Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

wydało się kłamczuchy jedne!

Polecane posty

:classic_cool: Jest wiele badań, które ukazują, że nos nas swędzi wtedy gdy kłamiemy. W Chicago, naukowcy z fundacji badań smaku i zapachu odkryli, że gdy kłamiemy są wydzielane substancje chemiczne, powodujące podrażnienie tkanki wewnątrz nosa. Przedstawili również, że wzrasta ciśnienie krwi i nos chwilowo się zwiększa. Tak, to jest prawda w opowieści o Pinokio! Zwiększone ciśnienie krwi \"pompuje\" nos i powoduje że nerwy w nosie zaczynają swędzieć, które trzeba zaspokoić szybkim przetarciem. Ot cała filozofia. Nie pozostaje mi nic innego jak wnikliwe przyglądanie się nosowi mojego rozmówcy :D a to jest fajna strona o wykrywaniu kłamstw ;) http://www.eioba.pl/a73519/7_sposobow_na_wykrycie_klamcy_poprzez_jezyk_ciala

Gość jaa ......./
potrafię kłamać bez mrugnięcia okiem :) nie mówiąc juz o pocieraniu nosa

Gość yhat
osoby o wielkich nosach to urodzeni klamcy

Gość tereferebrzdęk
kiedy właśnie podobno ktoś kto kłamie a nie potrzebuje uciekać wzrokiem, to chcąc przekonać rozmówcę intensywniej się w niego wpatruje i właśnie... trochę rzadziej mruga!!! co do pocierania nosa, ja to robię gdy jestem zakłopotana i boję się że ktoś mi nie wierzy a mówię najszczerszą prawdę :(

Gość tereferebrzdęk
a w ogóle to jest tak: żeby dobrze kłamać, trzeba w kłamstwo choć na chwilę uwierzyć, nie myśleć o rozmówcy ale o sobie, wmawiać sobie coś...

Gość jaa ......./
tereferebrzdęk w tym może masz racje bo jak mijam się z prawdą to mocno patrzę w oczy że osoba którą oszukuje nie wytrzymuje i ucieka wzrokiem

Gość niektóre się zgadzaja

Mnie zawsze swędzi penis gdy mówię prawdę. Dlatego wybrałem sobie zawód, w którym trzeba dużo kłamać. :-) ;-) :-D

Bo to był strasznie nietypowy tytuł jak na Kafe... \"Chodzi o płaszczydło...\" Myślałem najpierw, że jest jakieś drugie dno tego tytułu, związane z dietami, niemowlętami lub analem. Ale nie. Faktycznie chodziło o płaszczydło! To mnie zauroczyło jakoś... :-)

Ptaszydlo chyba samo sie upomina :D:D:D A tak naprawde, ten kto klamie, patrzy w gore i w lewo.

Gość kapibara paragwajska
najłatwiej poznać kiedy polityk kłamie po prostu porusza ustami

Gość fergieee
Luska jak tam Twój kot?

Gość może to i racja
;)

a co, jesli ja w ogole czesto pocieram nos, bo taki mam odruch? wcale nie klamiac przy tym? uswiadomiliscie mi, ze przez takie teorie masa ludzi moze mnie uznac za klamczuche!! 😭