów jest naturalna?

Gość pee-cee
jest jeszcze Aloes Prima firmy Bio Medica - 99,5%, zna ktoś ten produkt? szukałam raczej wśród tych tańszych.

Gość pee-cee
niektórzy wspominają o aloesie Forever Living - jaki on ma smak i zapach?

Ja nie wiem, jak wyglądają soki ze sklepu, ale pamiętam, jak babcia sobie sama ten sok wyciskała, koloru nie pamiętam, raczej ciemny był, a smak był gorzki, nieprzyjemny.

Gość kjdkg
A jakie są ceny tych soków co wymieniłaś???

Gość krystyna z gazowni_1111111
ty a co ci chodzi z tym sokiem?

Gość aloes ...
Ja znam jeszcze sok z aloesu z LR - jest aloe vera life essence z miodem albo z zbrzoskwinia, z brzoskwinia nie probowalam, a ten z miodem jest jasny, gęsty ale też nie za bardzo w smaku delikatny kwiatowy z posmakiem miodu który go słodzi i wzmacnia działanie. Kosztuje 98,80 zł /litr

Gość papayova
Najbardziej naturalny z tych, ktore znam to sok aloesowy z Rabenhorstu - 99,8% aloesu. Jesli chodzi o smak i zapach to wszystko zależy od gustu. Dla mnie jest neutralny, ale moja kolezanka zachwyca się tym aromatem, czego ja nie rozumiem;)