Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna666

Wylejcie na mnie kubeł zimnej wody!!!!

Polecane posty

Gość historia jakich wiele

Gość historia jakich wiele
ciez sie ,ze maz twoj madry i przeczuwal,ze cos nie tak,przepros go jak sie gniewa i zapomnij,z czasem ci sie uda .

Gość anna666
Ciągle o nim myślę...

i ciesz się, że wie. może to uratowało Cię od jednego z najgłupszych kroków w życiu :) trzymaj się

Gość Aniu
Moj zwiazek trwa juz prawie 4 lata i ja tez czuje sie czasami zaniedbana a ze ostatnio siedze na interenci za duzo czuje i widze, ze zaczynam sie robic podatna na takie bzdury. Ale sama sobie wytlumaczylam. Kochana to sa zludne zyczenia to ze faet na poczatku znajomosci jest mily romantyczny i zauroczony nie znaczy ze po kilku latach nie bylby 100 razy gorszy od Twojgo meza. Ty czujez sie zaniedbana chcialabys dostac wiecej od meza a Ty co robisz zeby cos zrobic dla niego? Piszesz smsy do 4 w nocy pozniej chodzisz nieprzytomna warczysz na niego a na pewno nie zdabedziesz sie na odrobine czulosci i dobre slowo. To prawda ze kbiety lubia wymagac ale czasami sa wielkimi egoistkami. Zajmij sie swoim malzenstwem. Zajmij sie relacjami miedzy Wami a nie szukja tego gdzie indziej. Czetso jest tak ze nie wiadomo czemu jest nam zle w zwiazki, zmieniamy partnera, za kilka lat historia sie powtarza a pozniej sie okazuje ze to nie problem byl w naszym facecie ale w nas samych. Ja powiedzialam Kochanie tak bardzo mi zalezy na Tobie pisalam ostatnio z gosciem przez Internet napisalm mi mnostwo milych rzeczy a rozmiawialam z nim bo ostatnio miales dla mnie malo czasu. Ulzylo mi pzez chwile ale pozniej poczulam sie zle. Ja nie chce aby obcy mezczyzna okazywal mi wiecej zainteresowaia niz wlasny maz. Pomyslmy co mozna z tym zrobic. Ja wiem, ze ostatnio przez te siwtea miales duzo na glowie. Ale ja Cie potrzebuje i to Ciebie sobie wybralam i Ciebie chce. Staram sie byc rozsadna. My kobiety jak mamy za malo uczucia czesto jestesmy bardzo podatne na cos takiego. Wybralas tego faceta masz z nim dzieci moze najpierw sprobuj sie zastaowic jak zawalczyc o relacje we wlasnym malzenstwie. Przypomnij sobie kiedy Twoj ma byl z Toba i kidy Cie wspieral. Bo moj byl ze mna w chwilach w ktorych najprawdopodobniej inni by mnie zostawili. Oczywiscie nie jest idelany, czasami doprowadza mnie do szalu, czasami zapomina o okazywaniu uczuc, ale pamietaj ze zwiazek jest WYBOREM. A jego juz sobie wybralas. Szczegolnie jak jest dobry.

Gość to ja znowu
do anna666 przejdzie ci zobaczysz