Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna sprawa

z blondu na brąz- czy warto?

Polecane posty

Gość fajna sprawa

jak myslicie czy zaszaleć i zmienic kolor włosów?jestem blondynką, nie ciemną, ani nie zbyt jasną a chciałabym przyciemnić wlosy i zastanawiam sie czy w brązie byłoby mi dobrze?doradźcie cos!!! :)

Gość fajna sprawa
halooooooooooooooooooo??? prosze was, napiszcie cos!!!

Gość warto moim zdaniem
jedyny fajny blond to platynowy, naprawde platynowy...pod warunkiem, ze kobieta nie ejst mocno opalona (o pomaranczkach z solarium nie wspomne),..brazy sa sliczne :D

przeciez nikt Cie nie widzi to jak ma Tobie doradzic. Ja wlasnie wczoraj przyciemnilam sobie kolor i bardzo mi sie podoba, chociaz moja fryzjerka mowi, ze ładnie mi w jasnych. Narazie to jakaś zmiana i jest ok. Zrób sobie trochę ciemnych pasemek np, czekoladowy brąz i zobaczysz czy chcesz ciemniej czy wolisz jaśniejsze.

Gość fajna sprawa
:)

Gość takajednasobieja
Zalezy jaki masz kolor cery i oczu. Mnie się brązy podobają ale u dziewczyn które mają brązowo piwne oczy lub typowo niebieskie. Niestety mam oczy szaroniebiesko zielone i w brązie wyglądałabym niefajnie. Noszę blond bo mam żółtawe pierścienie na tęczówce oka wokół źrenicy. Blond współgra z moimi oczami. Gdy kiedyś robiłam eksperymenty by przyciemniac kolor włosów wyglądałam jakoś tak nieciekawie.

Gość hfhfg
ja przyciemnilam sobie włosy mam szaro pupurowa tęczówkę a otoczki wokół niej są w kolotach złotej jesieni, dlatego zapragnęłam miec na głowie odcien opadajacych liście na ciało leżącego denata po schodami dzieki temu moja twarz promienieje a jej wyraz nie przypomina już miny srającego kota na pustyni

Gość fajna sprawa
proszę o szybką odpowiedz bo jeśli nie warto ich przyciemniac to rozjasnie chociaż odrosty, wiecie włosy łonowe długo się rozjasniaja

Gość fajna sprawa
a co sądzicie o czerwonych pasemkach? mój chłopak twierdzi że go podniecają, ale myśle że moje wysmykane ciemno zielone z piwną otoczką kakaowe oczko nie wyglądałoby tak smakowicie, poza tym mały wacuś miałby taką ziemistą cerę

Gość fajna sprawa
bardzo proszę o szybką odpowiedz, błagam dziewczyny!!doradzcie!

Gość fajna sprawa
zabawne te podszywy :D:D:D

Gość vikuniaaaa
ja tez mysle o taiej zmianie juz od dwoch miesiecy ale sie boje tak radykalnej zmiany. Od 7 lat jestem jasna blondynka z brazowymi pasemkami raz wiecej raz mniej, oczka mam błekitne, ciemna oprawe oczu, karnacja zlocista. Co wy na to????

Gość podnoszeeeeee

Gość Szczery do bólu
Zmiencie na braz, to teraz piekny, modny kolor. Taka przemiana jest fajna, na pewno bedzie wam pasowac.

Gość A ja tak zrobilam
Bylam blondynka piec lat i juz mialam dosc tych odrostow. Zafarbowalam na braz i... przez pol roku nie moglam sie przyzwyczaic. Nie czulam sie soba i wygladalam jakos tak nijako, ponuro. W efekcie wrocilam do blondu, co mnie kosztowalo pare ladnych miesiecy chodzenia z byle czym na glowie i strasznym zniszczeniem wlosow. Nigdy wiecej!

Gość vikuniaaa
nika----> wyslij mi fotki z blondem i brazem na meila a ja ci wysle jesli chcesz jak wygladam w brazie i ocen czy by mi pasowało co??? wiolcia08@wp.pl

Gość vikuniaaa
i ocen jak wygladam w blondzie:)

Gość czcionka
do nikaaa5!!!!!!!!!!!! Prosze podeslij mi tez Twoje fotki na ulciia@wp.pl dzięki:)

Gość vikuniaaa
nikaaa5 --- czekam na foteczki:)

Gość upppppppppppppppp

Gość najs
ja tak zrobilam. Uwazam że warto, zawsze to jakaś zmiana, bo całe życie blond.....

Gość JestTuKto
????????

ja mam platynowy blond :D:D:D .. idealna platynka, a pod światło jak biel ;) .. ale fakt faktem trzeba czasu,zeby do takiego kolorku dojsc. I za chiny bym nie przyciemniała!

nika ja również poprosze zdjątko ;* op33@op.pl chciałabym zobaczyc jak wyszedł Ci brązik i czy fajnie wyglada blondynka wbrązie;)

Gość vikaaa
nika zapomniała o nas:-/

Gość podnoszeeeeee