Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka21

NAJLEPSZY PODKłAD- NAWILZAJACY + SREDNIO KRYJACY

Polecane posty

Gość kajka21
dziekuje za odp adarka, ja mam probke o nr 23 i jest jescze troche za ciemny, musze chyba kupic najjasniejszy czyli 15, najwyzej bede mieszac z podkladem z LRP Toleriane ktory mam za ciemny...

Gość kajka21
a masz jeszcze jakies typy? a co powiesz o podkladzie matujacym z Vichy do cery mieszanej? tez aera teint w sloiczku. czekam na odp

Gość adarka
az mi się wierzyć nie chce,że potrzebujesz tak bardzo jasny

Gość kajka21
heh no niestety taka mam cere;) jestem w trakcie zabiegow kwasmi a to dodatkowo ja rozjasnia:) nie chce po prostu miec roznicy miedzy szyja a zuchwa

Gość kajka21
wiec chyba pozostal mi tylko ten podklad z Vichy jedwabisty aera teint... chyba ze macie jeszcze jakies propozycje??

Gość kajka21
moze dzisiaj jakies propozycje?:)

Gość kajka21
pomoooozcie!!

Gość aaab
Może spróbuj podkładu firmy ISA DORA - velvet touch, jak dla mnie jest super - nawilża i buzka bardzo ładnie wygląda... Polecam

excipial jasny w twoim przypadku, do kupienia tylkow aptece kosz 22zł, jest polecany przez dermatologow i kosmetyczki wykonujace kwasy :) tez chodze na kwasy i moja kosmetyczka namawiala mnie zebym go kupila stosuje ciemny i jestem b.zadowolona :) nie zapycha porow, jest swietny !! na jakie kwasy chodzisz? ja na migdalowy 2fazowy mendel combi, wiesz cos czy jest dobry??

Gość kajka21
hej jonia! dziekuje Ci bardzo za odp, kochana!! nareszcie ktos odpisal!!:)) kiedys slyszalam o tym Excipialu ale jakos tak zapomnialam.. ja bylam na kwasie migdalowym mandel plus 1 raz a pozniej na glikolowym 50% bo skora dobrze tolerowala migdal. Po migdale skora delikatnie mi sie luszczylam przez 3 dni ale naparwde delikatnie, wszystkie zaskorniki podeszly do gory i niektore powyciskalam niestety, nie powinnam( juz sobie obiecalam ze tego nie zrobie. Po glikolowym znowu to samo ale niestety znowu wycisnelam troche ale skora czysta przez ok 14 dni, a przedtem po tygodniu zaskorniki znowu wrocily. Teraz wybieram sie na glikolowy 70% za jakies 2 dni. Pozdrawiam serdecznie i dzieki za info!!:)