Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myślicie

ZNALAZŁAM SKLEP GDZIE MOŻNA KUPIĆ EPILAR

Polecane posty

Gość prosze o info
czy faktycznie dziala ten specyfik na wlosy na twarzy

Gość aawwweee
ja po zamówieniu i przelaniu pieniędzy na konto czekałam 7 dni przyszła koperta, a w niej tuba z dwiema małym tubkami zeli

Gość aawwweee
pewnie przyjdzie do Ciebie paczka w poniedziałek

Gość joli30
złożyłam zamówienie na www.epilar.pl, wybrałam opcję przelew na konto, jednak nr konta podany jest jakis za krotki (2342345499756) powinien zawierac 26 cyfr, o co tu chodzi, prosze o pomoc, moze jestem jakac nierozgarnięta, ale ta strona wygląda dosyc podejrzanie, baardzo mało informacji, zamówienia nie można zmienic, prosze o info od osób które tam kupowały, jak mam zapłacić :))) z górzy dziękuję

Gość ile mililitrów
znalazłam gdzieś opis produktu że każdy z żeli ma 5ml.... czy to prawda?? 5ml ma wystarczyć na kilka zabiegów? jak patrze na to co marzy mi sie pozbyć to te 5ml nie starczyłoby nawet na jeden raz!!! chyba taniej mnie wyniesie laser...

Gość Jolaaa1234
Czy są może jakieś nowe informaje na temat tego specyfiku? Czy lepiej zamawiać na epilar.pl czy może w Monimar?

Gość zwayczajna_osóbka
jeśli chodzi o laser to ja bym tej metody tak nie chwaliła i nie wynosiła ją pod niebiosa bo skuteczność zależy od kolorystyki owłosienia- działa na ciemne włosy najskuteczniej ... byłam na zabiegu laserowym i pani dr dermatolog powiedziała mi że w moim przypadku przerzucimy się na epilar bo laserem cudów nie zdziałamy co więcej bała się laserem kominowac na mnie ze względu na \"marchewkowy\" odcień cery który jest praktycznie nie przemijający u mnie mimo odstawienbia promieni słonecznych i wszelkich rzeczy zawierających beta-karoten)( a co może spowodować przebarwienia- nie wiem czy są wszyscy uświadomieni ale ja podpisywałam że wiem co się wiąże z zabiegiem i jakie skutki uboczne może on przynieść :) tak więc powodzenia wszytskim :D

Gość kobietka-
czesc dziewczyny ja zamowilam ale moglam wybrac opcje za pobraniem ale musialam to zrobic email bo bezposrednio z tej stronki-www.epilar.pl- jakos nie chce sie odznaczyc opcja przelewem i pomimo zaznaczenia za pobraniem w kolko wychodzilo przelewem, tak wiec przez email sie dowiedzialam ze moge za pobraniem ale musze napisac to w email i czekam juz sobie hohoho 12 dzien dzisiaj (wliczajac weekendy) :-( mam nadzieje ze nie jest to firma "krzak" ? :-( pozdrawiam was pa

Gość kupicha
dla mnie to kolejne naciągactwo jeśli rozkłada białko włosa, to powienien też niszczyć skórę..

Gość kobietka-oszukana
dzisiaj przyszedl w koncu do mnie epilar, kurcze nie wiem co zrobie bo wydalam 300 zl a tutaj w srodku 2 kremiki na jednym numer i data 10.2008 na drugim numer i data 10.2008 mysle sobie spoko data produkcji pewnie, zwlaszcza jak patrze na malej puszcze w ktorej byly te kremy jest naklejka i na niej numer pierwszego kremu sie zgadza i numer drugiego tez a data waznosci do 08.2010 uff przez chwilke mi ulzylo ale z natury podejzliwa i moja mam tez zaproponowala zdrap nalepke i co sie okazalo !!!!!!! szok orginalnie nadrukowane numery pierwszego kremu sie zgadzaja drugiego juz nie ! i data do 10.2008 i co teraz?!!! spoko moge zuzyc bo nawet jak do 10.2008 to i tak na pewno krotko po terminie nic sie nie stanie, ale numer drugiego kremu nie ten , moze ktos sie pomylil poprostu i wlozyl inny bo numer na puszce to 90601 a na kremie 91601 , ale jest ze jeden to inhibitor a drugi to activator (chociaz i tak pozostaje niesmak czy rzeczywiscie sie pomylili czy moze tutaj w polsce podmienili na jakis podrobiony? :-( ) kurcze teraz to juz i tak chyba nic nie zrobie i pozostaje mi go wyprobowac , ale juz od nich nie zamowie i bede szukala innego zrodla .

Gość Nika...24
hej mam pytanko dotyczące epilaru system...czy rzeczywiście jest skuteczny i ile potrzeba zabiegów żeby zobaczyć efekt:)?

Gość kkkkkkk
mam takie samo pytanie co wyzej

Gość kosmix
mam pytanie do MAngo 28, czy na prawde jest mozliwe co mowisz?? teraz jest grudzien napisz czy efekt dalej pozostaje czy wloski na twarzy znowu Ci odrosły? mam zamiar kupic ten specyfiuk ale boje sie wlasnie ze wlosy beda ciemne a poza tym ze nie beda chcialy sie usunac na ZAAAWSZE:(:( jestem tym faktem strasznie przybita;'/

Gość pyanie
Wie ktoś gdzie można kupić Epilar System nie będąc kosmetyczką? bo na stronie www.epilar.pl mogą tylko kosmetyczki :(

moje doswiadczenie. usuwalam wloski laserem bez skutecznie zniszczyli mi przy tym twarz robilam w dermis . włoski po czasie odrosły. kupilam na allegro babyliss urzadzenie działajace na zasadzie impulsow zabawka piniadze wyrzucone w bloto . teraz stosuje krem bioxet . dopiero uzywam 3 tubki mowia ze trzeba przez 8 miesiecy . ale zauwazylam ze odrastaja ciense ale efekty jeszcze mnie nie zadowalaj zobacze i napisze po 8 miesiaach. chcialam zamowic epilar ale nie sprzedaja tylko kosmetyczka . znalazlam zaklad ktory chciał mi sprzedac ale jak napisali 600 zl to im podziekowałam . wiem ze produkt jest dostepny na ebay ale nie mam konta . jak zaloze to zdecyduje sie na zakup ale sie zastanawiam czy nie łudze sie znow i czy znowu wyrzuce piniadze w błoto co mi radzicie . piszcie jak tam wasze doswiadczenie z epilarem . ok bende wdzieczna pap

Gość Depilar System
Epilar System to już stara technologia i trudno dostępna w Polsce. Teraz jest jego następca www.depilarsystem.pl

Gość depilar
www.depilar.pl - produkt nowszy i skuteczniejszy niż epilar system.

Gość myślę że włosy
nie przeszkadzają mi tak bardzo, żeby się epilarować

Gość ten depilar to taki sam shit
jak epilar, polecam keranorm!!!-włoski nie wrastają po woskowaniu !!!

Gość arleta21
kosmetyczka 123 wez nie wal ściemy i nie reklamuj swojej strony! robisz z siebie glupszą niz jestes...o ile da rade :DDDDD bana powinnaś dostac :P WSKAZÓWKA: jak juz rekomendujesz wlasny sklep to nie podawaj faxu ;/ ...dzieci neo to nietylko "dzieci" sa tez ludzie neo XDDDDDDd

Gość arleta21
kosmetyczka 123 wez nie wal ściemy i nie reklamuj swojej strony! robisz z siebie glupszą niz jestes...o ile da rade DDDD bana powinnaś dostac ...dzieci neo to nie tylko "dzieci" tez ludzie neo XDDDDDDd

Gość szajstwo ten epilar
stosowałam ten epilar i mogę powiedziec tylko tyle nie wyrzucajcie kasy bo to jest g...o warte znowu ktoś chce zarobic na naszym cierpieniu, niech go szlak

Gość depilar.pl
Jak się nie umie stosować to nie działa ! Jak się zrobiło za mało zabiegów to nie działa ! Jak się źle wyrwało włosy to nie działa ! Bardzo podobnie jest z laserem. Dużo osób pisze, że na nie nie działa. Mam salon kosmetyczny z laserem i zawsze działa - jak się wie jak robić zabiegi. Niestety dużo osób tego nie wie i później złe opinie w internecie bo ktoś wydał 3000zł na laser i nic nie dało. Wtedy to wina złej, niedoszkolonej kosmetyczki !

Gość ewe86
Co sądzicie o Deplar System ?

Gość dfggshji,.
Ja stosowałam epilar systematycznie u kosmetyczki w renomowanym salonie kosmetycznym. Słyszałam, że efekty mają być widoczne po 3 zabiegach, później, że po 8... Jestem po 10 zabiegach i nie widzę różnicy! Włoski cały czas rosną. NIE POLECAM, szkoda wydawać pieniędzy na coś co i tak nie jest skuteczne.

Gość niwaaa
ale wogole???? nic zero efektow???? ale to tzrba okolo 12 zabiegow zrobic. a długie mialam włoski czy taki meszek??

Gość fgfhgf
wiecie gdzie obecnie można zamówić epilar?? i czy jesteście zadowolone z tego produktu??

Gość Patipav
Witam, podnoszę temat, czy wiecie gdzie można kupić Epilar? Bo wcześniej podawana strona www. epilar. pl nie isteniej już.. :/