Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glosujmy na partie kobiet

Szczęśliwa i zadowolona kobieta, to szczęśliwe dzieci i mąż

Polecane posty

to jedno z hasel Partii Kobiet Jak wam sie podoba?

czy ktoras z was moglaby podpisac zgode na start partii kobiet w wyborach? Zgode mozna podpisac dla kazdej partii z waszego okregu- wiec jesli podpisalysci np LID to mozecie tez innym :)

Gość podoba sie
Moge podpisac,ale nie wiem gdzie. Nikomu nie podpisywalam do tej pory.Namowie jeszcze mame zeby na nie glosowala:) no ale obawiam sie,ze u mnie moze ich nie byc:(

odmienny od UPR ale bliski PO- canberro :) ty naprawde sie zgadzasz ze wszystkim co Korwinn mowi? Z dziedziczeniem wladzy, z posiadaniem broni...? deklaracje programowa tu- http://www.polskajestkobieta.org/index.php/?p=66

z dziedziczeniem władzy nie :D ale z posiadaniem broni tak - dla mnie argumentem jest to że JA nie mam prawa mieć legalnej broni (bo przestrzegam prawa) natomiast byle łajza może kupić broń nielegalnie i zaatakować mnie i mój dom a ja nie mam jak się bronić (jak łajza wchodzi mi nieproszona musi się liczyć z ryzykiem) i jakoś nie ruszają mnie argumenty że ktoś gdzieś strzeli przez przypadek - bo wtedy trzeba by zabronić używania noży (ktoś kogoś zarżnął, skaleczył przypadkiem), samochodów (też można kogoś przypadkiem przejechać) itd a co do Korwina - lubię jego staroświeckość, czasem mnie bawi, czasem mnie jego poglądy wkurzają :) weź poprawkę że to już starszy pan jednak, z dziwactwami itp a UPR to nie tylko JK-M - tam działa dużo młodych fajnych rozsądnych ludzi o normalniejszych poglądach na niektóre sprawy niż ich szef ;)

Gość myslenie zobowiazuje
a skad jestes- podoba sie?

Gość myslenie zobowiazuje
no coz - ja widze dzialalnosc UPR tak- przez 20 lat niczego nie wniosla- kiedy weszli do sejmu ich projekty, nie zyskaly ani razu poparcia- wiec tylko zajmowali stolki- i jesli teraz Korwin wejdzie do Senatu bedzie jedynie folklorem i stracona kasa podatnikow. A podnosic sprawy posiadania broni mozna rowniez piszac w gazetach- nie potrzeba do tego stolka.

jakiego poparcia? bez większości parlamentarnej nie da sie przeprowadzić ich reform kto z tych starych etatowych posłów u żłobu zgodzi się np. na: - ostrą lustrację (chyba najsłynniejszy projekt JK-M; zamiast twardo i ostro do końca to dzisiaj mamy balety ze służbami, kwitami i szantażami) - obniżenie podatków - toż to mniej kasy do rozkradania i łaskawego rozdzielania między potrzebujących - likwidacji ZUS i wprowadzenia dobrowolnych ubezpieczeń - j.w. + opinia że my jako naród to bezwolne cioły które same nie potrafią o siebie zadbać (mnie to np. obraża; a poza tym nasza zaradność objawia sie m.in. dodatkowym samodzielnym płaceniem za usługi medyczne mimo ubezpieczenia przymusowego które ma to zapewnić) nie chce mi sie więcej wymieniać bo za dużo tego

Gość podoba sie
Mnie sie program Korwina nie podoba. Jestem z mazowieckiego, z Siedlec.

ależ nie musi :D od tego mamy demokrację mnie się nie podoba program obecnych rządzących :O a PK - zobaczymy, może faktycznie będzie sensowniej

podoba mi sie- Okręg wyborczy Siedlce - jest- poszukam wiecej info

http://lublinpk.wordpress.com/58/ LUBLIN - Joanna Ciuch lublin@polskajestkobieta.org tel. 0 603 394 589 (od 17 do 20) moze na lokalnych stronach cos wiecej :D

dla innych zainteresowanych zostawiam kontakty BEŁCHATÓW - Marlena Wojciechowska belchatow@polskajestkobieta.org tel. 0 509 500 725 BIAŁYSTOK - Aneta Laskowska bialystok@polskajestkobieta.org tel. 0 668 712 686 (16-19) BYDGOSZCZ - Małgorzata Tokarska bydgoszcz@polskajestkobieta.org tel. 0 509 943 135 DĄBROWA GóRNICZA Beata Sodo-Bednarczyk dabrowagornicza@polskajestkobieta.org tel. 0 601 402 406 CZĘSTOCHOWA - Sylwia Stawiarska czestochowa@polskajestkobieta.org tel. 0 602 587 766 GDAŃSK Magdalena Grabarczyk-Bródka, gdansk@polskajestkobieta.org tel. 0 502 359 974, GDYNIA - Halina Janiszewska gdynia@polskajestkobieta.org tel. 0 785 540 660 GRUDZIĄDZ - Anna Janosz grudziadz@polskajestkobieta.org tel. 0 501 728 939 JELENIA GÓRA - Małgorzata Nauka jeleniagora@polskajestkobieta.org tel. 0 605 932 785 KALISZ - Ewa Woźniak wozniak.ewa26@wp.pl tel. 0 608 205 580 KATOWICE - Krystyna Kotulska katowice@polskajestkobieta.org tel. 0-691 076 167 KIELCE - Grażyna Szkonter kielce@polskajestkobieta.org tel. 0 600 005 334 KONIN - Elżbieta Miętkiewska konin@polskajestkobieta.org tel. 0 606 711 516 KRAKÓW -Joanna Rutkowska krakow@polskajestkobieta.org tel. 0 604 27 97 80 LESZNO - Ewa Panowicz leszno@polskajestkobieta.org tel. 0 509 275 216 LUBIN - Inka Rogalska lubin@polskajestkobieta.org tel. 0 508 866 210 LUBLIN - Joanna Ciuch lublin@polskajestkobieta.org tel. 0 603 394 589 (od 17 do 20) ŁÓDŹ - Monika Kamieńska lodz@polskajestkobieta.org tel. 0 607 696 855 OPOLE - Elżbieta Stankiewicz-Klimek opole@polskajestkobieta.org tel. 512183117 PIŁA - Justyna Wojciechowska pila@polskajestkobieta.org tel. 0 605 333 991 POZNAŃ - Małgorzata Kropiwnicka poznan@polskajestkobieta.org tel. 0 501 457 233 RUDA ŚLĄSKA - Beata Marek rudaslaska@polskajestkobieta.org tel. 0 503 018 422 RZESZÓW - Urszula Bocheńska rzeszow@polskajestkobieta.org tel. 0-510 187 171 SOSNOWIEC - Agnieszka Manterys sosnowiec@polskajestkobieta.org tel. 0 507 018 316 SZCZECIN - Anna Kornacka szczecin@polskajestkobieta.org tel. 0 604 262 627 TORUŃ - Monika Popławska torun@polskajestkobieta.org tel. 0-607 241 770 WARSZAWA Lewobrzeżna - malgorzata.kencka@polskajestkobieta.org tel.0 507 118 923 WARSZAWA Prawobrzeżna - kasia.wieczorkiewicz@polskajestkobieta.org tel. 0 602 666 883 WŁOCŁAWEK - Maria Pierzchała wloclawek@polskajestkobieta.org tel. 0 606 880 268 WROCŁAW -Anna Krówczyńska wloclaw@polskajestkobieta.org tel. 0 510 534 355 ZABRZE - Małgorzata Meler zabrze@polskajestkobieta.org tel. 0 601 400 168 ZIELONA GÓRA - Wanda Świdzińska zielonagora@polskajestkobieta.org tel. 0 503 435 738

Gość apolityczna mama
Po krótce to jest stek bzdur, napisany, żeby łapać naiwnych, nieznających się na niczym ludzi. przedewszystkim argument o zaostrzeniu kar dla f=gwałcicieli- kary są słuszne bo np. 10 lat to bardzo dużo, problem jest natomiast z wykonywaniem i orzecznictewem, gdyby sądy oorzekały najwyższy wymiar możliwej kary, wszysto byłoby ok. W większości to są puste hasła, zgadzam się tylko z koniecznością refundowania środków antykoncepcyjnych, bo gdyby pigułki kosztowały 3 a nie 30 zł- rodziłoby się mniej niechcianych dzieciaków, porzucanych po śmietnikach. Wszystkie partie polityczne to bzdurny film dla wyborców, i tak chodzi o dorwanie się do stołków.