Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niccolazzi

karta do bankomatu-trzeba ją aktywować przed I użyciem?

Polecane posty

Gość niccolazzi

wczoraj dostalam poleconym kartę, teraz czekam na kod. To moja pierwsza karta i stąd moje watpliwosci. Czy trzeba ją najpierw aktywowac jakos? czy normalnie idę do bankomatu i on mi wyplaca kaskę?

Gość niccolazzi
no weżcie kurka ludzie poradzcie cos. bo pojde jak głąb do bankomatu i sie jeszcze będę dziwic ze kasy mi nie chce dac. help. plissssssssssssssssss

Gość niccolazzi
o dzięx. a ta cala aktywacja na czym polega? cos muszę wciskac? będzie taka opcja? trzeba mi to wytlumaczyc jak krowie na miedzy. tylko wtedy pojawi sie cien szansy ze zrobię to bezblędnie:P

Gość pierwsze
uzycie karty w bankomacie to jest jej uaktywnienie nie musisz nic specjalnego robic poprostu wyciagasz pieniadze i tyle

Gość tulipanka 2007
Nie gadajcie dzieczynie głupot. Dostałas katte, poczekaj na PIN. Jak Ci przyjdzie wowczas idziesz do bankomatu i bez problemu wypłacasz kase...

różnie to wyglada w bankmatach róznych banków (choć podobnie), więc nie bede sie rozpisywać, ale jak wsadzisz kartę to będziesz miała wszystko napisane krok po kroku

Gość tulipanka 2007
Nie gadajcie dzieczynie głupot. Dostałas katte, poczekaj na PIN. Jak Ci przyjdzie wowczas idziesz do bankomatu i bez problemu wypłacasz kase...

Gość niccolazzi
podziękowała 🖐️ lecem po te kaske:P