Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda m..

jak zostac pilotem samolotu?

Polecane posty

Gość magda m..

bardzo podoba mi sie zawod pilot, taki od samolotow pasazerskich...na jakie studia powinnam isc? nie mam zielonego pojecia...mieszkam w uk i nie mam obywatelstwa, to bedzie jakis problem???nie iem po ilu latach sie dostaje obywatelstwo...po prostu moze ktos wie co powinnam zrobic?

Gość w Rzeszowie na
politechnice są bodajże takie studia, tylko nie pamiętam dokładnej nazwy kierunku

Gość magda m..
tylko ze ja mieszkam w UK...a na maturze zdawalam historie...nie mam bladego pojecia co zrobic...

Gość dwie skrajnosci
Nie masz szxans:O Przykro mi:P

Gość magda m..
dlaczego nie???piloci sie nie urywaja z choinki tylko normalni ludzie to sa nie?

Gość dwie skrajnosci
Nie normalni:O Pierwszy lepszy z lapanki pilotem nie zostanie. A Ty jakie masz szanse na skonczenie technicznych studiow w UK???

Gość to dlugo trwa
nie od razu uczysz sie na samoloty pasazerskie. trzeba miec mnostwo wylatanych godzin. trzeba znac jezyki. cuda wianki. mozesz sprobowac od jakiejs szkolki gdzie nauczysz sie pilotowac male samoloty. obywatelstwo nie bedzie ci potrzebne. ale to kosztowna sprawa. druga rzecz ze nie wiem czy sa kobiety moga pilotowac boeingi

Gość magda m..
slyszalam ze podobno moga...czyli powinnam isc do jakiejs szkoly dla pilotow tak? qrcze musze poszukac jakis stron w necie...teraz jestem au pair i na studia pojde za rok, nie martwie sie pieniedzmi o ile to nie bedzie fortuna, bo moja mama mi studia oplaci...martwie sie ta moja zalosna historia na maturze..ale nic innego mnie nie kreci w zyciu oprocz rzeczy tego typu,z adrenalina, praca z ludzmi, podrozowanie...

Gość przedewszystkim
musisz miec konskie zdrowie.. zadnej wady wzroku itp aha no i jezeli jestes kobieta to masz nikłe szanse..

Gość o jezu..
mam konskie zdrowie nic mi nie dolega w zyciu nawet w szpitalu nie lezalam a chorujeraz na rok, ale dlaczego kobieta ma mniejsze szanse? jak ma konskie zdrowie, stara sie tak jak facet, to i tak ma mniejsze szanse tylko dlatego bo jest kobieta?

Gość przetłumacz to po polsku
chodzi o to ze kobiety maja miesiączke, a nie wolni pilotowc przy miesiaczce bo podobno jakies zaburzenia sa , wiec nie masz zadnych szans!

Gość boncia
pierdolicie , czytałam o 2 kobietach, które są pilotami samolotów pasazerskich, wiec jest to możliwe

Gość o jezu..
pewnie ze jest...nawet widzialam na lotnisku kobiete-pilota wiec nie wypisujcie takich bzdur...

Gość to dlugo trwa
jesli na tylu pilotow, tylko dwoje to kobiety to sama zobacz jakie masz szanse. zdrowie musi byc perfekcyjne. to psychiczne tez. jezyki to podstawa. i dlugie lata mina zanim w ogole usiadziesz za sterami samolotu pasazerskiego.

Gość to dlugo trwa
zreszta to jest baaardzo ciezka, baaaardzo odpowiedzialna praca.

Gość magda m..
doskonale zdaje sobie sprawe z odpowiedzialnosci tej pracy, poswieceniu i trudnosci, wieme trzeba znac jezyki i wlasnie dlatego mi sie t apraca tak bardzo podoba.