Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana tym bardzo

Wali mi się związek przez beznadziejny seks !!!Nie daje sobie z tym sama rady !!

Polecane posty

Gość dokładnie
komiczne Myślisz tylko o sexie??? Przeciez sex to nie wszystko!!!! Liczą sie emocje... A emocje to właśnie codzienne spory!! Sex to tylko dodatek, nie można myśleć tylko o nim!! Jesteś opętana sexem, przemyśl to.... komiczne Opętane sexem baby to najgorsze co może być!!!! Nie widzisz w nim innych zalet? Nie potrafisz cieszyc sie odczuwanymi emocjami??? Musisz się z nim tylko seksić? Poza łóżkiem nie widzisz niczego?? itp itd panuj nad emocjami koleś

No bo temat topiku został wyczerpany. Dziewczyna nie zna instrukcji obsługi faceta i ma pretensje że popsuła urządzenie (przez własną lekkomyślność).

Gość no prosimy
więcej znaków zapytania i wykrzykników, i tak huzia na józia jeszcze więcej komiczne prosimy

---->dokładnie. Widać że nie za bardzo znasz psychikę facetów. Emocje to jednak domena kobieca. Faceci są jednak bardziej racjonalni (co nie znaczy że \"lepsi\")

wiecie co tu jest najfajniejsze - bez względu na to jak ironicznie sie coś napisze, albo jakim kwasem sie rzuci, zawsze jakas grupa do weźmie na poważnie, podchwyci i zacznie rozwlekać :P:P dla mnie to forum to raj :P

\"komiczne nie zrozumieliśmy się. myślałam, że to było na poważnie, a Ty ironizowałeś...\" ironizowałem, bo to kolejny temat w ktorym identyczne sytuacje, różniące się tylko płcią bohatera, wywolują skrajnie różne reakcje, działających tu hipokrytek :P

A swoją drogą jakież to zaszły zmiany obyczajowe. Kobiety publicznie skarżą się na brak seksu. Na razie z ukochanym mężczyzną. Dożyjemy może czasów że na brak seksu w ogóle z kimkolwiek.

komicznie skoro wszyscy na okolo to hypokryci tlko ty jestes taki madry to dlaczego marnujesz czas na takim niby kiepskim forum i zamiecasz go swoimi \"madrosciami\"? zrob wszystkich przysluge i jak masz pieprzyc takie glupoty to sie nie odzywaj