Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczka23

jaka herbata najleprza dla rocznego dziecka?

Polecane posty

Gość myszeczka23

witajcie moja córeczka ma 13 miesiency zastanawiam sie co najlepsze jest dla niej do picia jakie soki moge juz jej dawac herbatki itp.do tej pory dawałam jej soki z bobofruta i gerbbera oraz kompoty domowej roboty i herbatki z hipa ,zaczełąm tez dawc jej kakao,tylko z herbata nie wiem jaka była by najleprza i jakie soki moze kubus?

herbatkę najlepiej dawac owocowa,z czarna jeszcze zaczekaj. Kubus moze byc,ale najlepiej jeszcze podawaj soki dla niemowlat,one sa najzdrowsze,chyba ze nie masz pieniedzy,bo one jednak drogie sa, to dziecko moze juz pic normalne soki

Mój synek ma 15 m-cy i dalej pije herbatki granulowane dla niemowląt. Jeżeli chodzi o soki to pił już różne zarówno z kartoników jak i typu \"Kubuś\" jednak nadal pije głównie Bobo Fruty.

Gość mam doswiadczenie
sa fajne herbatki hipp dla dzieciaczkow bobofen i plantex

Gość myszeczka23
ja tez kupuje nadal bobofruty bo boje dawac sie inne soki robie z nich tez kisiel ,a moze byc herbata saga owocowa?jest wiele smaków

moj ma 17 mies i pije granulowane soki najczesciej, czasami dla odmiany zrobie mu sage owocowa np malinowa, albo cytrynowa poza tym kubusie kupuje b rzadko... nie wiem jakos nie mam do niech przekonania, a jak juz kupie to i tak rozcienczam pol na pol z przegotowana woda

Gość myszeczka23
czy to zle zesłodze troszne kompot bo moja majeczka niechce pic jak nieposłodze

Myszeczka, mozesz troche poslodzic. Przeciez w deserkach, jogurtach tez jest troche cukru, a w owocach -naturlanego (fruktozy, glukozy).

najlepSZa :P mała ma 15 miesiecy pije bobofrut naprzemian z kubusiem a herbatka granulowana czasami \"nasza\" najlepiej podpijana z kubka mamy ;)