Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana tym bardzo

Wali mi się związek przez beznadziejny seks !!!Nie daje sobie z tym sama rady !!

Polecane posty

Gość kawkaaa
moim zdaniem wyglada to tak ze duzo jest w tym Twojej winy. nie rozumiem, jak to bywalo ze po seksie histeryzowalas i plakalas bo on nie mial orgazmu? kobieto, kazdemu moze sie zdarzyc, pogoda, stres, brak koncentracji. czy myslisz ze facet to jakas maszyna? jesli tego od neigo oczekujesz to nic dziwnego ze czuje sie osaczony i od Ciebie ucieka. daj na luz, tu nie chodzi ani o inna kobiete, ani o to ze nie jestes dla niego atrakcyjna tylko o to ze nie potrafisz miec wlasciwego podejscia i delikatnosci gdy on nie moze, a Ty chcesz. wykaz wiecej zrozumienia, troski, czulosci, przestan sie nad soba uzalac, mysl o nim dobrze a wszystko sie ulozy. moim to nei seks decyduje o jakosci zwiazku tylko zwiazek o jakosci seksu, wiec najpierw poukladaj swoje emocje i przestan sie zadreczac nie wiadomo czym.

Gość zalamana tym bardzo
ja mam tak samo....> przykro mi :( ale ty jedna wiesz jak czuje sie odpychana kobieta :( to rodzi frustrację, kompleksy, brak wiary w siebie straszne uczucie, a dla mnie jeszcze ten fakt ze on od moze dwoch miesiecy nie potrafi dojsc jest jeszcze gorszy, czuje sie jakbym nawet nie potrafila doprowadzic swojego faceta do roskoszy czuje sie brzydka, zla, glupia :(

Gość kawkaaa
nefrytowakotka ja sie nie dziwie ze osoba sie nudzi i ucieka, skoro ona oplata go jak bluszcz. trzeba podtrzymywac zainteresowanie drugiej strony, nic nie dzieje sie samo. trzeba troche poczekac, potesknic na cos, odpoczac od swojego towarzystwa. niech kobieta tez ma swoje zycie i potrafi pokazac ze wiedzie jej sie bardzo dobrze, niezaleznie od tego czy ten facet jej chce czy nie, wtedy seks bedzie dla faceta nagroda a nie jakims obowiazkiem dowartosciowania kobiety.

Gość zalamana tym bardzo
acha, ktos napisal zebym go chwialila ale ja naprawde to robilam, jak juz do czegos doszlo zawsze mu powtarzalam ze jest wspanialy, cuowny niestety byla tego taka czestotliwosc, ze zaczelam sie wyklocac, ze jest oziębly, ze zachowuje sie jak staruch, zero w nim zycia, werwy potem on zaczal sie denerwowac ze nie sprosta wymaganiom i od tego sie zaczelo jednym slowem jest beznadziejnie :( niestety nie tylko ta dziedzina mojego zycia sie psuje :(

Gość zalamana tym bardzo
kawkaaa> masz 100 % racji, tak wlasnie bylo histeria ze juz go nie podniecam, ze cos jest nie tak ale wiesz, to nie zdarzylo sie raz na jakis czas, tylko np. 4 razy pod rząd stąd te moje myslenie :( czy ja dam rade to naprawic?

Gość frk-099
Trudno ex kafeteria wyrokować... Ale poza zwykłym znudzeniem, może dzieli was różnica temperamentów..?

Gość zalamana tym bardzo
probowalismy innej formy seksu. Np. pissing, ale to tez mu sie odechcialo :( :classic_cool:

Gość kawkaaa
zalamana tym bardzo sprobuj moze go nakrecic jakos na seks, nei mow ze tego od niego oczekujesz ale pobaw sie z nim wysylajac mu podniecajace smsy albo mowiac mu o swoich fantazjach, co bys chciala zeby Ci zrobil itp :) najpierw jednak daj na luz i zero tematow seksu przez tydzien, a potem pokombinuj i go nakrec rozmowami, nie mow ze chcesz wprost ale dawaj seksowne sygnaly. moze pomoze

Gość kawkaaa
zalamana tym bardzo pewnie ze dasz rade, w koncu jestes kobieca kobietka :] uwierz ze to nie Ty przestalas byc atrakcyjna tylko Twoj facet ma problem. nie oczekuj go, subtelnie go rozgrzej i mam nadzieje ze nie bedzie mogl rak od Ciebie oderwac:) tylko najpierw niech za Toba poteskni, przez jakis tydzien zajmij sie soba, wychodz wieczorem, popraw swoj humor(to bardzo wazne zebys byla zadowolona mimo wszystko!)

Gość zalamana tym bardzo
kawkaaa> ale ja nie moge tego zrobic, on wlasnie przez takie rzeczy uwaza ze go tym osaczam :( jak mu wysylam takie smsy, jak sam stwierdzil rozumie to w ten sposob ze jak tylko mnie zobaczy musi byc zwarty i gotowy, tak jakbym to na nim wymuszala, niestety na niego nie dzialają takie sztuczki :( chcialam, probowalam, a jak tylko o tym wspomne on twierdzi ze na nim to wymuszam :( strasznie sie z tym czuje, jakbym nie byla kobietą wszedzie wesze podstęp, szukam, sprawdzam szukam dowodu ze to nie przeze mnie, a przez moją zazdrosc tez są klotnie :( czuje sie jak w sytuacji bez wyjscia, nie chce sie rozstawac, nie umiem i nie chce ale jest gorzej niz zle :(

Gość kawkaaa
hmm ciezka sytuacja :( to wiesz co, jednak dobre wyjscie to zaprzestac jakichkolwiek prob, obserwuj go, nic nie mow na ten temat, zobaczysz czy cos sie zmieni np za miesiac

Gość kawkaaa
tak poza tym nalezy mu sie porzadna bura skoro wymysla takie rzeczy ze od niego wymagasz zwarcia i gotowosci, a Ty mu tlumaczysz co innego

Gość frk-099
Jeju masz skłonność do histerii. Przerwa w seksie minimum miesiąc. Potem jakaś randka, ale bez dobierania się do niego :D Powoli, bez pośpiechu, niech zgłodnieje...

Hm a ja bym chciał mieć taką niewyżytą żonkę :) Na rękach bym ją nosił ,nieba przychylił i spełniał wszystkie zachcianki :)

Gość tretgert
komiczne, zaczynam podejrzewać cię o impotencję odnośnie odczuć autorki... cóż, ja po trzech dniach bez seksu zaczynam myśleć o nim obsesyjnie a jeśli są to dni płodne, to i działać jak uzależniona (oczywiście działania są nakierowane na spełnienie z moim facetem) po prostu dla mnie seks to największa forma bliskości, w nim się wyraża uczucia, zaufanie, pożądanie, potrzebę dotyku, bez niego czuję się tak jak autorka: niechciana, niepotrzebna, odrzucona, niekochana... no ale mus to mus, jeśli by było jak w opisanym przypadku, trzeba facetowi odpuścić, wziąć na wstrzymanie uznając że potrzebuje opieki, wsparcia i wyrozumiałości, i po prostu czekać tworząc pozytywną atmosferę jak... w każdej innej chorobie trzymaj się, załamana

Ja tylko powiem, tak na oko starej baby:P, że nic z tego nie będzie. Po miesiącu usłyszy że nadal go osacza.. i w ten deseń... On po prostu nie chce. Ma blokadę na nią. Obym nie miala racji...

Gość frk-099
komiczne, mnie też dziwią Twoje wypowiedzi, burzysz obraz mężczyzny jako niewyżytego samca :D Ja gdy juz nie daję rady to zawsze jakoś ruszę językiem :p

zacznijcie dbać o rozwój duchowy o pielęgnacje emocji a nie tylko o życie sezualne!!

jezeli chodzi o diagnoze problemu to nefrytka ujęła sedno sprawy - jako facet to mowie

Gość zalamana tym bardzo
nefrytowakotka> no obyś nie miala tu racji :( obyś :( a dlaczego uwazasz ze on ma na mnie blokade? :( strasznie to smutne, poczulam sie jeszcze gorzej :( skąd wziela sie ta blokada? no i czy wg ciebie nie mozna jej jakoś zlikwidowac powoli? :(

Gość frk-099
Mnie gdy założyli blokadę na koło, musiałem 45 min czekać :(

Gość idźta do seksuologa
razem, a nie pierdólta tu głupot na kafe

Gość fghgh
przecież komiczne się już kiedyś oficjalnie przyznawał, że jest impotentem :o

Gość frk-099
Skąd się wzięła? Sama tu opisałaś, jak płakałś i beształaś go po nieudanych zbliżeniach. Jeszcze się pytasz?

Gość ja mam tak samo....
do ZALAMANA TYM BARDZO- jest mi trudno doradzac komus, bo jak juz wczesniej wspomnialam kazdy zwiazek to indywidualna sprawa, u mniej est beznadziejnie, czuje sie jak wiecznie czekajaca kura domowa, bledem moim chyba bylo to, ze wszystko staralam sie mu podawac zawsze na tacy, kiedys on walczyl o mnie....a teraz....po prostu ma mnie na co dzien. A ja tylko wypatruje, czekam na jakis jego sygnal, znak, ale nic nie mowie....milcze, bo juz nie mam sily. Staralam sie zrozumiec to od roznych stron, nawet przeczytalam bardzo polecana ksiazke Argov Sherry pt. Dlaczego mezczyzni kochaja ZOłzy...i wiesz co......na poczatku uwierzylam w to, ze bedzie inaczej, ze wszystko sie zmieni, bowiem ksiazka ta wplynela na to, ze przez jakis czas zaczelam znow wierzyc we wlasna wartosc, byc pewna siebie, jak tytulowa Zolza zyc dla siebie a facet ma byc tylko dodatkiem do mojego zycia.....bo bledem moim bylo to, ze przestalam myslec o wlasnym zyciu tylko a swoja wartosc i zycie zaczelam mierzyc przez pryzmat tego jak sie uklada w moim zwiazku. A tak byc nie moze.....i wierzylam w to przez jakis czas, ale jestem zbyt slaba psychicznie, bo bylo tak moze przez 1miesiac i znow moja slabosc dala o sobie znac....Ale bardzo polecam Ci ta ksiazke, moze Tobie pomoze zrozumiec pewne rzeczy i uwierzyc, ze jestes wspaniala kobieta a zarazem pozwoli rowniez uwierzyc w to Twojemu facetowi. Zaraz przesle Ci link, z ktorego mozna ta ksiazke sobie sciagnac....musze sobie przypomniec gdzie to bylo...na jakiej stronie...

Gość frk-099
Komiczne, jeśli brak komu seksu to myśli prawie wyłącznie o seksie, to naturalne... A Ty pozujesz na skrzywdzonego :D

Dlaczego ma blokadę?? Bo popełniłas najgorszy błąd. Oskarżalas go o to że jest oziębły i że nie może. I po zawodach... Ja nie weim czy da się coś zrobić. Od tego jest seksuolog a nie kafe. Moim zdaniem nic nie zrobisz...