Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 13, 2007 Jest wiele badań, które ukazują, że nos nas swędzi wtedy gdy kłamiemy. W Chicago, naukowcy z fundacji badań smaku i zapachu odkryli, że gdy kłamiemy są wydzielane substancje chemiczne, powodujące podrażnienie tkanki wewnątrz nosa. Przedstawili również, że wzrasta ciśnienie krwi i nos chwilowo się zwiększa. Tak, to jest prawda w opowieści o Pinokio! Zwiększone ciśnienie krwi \"pompuje\" nos i powoduje że nerwy w nosie zaczynają swędzieć, które trzeba zaspokoić szybkim przetarciem. Ot cała filozofia. Nie pozostaje mi nic innego jak wnikliwe przyglądanie się nosowi mojego rozmówcy :D a to jest fajna strona o wykrywaniu kłamstw ;) http://www.eioba.pl/a73519/7_sposobow_na_wykrycie_klamcy_poprzez_jezyk_ciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franek Dolas 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 bravo Lusi - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phiphi 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 ja nie drapię sie po nosie jak klamię.Jakoś wytrzymuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 13, 2007 dlatego że kobiety potrafią się lepiej kontrolować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwariowana Żaba 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 sprawdze przy najblizszej okazji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaa ......./ Napisano Wrzesień 13, 2007 potrafię kłamać bez mrugnięcia okiem :) nie mówiąc juz o pocieraniu nosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 13, 2007 podziwiam a ja nie kłamię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhat Napisano Wrzesień 13, 2007 osoby o wielkich nosach to urodzeni klamcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tereferebrzdęk Napisano Wrzesień 13, 2007 kiedy właśnie podobno ktoś kto kłamie a nie potrzebuje uciekać wzrokiem, to chcąc przekonać rozmówcę intensywniej się w niego wpatruje i właśnie... trochę rzadziej mruga!!! co do pocierania nosa, ja to robię gdy jestem zakłopotana i boję się że ktoś mi nie wierzy a mówię najszczerszą prawdę :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tereferebrzdęk Napisano Wrzesień 13, 2007 a w ogóle to jest tak: żeby dobrze kłamać, trzeba w kłamstwo choć na chwilę uwierzyć, nie myśleć o rozmówcy ale o sobie, wmawiać sobie coś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaa ......./ Napisano Wrzesień 13, 2007 tereferebrzdęk w tym może masz racje bo jak mijam się z prawdą to mocno patrzę w oczy że osoba którą oszukuje nie wytrzymuje i ucieka wzrokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niektóre się zgadzaja Napisano Wrzesień 13, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe late 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 czytajac twoja wypowiedz zaczal mnie swedziec nos hmm jak to zinterpretowac hehe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Mnie zawsze swędzi penis gdy mówię prawdę. Dlatego wybrałem sobie zawód, w którym trzeba dużo kłamać. :-) ;-) :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 13, 2007 UK SUBS :D jak mozesz pamiętać o płaszczydle? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Bo to był strasznie nietypowy tytuł jak na Kafe... \"Chodzi o płaszczydło...\" Myślałem najpierw, że jest jakieś drugie dno tego tytułu, związane z dietami, niemowlętami lub analem. Ale nie. Faktycznie chodziło o płaszczydło! To mnie zauroczyło jakoś... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wredna_Ja 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Ptaszydlo chyba samo sie upomina :D:D:D A tak naprawde, ten kto klamie, patrzy w gore i w lewo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapibara paragwajska Napisano Wrzesień 13, 2007 najłatwiej poznać kiedy polityk kłamie po prostu porusza ustami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 13, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fergieee Napisano Wrzesień 13, 2007 Luska jak tam Twój kot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 13, 2007 a dziękuję ;) już miauczy choć cieniutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może to i racja Napisano Wrzesień 13, 2007 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anyżówka * 2 Napisano Wrzesień 13, 2007 a co, jesli ja w ogole czesto pocieram nos, bo taki mam odruch? wcale nie klamiac przy tym? uswiadomiliscie mi, ze przez takie teorie masa ludzi moze mnie uznac za klamczuche!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 14, 2007 anyżówko... wyszło szydło z wora! jesteś notoryczną kłamczuchą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach