Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

flowersss

ale dałam plamę...

Polecane posty

ale wstyd :o jestem na stażu i siedzę w pokoju z pewnym panem,takim dość cichym...czasem zdarza mu się jednak że zapuści jakiegoś żarciocha, i sam ma z tego wielką polewkę:D , ja czasem zresztą też :) tylko że czasem z nim nie wiadomo kiedy kończą się żarty a kiedy zaczyna być już poważny :o przed chwila zaczął coś żartobliwie opowiadać że jego żona ma fioła na punkcie ich ogródka, że lata dłubie przy marchewkach cały czas i zaczął się śmiać że żonie jakby zabrać ogródek to tak jakby jemu zabrać coś innego, powiedział to tak że zabrzmiało to dość jednoznacznie ;) ja zaczęłam się śmiac i powiedziałam \"rozumiem o co chodzi \" nie wiedziałam że on już przestał żartować ... a on \"nie rozumie pani, ja mam takie hobby (...) \" matko,myślałam ze się zapadnę pod ziemię siedzę teraz wciąz naprzeciwko niego i mam ochotę zniknąc

a gościu sobie wędkuje i chodziło mu że to tak,jakby jemu zabrać wędkę :D Jeju ale obciach

Gość a po czym wlasciwie
nic takiego facet sie na pewno stara zeby byc dla ciebie meski i cieszy sie ze myslisz o jego penisie

Też kiedys miałam taką sytuację. Myślałam, że wiem o co chodzi , a ktoś myślał o czymś całkiem innym. No i też mi było troche wstyd, ale chyba najlepiej udawać, że przecież nic takiego się nie stało . Śmiech z samej siebie dobry na wszystko :D

Gość jkkkkk
daj spokój, nic się nie stało. :)

ale chodzi o to że nie jest to typ jakiegoś dowcipnisia ,taki służbista straszny, pewnie pomyślał sobie o mnie niewiadomo co : a jestesmy razem w pokoju dopiero 3 dzien

Gość agata----
pomyslal pewnie, ze kobiety mysla tylko o jednym:)

e tam , tyle dobrze ze jest cichym typem , przynajmniej Cię nie wyśmiał. Niektórzy to tlyko na to czekają, żeby zawstydzić kogoś :P

Gość a po czym wlasciwie
no co masz do wyoboru przeciez nie podziesz do niego na koncu dnia i nie powiesz - panie sluzbisto, nie mialam na mysli panskiego penisa, chodzilo mi o panski stosunek do pracy

Gość obciągnij mu z
połykiem , na pewno wybaczy :O :O

Gość a po czym wlasciwie
albo zeby uratowac honor -przespij sie z nim brnij w to dalej ;)

Gość kobiety mysla tylko
o jednym,jakie to smutne:o