Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocha się za całokształt

czy związałabyś się z facetem który pali papierosy??

Polecane posty

Gość kocha się za całokształt

Gość Asia_be
Nienawidze papierosów i nie mam szacunku do ludzi, którzy palą. Nie mogłabym zyć z człowiekiem, który jest palaczem, chyba, żeby zrezygnował z fajek. Dym z papierosów jest zbyt szkodliwy, a gdy tylko poczuje zapach tytoniu to zaczyna mi brakować powietrza, kaszlę i mam duszności. Albo papierosy albo ja (i zdrowie).

Cholera moj pali i to sporo. Gadam mu troche ale mowi, ze tego nie da sie przeskoczyc. Za duzo nerwow i stresow w pracy - tak sie tlumaczy :O a ja sie boje o jego zdrowie. Zebyście wiedzialy jak on sie zaciaga, normalnie pol fajki na raz. szok. i to marlboro czerwone, a one takie mocne sa. Ja palilam dawno temu przez jakies 7 lat - nawet \"mocne\" hi hi ale rzuciłam dosłownie z dnia na dzień i wiem, ze można.

tak :O ale w domu nie pali nigdy , i w samochodzie. wiecie czasami jak sie z nim caluje pozniej to normalnie mnie żołądek boli bo wydaje mi sie, ze ten dym przechodzi na mnie , naprawde. Na początku sie zastanawialam od czego to mam a teraz to juz wiem....rece opadają...a ja go bardzo kocham, bardzo.

wiesz, bierne palenie jest równie szkodliwe :O moze go uświadom, że to dośc samolubne z jego strony.

Próbowałam już. Wiem, ze bierne palenie jest też szkodliwe. On mowi, ze na to zeby rzucił palenie musi przyjsc odpowiednia chwila. Szkoda mi go bardzo, ale ja sie moge zagadac. Raz mowie na powaznie, czasem w zartach, ale to nic nie daje. Trudno :O Poczekam... Poza tym jest naprawde świetnym facetem, ma tylko tą jedną największą wadę.

Heh Andrzej :) Nie zamieniłabym póki co mojego kochanego na nikogo innego na świecie :) za niepalenie masz +

bardzo pali:(nie potrafi sie oduczyc,ale nie pali przy mnie chociaz tyle:) bo mam uczulenie jakies na dym tytoniowy