Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilith83

Samotna mama i miłość

Polecane posty

Gość lilith83

Mam 24 lata i niespełna roczną córeczkę. Z jej ojcem nedawno się rozstałam w przyjaźni. Mam bardzo dobrego przyjaciela z którym oprócz długich rozmów łączy mnie chyba coś więcej. Chyba zaczynam angażować się uczuciowo. Kiedyś mieliśmy się ku sobie ale wtedy jeszcze nie miałam dziecka... Nie wiem jak on zareaguje kiedy dowie się, że jest dla mnie kimś więcej niż tylko przyjacielem....

Gość HGFJHG
jest dla ciebie kims wiecej od kiedy tatus dziecka cie olal?

Gość barbapapa25
no to raczej nie bedzie zachwycony...

Gość NIEFRAJER
za wikt i opierunek i darmowy sex moze sie zgodzic pogrywac tatusia;-)

Gość lilith83
Tatuś dziecka mnie nie olał to ja zakończyłam ten związek bo on był nieodpowiedzialny. Nie szukam frajera bo gdybym chciała znaleźć tylko kogoś kto będzie dobrym ojcem to już bym dawno znalazła...

Gość NIEFRAJER
jak sie zmyl to widocznie byly powody, ksiezniczka pewnie nie jestes... :-)

Gość NIEFRAJER
tak tak ty go olalas, a potem sie obudzilas... albo zwial, kiedy spalas?:-)))

napisała jakie były powody... jedna jej wina, ze zbyt wczesniej zdecydowala sie na dziecko, ale kazdy popełnia błędy

Gość lilith83
NIEFRAJER powtarzam to nie on uciekł tylko ja go zostawiłam. Jeśli tego nie rozumiesz to wymaż sobie z pseudonimu wyraz NIE....

Gość NIEFRAJER
FACECI TO SWINIE ;-)

Gość lilith83
Chciałam jakiejś rady a tu same komentarze... Ehh racja popełniłam błąd bo zaszłam w ciążę nie z tym z kim chciałam i w nieodpowiednim czasie ale to nie powód żeby mnie obrażać. Mój przyjaciel mnie wspiera i zawsze mi pomaga ale nie wiem czy czuje do mnie coś więcej. Może ktoś mi poradzi jak go o to wypytać?

Gość NIEFRAJER
I TEGO BEDZIEMY SIE TRZYMAC!!! :-)

Gość lilith83
Jacek1982 nie szukam seksu. Głodnemu chleb na myśli, co? ....

Gość NIEFRAJER
NORMALNIE ZAPYTAJ CZY CHCE BYC TATUSIEM TWOJEGO DZIECKA DOPOKI GO NIE OLEJESZ ;-)

nie wypytasz go.... tak sie nie da... to albo wyjdzie samo, albo wcale - nie da sie rrobić wywiadu uczuciowego....

Gość lilith83
niefrajer te głupie komentarze to sobie przed lustrem , ok?

spróbuj go troche pobajerować - jesli złapie temat, to bedziesz wiedziała jaki ma stosunek do Ciebie

Gość lilith83
Komiczne dzięki za radę :) Jedyna normalna osoba która rozumie, że mimio iż mam dziecko też chciałabym spotkac kogoś kogo mogłabym pokochać a on mnie:)

Gość ulhf
szkoda niszczyc dobry przyjacielski zwiazek przez seks moze sie koles wystraszyc, jesli powiesz, ze czujesz do niego cos wiecej, ze masz na niego ochote. przeciez powinas czuc czy on do ciebie cos zywi wiecej. moze zaproponuj mu, ze moze zostanie ktoregos razu na noc (ale nie pod pretekstem seksu), tylko jakis film razem, albo zacznij piec pozno ciasto i zeby zostal za sie upiecze, albo zeby nie wracal po pijanemu do domu, ale wszystko po przyjacielsku jak dawniej, moze sam sie otworzy.

bez przesady - normalny facet zaakceptuje... dzieciak nie, ale wtedy autorka bedziie miala jasnosc z kim ma doczynienia Ps autorka to młoda babka, to logiczne, że chce troche przyjemnosci z życia czerpać

Gość lilith83
Jacek ja rozumiem ale po prostu wiem, że zaczynam czuć coś więcej i nie chcę być z nim tylko żeby mieć ojca dla mojej córeczki. Wiem że niewielu facetów akceptuje kobiety z dzieckiem ale to nie oznacza że nie mam szans na znalezienie miłości.

ulhf ale co tu niszczyć? niech autorka odrobine go pokokietuje - jesli facet ma odrobine oleju w głowie to zrozumie i albo sie do niej zbliży, albo nic nie zrobi i bedzie jasnosc, że nie chce niczego wiecej

Gość lilith83
Ulhf dzięki za radę:) Pewnie zdobędę sie na to żeby z nim długo i szczerze porozmawiać, tak po przyjacielsku:)

Gość ulhf
poza tym angazowanie sie uczuciowo do przyjaciela jest ok. pewnie masz chwile, ze ci go brakuje, ze przylapujesz sie, ze za czesto o nim myslisz, ale czy masz na niego ochote, fantazjujesz? on tez moze miec podobne odczucia, ale jesli on na ciebie nie ma ochoty, to zwiazku z tego nie ulepisz.

Gość lilith83
Komiczne - tak właśnie próbuje go podejść i ostatnio powiedział, że go tak podrywałam aż w końcu poderwałam tylko nie wiem czy tak tylko dla żartu powiedział czy była w tym nutka prawdy:)