Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

czy ktoras z was chodzac na solarium

Polecane posty

uzywa jakis specjalnych kremow przyspieszajacych opalanie? bo zastanwiam sie nad kupnem takiego kremu koszt 40zl za 150 ml oplaca sie?..w sumie na nowy karnet by juz bylo...

Gość Kaskas
Kup zwykły olejek do opalania! skóra będzie nawilzona a o to przeciez chodzi!

Kupiłam kiedyś saszetkę Dax przyspieszacz opalania. Opaliłam się na czerwono, miałam twarz koloru dojrzałego pomidora, a jako że był środek zimy, ludzie pytali co mi się stało. To był koniec moich przygód z przyspieszaczami:D

Gość Kaskas
ja wcinam takze bellisę sun i jestem zadowolona:) rózne kobiety mają sposoby:)

generalnie zalecane jest stosowanie przy opalaniu w solarium preparatów specjalnie do tego przeznaczonych. Popytaj w drogeriach, niektóre produkty są przeznaczone do opalania na słońcu i w solarium *tylko pamiętaj że musi to być wyraźnie napisane na produkcie). Ja kupiłam na allegro produkt z serii Emerald Buy (czy cos takiego) za 30 zł+ koszt wysyłki. Opakowanie 225 ml, czyli dość spore. Pachnie czekoladą ;) A to że ktoś tam opala się na czerwono to prawdopodobnie nieodpowiednio dobrał sobie czas opalania. Ja jak się opalam i czuję że mi zaczyna być za gorąco w buzię to wyłączam w trakcie lampę opalającą twarz, a reszta ciałka się opala. I nie ma żadnego problemu.:) więc radzę na to też zwrócić uwagę :)

Kupcie sobie z ziaji maslo kakaowe! kosztuje 7 zl. do opalania w solarium i na slonce!chroni przed UVA i UVB. A po stosujcie intensywnie nawilazajace kremy!

Gość rumianek pl
a ja uzywam w solarium Ziaji aktywatora do opalania+koszt 7 zeta i naprawde jest ok on jest tez do solarium jednak po co sie teraz opalac____

Gość przyspieszacz dax
jest świetny i do solarki i na słońce (taki normalnie w buteleczce, ok 15zł) - naprawdę przyspiesza. co do filtrów w kremach do solarium - w solarium jest TYLKO promieniowanie uva więc uvb nic nikomu nie daje. ponadto tego promieniowania jest taka ilość że te kremy nie dają NIC (w końcu gdyby dawały to nie byłoby opalenizny, ponieważ filtry "blokowałyby" promieniowanie - można sobie z góry darować i nie dawać się naciągac na kasę

Gość vikuniaaaa
a ja polecam preparat z solarium do opalania, najbardziej lubie PINACOLADE:-)