Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryskaa_

cena

Polecane posty

Gość kryskaa_

czy mozecie podac mi w jakich mniej wiecej cenach są body (krótki, długi rekaw) pajacyki, spioszki, bluzeczki,spodenki i czapki dla noworodka tak np. na rozm56 i 62 bede bardzo wdzięczna

Gość hola holaaaaaaaaaa
W mojej hutrowni najdroższe były pajacyki - po 11 zł. Reszta od 7-10 zł. Ponad 3 lata temu

Gość kryskaa_
pytam się, ponieważ mamy dzis z męzem isc na zakupy i kazał mi obliczyc ile mniej wiecejna to pieniążków pojdzie... ja jeszcze nigdy nie kupowałam a nawet nie byłam w sklepie z cuszkami dla niemowląt dlatego pytam... za wszystkie odp bardzo dziekuje:)

Gość kryskaa_
ale na allegro sa komplety po body za 12 zł wątpie zebym w sklepie kupila 3 szt body za 12 zł, zreszto na allegro są różne ceny a mi chodzi o ceny w normalnym sklepie dla małych dzieci

wcale nie sa komplety, chyba cos niebardzo znasz sie na allegro, wszytsko jest rozmiarkami i do tego kategoriami ubioru:) troszkę wiecej orientacji:) wszytsko zalezy tez do jakiego sklepu jedziesz sa body za 10 a i za 25:) wszystko wg majetnosci

Gość kryskaa_
dziekuje za odp ... na allegro weszłam ostatnio by własnie dowiedziec sie o ceny jednak nie mogłam zbytnio sie nic doszukac rzadko korzystam:O a raczej wogle nei korzystam z allegro no dobrze więc jesli body to koszt ok 10 zł to pajacyk lub spioszki ile moga kosztowac?

Gość podpowiadam
body-8-10 zł pajacyki ok 17 zł spioszki ,bluzeczki?masz na mysli kaftaniki?ok 7-9 zł spodenki-ale jakie?polspiochy? bo spodenki na zime to nie wiem?co mialas na mysli?czapki-2,5-15zł

Gość podpowiadam
jeszcze odnosnie spodenek/spodni?nie kupuj jakis tam jeansowych bo to łądnie wyglada na maluszku ale jest niewygodne a i ja podaje Ci ceny takich zwykłych niefirmowych bodziakow etc

Gość kryskaa_
dzieki 🌻

Gość podpowiadam
ale po co robic zamet dziewczynie z allegro jak idzie do zwykłego sklepu i pyta o ceny sklepowe?

Gość kryskaa_
no wlasnie o takie chodizlo mi ... wcale nie o firmowe ... a spodenki chodzi mi o takie dresowe moze cos ... o niewiem czy cos takiego wogle mozna dostac dla tak malego dziecka ...

nie uwazam ze to zamęt:) tylko własna inwencja;) a ceny sklepowe niewiele się róznia od tamtych wystarczy trochę poszperać:) i znajdzie się cenne źródło informacji:)) trzeba chcieć:)

Gość kryskaa_
właśnie na allegro to jest duzo licytacji itd a mi chodzi o ceny sklepowe zwykłych ciuszków nie firmowych :) bardzo dziekuje bo mi troszke przyblizylas sprawe i teraz mniej wiecej policze i bede wiedziala bo mój mąz taki dokladny jest ze chce wiedziec ile na to gdzies pojdzie zeby za duzo pieniędzy z konta nie wziąśc

Gość podpowiadam
napewno połspiosz zdadza egzamin i ew takie polarkowe spodenki -mieciutkie zeby byly

nowe rzeczy takie jak w sklepie nie sa licytowane jest opcja KUP TERAZ, przewaznie uzywane rzeczy lub bez metek sa w opcji licytacji:) a chodziło Ci tylko o ceny:)

Gość podpowiadam
WYPRAWKA DLA NIEMOWLĘCIA: UBRANKA: 4-5 bawełnianych śpioszków, 4-5 bawełnianych kaftaników, 2-4 body, 4-5 bawełnianych koszulek, 1-2 pajacyki, 2 czapeczki bawełniane, 2-3 pary skarpetek, 1-2 sweterki, 1 spodenki, kilka ubranek dodatkowych związanych z porą roku, w której urodzi się dziecko (np. zimą kombinezon, rękawiczki, gruba czapka) PIELUCHY I POŚCIEL: 40-50 pieluch tetrowych pieluchy jednorazowe 4 pieluchy flanelowe becik-rożek 1 kocyk lżejszy 1 kocyk ciepły komplet pościeli poszewki na pościel i kocyki prześcieradło 2-3 duże ceratki do łóżeczka i jedna ceratka do wózka. KĄPIEL I PIELĘGNACJA: wanienka 2-3 ręczniki mydło dla niemowląt termometr kąpielowy myjka oliwka krem do pupy chusteczki nawilżające waciki i patyczki z wacikami szczotka do włosów nożyczki do paznokci plastikowy pojemnik na brudną bieliznę proszek do prania bez fosforanów APTECZKA: 70% roztwór spirytusu jałowe gaziki termometr gruszka do nosa sól fizjologiczna herbatka HIPP z kopru włoskiego KARMIENIE: wkładki laktacyjne odciągacz pokarmu butelka ze smoczkiem herbatka HIPP dla kobiet karmiących AKCESORIA: wózek łóżeczko blat do przewijania fotelik samochodowy lampka nocna torba z przegródkami na spacer

Gość podpowiadam
moze sie to na cos przyda tez

Gość kryskaa_
dziekuje za to liste pare rzeczy jeszcze spisałam ale mam juz na kartce wszystko spisane tylko chodziło mi głownie o ceny bo jutro mąż wraca i wiem ze bedzie chcial zebym wiedziala ile mamy wziąśc i by sie denerwowal gdybym nie znała nawet cen