Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroliczek tadek

Czy to prawda ze na zlamane serce najlepsza nowa milosc??

Polecane posty

Gość to nieprawda
nie pakuj sie narazie w zaden nowy zwiazek. ja sie wpakowalam i teraz zle mi z tym, bo tylko niepotrzebnie komus glowe zawrocilam. ale juz sie wyjasnilo wszystko, powiedzialam mu prawde, czyli ze wciaz mysle o bylym i bardzo tesknie... zrozumial to i narazie dalismy sobie spokoj (ja z tym nowym).

Gość kluska serowa
elle24 - dokladnie tak jak napisalas to nieprawda - tzn ze po prostu zaczelas nowy zwiazek bez zadnej nawet fascynacji nowym partnerem. w takim przypadku to nie dziala. to zmuszanie samego siebie. i wcale nie pomaga zapomniec. jak pojawi sie ktos kto cie oczaruje, kiedy poczujesz motylki, kiedy bedzie ci na tej osobie zalezec... wtedy daj szanse

Gość to nieprawda
poznalam go przez neta, potem sie spotkalismy... raczej zadnej fascynacji nim z mojej strony nie bylo. ja sie jemu chyba spodobalam, ale co z tego jak bez wzajemnosci :o

Gość kroliczek tadek
Ehhh.. Skomplikowane to wszystko... niewiadomo co robic... Z jednej strony chcialoby sie jak najszybciej zapomniec o starej milosci, a z drugiej strony szukanie nowej moze okazac sie pulapka lub niewypalem...

Gość to nieprawda
zajmij sie soba narazie, naucz sie zyc sama, rozwijaj swoje pasje itp itd. badz dobrej mysli, milosc sama przyjdzie :) ❤️

Gość kroliczek tadek
Mam szanse na nowa znajomosc, ktora moze przerodzic sie w cos powazniejszego... I nie wiem czy ryzykowac? Teraz, kiedy dopiero ucze sie zyc bez tego frajera?

Gość to nieprawda
sprobuj z nim ale nie rob mu wielkich nadziei ;)

Gość kroliczek tadek
to nieprawda, pewnie tak zrobie;) ps. Skad wy bierzecie te serduszka i kwiatuszki????

Gość kroliczek tadek
Ale boje sie ze on moze sobie sam je zrobic :/

Gość kroliczek tadek
I boje sie ze ja moge sie zaangazowac, a potem nagle uswiadomic sobie ze jednak to nie to... Chyba narazie dam sobie spokoj z nowymi znajomosciami;)