Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedenasta

ogladacie ten program o sprzataniu na tvn??

Polecane posty

wlasnie w tej chwili leci. Jak mozna zyc w takim syfie???? Normalnie nie moge dokoncyc sniadania jak na to patrze... :o

po skończeniu programu rzucisz sie do sprzątania :) jak ma sie dzieci to niestety nie jest łatwo utrzymać porządek

mnie szczerze takie programy nie interesują, dziwna jestes troche że lubisz takie kiepskie programy :( Ja wolę National Geogr. i Discovery :)

no przy dzioeciach ok ale tu pokazuja młoda dziewczyne ktora nie ma dzieci a w mieszkaniu ma taki syf ze musiałam przełaczyc na chwile zeby kanapke skonczyc. Spi w kocich odchodach :o

Gość .tiku tiku
uf. .dobrze ze tego nie ogladam bo bym zwariowala .............a dodam ze mam obsesje na punkcie czystosci

Gość a ja nie
sprzatalam od pazdziernika(oprocz lazienki) i jakos nie moge zaczac.i co mam zrobic jak nie umiem teraz zaczac albo i wogole mi sie nie uda bo niewiem jak. ?????????????

tego odcinka nie oglądałam ale prowadząca mnie irytuje b. często. Do oranzadki jesli nie oglądasz tego programu to skąd wiesz ze jest kiepski . Na Przyrodniczych programach tez jest wiele kiepskich emisji

właśnie obejrzałam,rzeczywiście i wszystko zagania na kota jakie ona miała brudne spodnie,wiekla tłusta plama :o

Gość a ja nie
teraz na* tvn styl * jest tez o sprzataniu

na kanale Animal Planet jest taki program policja dla zwierząt w ... tam to dopiero można sie napatrzeć takich rzeczy,dom brudny w nim np 30 kotów ,nie widac podłogi.Po uprzątnieciu jednego z nich właścicielka dowiedziałą sie ze jedna z jej kotek ma młode.

Gość fan fatalla
Masakra!Tez to ogladalam myslalam ze sie po....gam.Jak mozna byc takim syfiarzem?!I to jeszcze laska nadodatek.Jestem w szoku ze ten koles mimo tego chce z nia byc!Caly dom zasrany i obrzygany.Ja bym sie ze wstydu spalila a ona glupia jeszcze sie cieszy.Chyba nie ma przyjaciol bo watpie zeby ktokolwiek chcial ja odwiedzic...

Gość Angieeeeeeeeeeeee
ja mam 3 dzieci i nie miałam takiego syfu nawet w 1/100 szok!! obrzydliwa dziewczyna bleeeeeee

no ja tez sie dziwie temu facetowi ze chciał byc jeszcze z tym syfiarzem. Rozumiem jakis bałagan w domu czy naczynia czasem nie umyte bo czasu nie ma ale to co zobaczyłam mnie przeraziło!!! *poziomka ---> dobrze ze nie odkryła jakiegos dziecka ;)