Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka21

NAJLEPSZY PODKłAD- NAWILZAJACY + SREDNIO KRYJACY

Polecane posty

Gość kajka21

dziewczyny szukam dobrego podkladu, cena do 150 zl. Ale nie moze byc matujacy, dermatolog mi tak poradzila zeby nie kupowac ich bo wysuszaja. I rzeczywiscie kupilam tak zachwaany Lirene City Matt i po 1 nalozeniu skora sucha, swedząca byla wieczorem:( ale bardzo fajny dawal efekt ten podklad. Szukam wlasnie czegos bardzo podobnego tylko z lepszymi skladnikami, zeby nie wysuszal! Mam cere mieszana, chce ukryc rozszezrzone pory i przebarwienia lekkie po pryszczach. Jestem po 2 zabiegach kwasami, a bede robic nastepne wiec tymbardziej musze miec dobry podklad. Co polecacie? Chcialabym zeby efekt byl bardzo naturalny- jak po tym Lirene City Matt- prawie nie bylo go widac, a kryl ladnie i tez wygladzal cere co bardzo fajnie wygladalo. Co mi radzicie??

Gość kajka21
podnosze..

Gość adarka
polecam z Vichy aera teint...super nawilża,...jak żaden inny...kryje srednio...ja jestem bardzo zadwolona

Gość kajka21
a czy ten aera teint to jest ten podklad jedwabisty?? jesli to ten to wiem doskonale ktory!, uzywalam probek dlugo dosyc, wlasnie o nim myslalam ale mialam nr 23 ktory jest dla mnie za ciemny, mam jasna cere, musze dorwac ten jeszcze jasniejszy i sprobowac.. a Ty jaki masz odcien? i powiedz czy nadaje sie ten podklad na zime? uzywasz kremu pod ten podklad?

Gość kajka21
adarka odpowiedz prosze

Gość kajka21
czekam na kolejne podklady godne polecenia:) piszcie prosze

Gość kajka21
podnosze

Gość kajka21
moze dzisiaj ktos mi pomoze??

Gość dzisiaj nalozylam pierwszy raz
rimmel cool matte, wiem, ze nie chcialas matujacych, ale mnie urzekla jak na razie jego ladny zapach i to, ze srednio kryje. ja nalozylam dwie warstwy aby ukryc przebarwienia. cos wiecej bede mogla powiedziec za kilka dni.

Gość dzisiaj nalozylam pierwszy raz
wczesniej uzywalam wonder finish maybelline i bylam zadowolona, ale pozniej moja cera/ nie po nim tylko z innych przyczyn/ zaczela sie przetluszczac i musialam z niego zrezygnowc..

Gość kajka21
dziekuje za odzew ale niestety nie moge nawet myslec o matujacych podkladach:( bo zaraz na nastepny dzien mam suche placki na twarzy:( ktore pozniej goja sie tydzien... mysle o tym podkladzie z Vichy aera teint - jedwabisty.. ale moze jeszcze jakies propozycje nawilzajacych i nie zapychajacych podkladow??

Gość kajka21
podnosze podnosze;)

Gość fdgtd
www.wizaz.pl klikni dogory na kosmetyki wszech czasow i tam znajdziez opinie o kosmetykach itp, polecam ja zawsze zanim co kupie czytam tam opinie

Gość kajka21
dziekuje bardzo:) jednak zapraszam do wypowiedzi jesli ktos zna swietny podklad nawilzajacy:)

Gość kajka21
loreal true match jest nawilzajacy???????

Gość kajka21
??? czekam na kolejne propozycje

Gość kajka21
ale cisza...

Gość kajka21
podnosze:)

Gość kajka21
poleccie cos, please...:)

Gość kajka21
ooo dziekuje za odp, a jaka jest cena tego podkladu?

Gość dsasfdgkuj kujkl
ja wlasnie sobie dzis kupilam z serii nivea young krem razem z podkladem super lekki nawilzajacy

Gość kajka21
niesteyy nie moge uzywac podkladow typowo drogeryjnych. Wole albo te ze sredniej polki cenowej albo apteczne, gdyz mam klopoty pozniej z cera jak zastosuje takie drogeryjne kosmetyki:( tak bylo po Lirenee City Matt- porazka totalna, tak mi wysuszyl cere i mialam czerwone plamy, na szczescie zeszlo. Mam dosc eksperymentow:( Wole drozszy a dobry podklad.. Wiec co polecacie?

Gość adarka
Odpowiadam dośc póżno,bo wczesniej tu nie zagladałam,sorry... Ten mój to numer 35 Moyen sand. Bardzo odpowuada mi ten kolor,uważam,że jest uniwersalny. W lecie w zasadzie rzadko stosowalam krem pod ten podklad, nawilzył mi twarz idealnie...chociaż swoje lata juz mam. Teraz uzywam też ale po spód stosuję vichy termal fix....podwojne nawilżenie. Sądzę ze w zimie mozna uzywac,ale stosując bogatszy krem...nie wiem,bo w zimie jeszcze goi nie stosowalam. Mam jeszcze podklad vichy dermablend...ale ten jest zdecydowanie kryjacy,...duzo cięższy...

Gość kiki 125
skoro masz wrazliwa cere to masz podklad AA ten jest super